Den store farve- og materialebog
+ online trendplatform!

pej toolbox
AW 25/26

Farveoversættelser af NCS, Pantone TCX, Pantone TPG, og Pantone C, samt CMYK

Med pej toolbox får du en omfattende ressource, der bruges af skandinaviske virksomheder på tværs af forskellige afdelinger. Denne trendbog er en sand guldgrube af inspiration, der strækker sig over en bred vifte af anvendelser og er relevant for alle, der søger at videreformidle livsstilstendenser, farver, historier, materialer og meget mere.

pej toolbox er mere end blot et værktøj, det er en nøgle til en verden af trends, hvor du kan udforske, eksperimentere og skabe med tillid. Det er designet til at inspirere og guide dig i din kreative proces, uanset om du er designer, indkøber, producent, sælger eller markedsføringsmedarbejder.

Hvert element i pej toolbox er omhyggeligt udvalgt og arrangeret for at give dig en dyb forståelse af trendudvikling og -kombinationer. Det er din guide til at navigere i trenduniverset, så du kan træffe de rigtige valg, der vil få dine produkter til at skille sig ud og fange dine kunders opmærksomhed.

Brug pej toolbox til at skabe produkter, der ikke bare er i tråd med tidens trends, men som også formår at skabe en følelsesmæssig forbindelse med dine kunder gennem historier og materialer. Med pej toolbox i dine hænder er du ikke bare opdateret – du er et skridt foran.

pej toolbox er den store skandinaviske trendbog, der indeholder materialer, farver, farvekort, farvekombinationer og -udvikling samt masser af inspiration. Bogen kan også bruges som et kommunikationsredskab for alle, der har behov for at videreformidle livsstilstendenser, farver, historier, materialer mv. og benyttes som et virksomhedsværktøj på tværs af alle virksomhedens afdelinger – lige fra design til branding og marketingsafdelingen, når produktet skal sælges.


Det får du

 • Moodboards, keywords og de vigtigste trends
 • Inspiration til de vigtigste materialer, former, print og detaljer
 • Farveoversættelser af alle sæsonens farver i Pantone TCX, Pantone TPG, Pantone C, CMYK, og nu også NCS værdier.
 • 500+ billeder med konkret produktinspiration til dame- og herremode, sko, tilbehør, børn, interiør, møbler, belysning, arkitektur, kunst og retail
 • Fire designtendenser/ideer i hvert trendtema
 • Farveudvikling gennem tre tidligere sæsoner
 • Masser af fysiske materialeprøver
 • Alle bogens farver i fysiske PANTONE® TCX Chips

Toolbox løssalg kr. 8.000,-

Få et pej trend medlemsskab med 2 årlige udgivelser AW + SS.  Du får som medlem GRATIS adgang til vores store online trendunivers pejtrend.com  Det får du ekstra som medlem ⇩ 

 • 30% medlemsrabat på pej gruppens trendkonferencer      (max 5 billetter pr. medlemskab)
 • Adgang til 4 hele trendbøger online!                                                  pej toolbox SS 24, AW 24/25, SS 25 + AW 25/26
 • Adgang til pejtrend.com med ALT indhold + løbende nyt hele året. Her har du også adgang til hele Pantone biblioteket i 2526 TCX farver
 • Tidlig download af farver på sæson SS 26 allerede i august

Medlemsskab kr. 14.000,-

Du sparer DKK 2.000,- fremfor løssalg og får én gratis online bruger
Priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Bestil pej toolboxSe andre sæsoner

Et værktøj til trends, farver og formidling!

pej toolbox er et dynamisk kommunikationsredskab, der bringer livsstilstendenser, farver, historier og materialer til live. Denne trendbog er et uvurderligt virksomhedsværktøj, der strækker sig på tværs af alle afdelinger i en virksomhed. Fra designere og indkøbere til producenter, salgsafdelinger og marketingfolk, er pej toolbox et essentielt instrument, der kan bruges til at forme og formidle visioner. Med pej toolbox i dine hænder, bliver du ikke bare en del af trenden – du bliver en trendsetter.

pej toolbox AW 25/26 udkommer snart – forudbestil den allerede nu

Transition: Forbrugeren AW 25/26 befinder sig midt i en overgangsperiode, hvor den flytter sig fra det ene til det næste, hvad enten det er holdningsmæssigt eller handlingsmæssigt.

pej toolbox udkommer i uge 12, men du kan forudbestille den allerede nu.

Forudbestil

Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige trendmateriale

Book et møde i trendbutikken
pej trend medlem

Få 30 % på trendkonferencen som pej trend medlem

For dig der har et medlemskab på enten pej colour eller pej toolbox.
Et medlemskab er lig med 2 årlige fysiske udgivelser samt adgang til online indhold på www.pejtrend.com.

Læs mere om pej trend medlemsskabetLæs om den næste trendkonference