diplomforløb

Retail Excellence 360

 • Opstart onsdag den 8. september 2021
 • Modul 1
  pej gruppen, Bitsovvej 2, 7400 Herning
 • Modul 2, 3, 4 + eksamen
  Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby

Kommerciel forretningsudvikling og retailinnovation. Retail har oplevet og overlevet kriser før, men denne gang er det anderledes. Meget er forandret, og alting bliver som aldrig før.

Som deltager på diplomforløbet kan du have din daglige gang i alt fra logistik, supply chain, forretningsudvikling, butiksudvikling og konceptbeskrivelse til indkøb, salg, markedsføring og kommunikation.

Forløbet udvikler fremtidens strategiske retailtalenter, mellem ledelse, medarbejdere, afdelinger, bureauer, leverandører og butikker.

Du lærer at udfordre, sætte fart i og retning på den strategiske udvikling samt sikre, at dine ideer og tanker kommer hele vejen fra bordet i mødelokalet og frem til de vigtige forandringer på butiksgulvet.

Retail vil se helt nye vindere og tabere… og spillereglerne er først ved at blive skrevet nu!

Læs mere om Retail Excellence 360 her →

 

diplomforløb

Trends i praksis

 • Opstart tirsdag den 14. september 2021
 • Modul 1 & 3
  pej gruppen, Bitsovvej 2, 7400 Herning
 • Modul 2, 4 + eksamen
  Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby

Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer af både stort og småt. Det er de små forandringer og bevægelser, som din næste succes er lavet af.

Uddannelsen giver dig effektive værktøjer til at oversætte din nye viden til konkrete handlinger, og du lærer også at bruge trendspotterens værktøjskasse til at få flere gode ideer.

Forløbet er for dig, der arbejder med branding, marketing, kunderejser, innovation, produktudvikling, mode, design, salg og service.

Kort sagt: Dig der lever af at jagte ‘den gode idé’.

Læs mere om Trends i praksis her →