Medier

Branchemagasiner & tidsskrifter

pej gruppen udgiver to branchemagasiner med fokus på henholdsvis mode og interiør-, møbel- og designbranchen samt et tidsskrift om tidsånd, design, samfunds- og livsstilstendenser.

Modebranchen

TØJ —
Fashion & Business Trends

TØJ er et professionelt branchemagasin. Vi formidler viden om design, trends, livsstil, forbrug og økonomi. Vi skriver om brancheaktører, brands og produkter samt sæsonernes trends og farver. Vi dækker derudover de vigtigste events samt modemesser. TØJ er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

TØJ – Fashion & Business Trends er et brancheunivers for dig, der arbejder professionelt med eller i modebranchen. TØJ giver dig indblik i den nyeste viden om modebranchen i fem ugentlige nyhedsmails og fire årlige trykte brancheblade.

Redaktionel profil

TØJ – Fashion & Business Trends formidler viden om design, trends, forbrug og økonomi. Vi skriver om brancheaktører, brands og produkter, sæsonernes trends og farver, detailbranchens udvikling samt de vigtigste modemesser og -events. I de trykte branchemagasiner bringer vi blandt andet dybdegående brancheportrætter og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

Abonnement på TØJ

Som abonnent på TØJ – Fashion & Business Trends får du adgang til brancherelevante nyheder. Du får blandt andet indsigt i viden om nye tiltag, udviklingen hos brancheaktører og i branchen generelt. Samtidig får du input til produktudvikling i tråd med gældende trends og tendenser.

Det får du med dit abonnement:

 • Kick Off seminar
  Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar
 • Fire årlige udgivelser
  Fire årlige udgaver af TØJ inkl. to årlige Fashion Week Editions.
 • Online nyhedsportal
  Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.
 • Læs det online
  Adgang til alle udgaver af branchemagasinet online
 • Modebranchens rangliste
  Adgang til TØJs dynamiske rangliste over branchens aktører målt på årets resultat samt den årlige analyse heraf, som bringes i den udgivelse af det trykte branchemagasin, som udkommer i november hvert år.
 • Nyhedsmail
  Fire ugentlige nyhedsmail med tophistorier i din indbakke
 • Regnskabsovervågning
  Regnskabsovervågning på modevirksomheder
 • Trend- og farveguide
  TØJs trend- og farveguide til den aktuelle sæson
 • Rabatter
  Rabat på udvalgte seminarer

Pris for abonnement pr. år (ekskl moms i DKK):

2.300,-

Køb abonnement

Som annoncør er der mulighed for at benytte både print- og onlineannoncering. Vil du I kontakt med 91% af den danske modebranche? Kontakt os og hør mere.

Læs om annoncering

Tilmeld dig TØJs nyhedsmail, få relevante nyheder fra modebranchen, og bring dig selv og dine kollegaer i front med den nyeste viden. Det er gratis at modtage TØJs nyhedsmail, der udsendes fire gange ugentligt.

Tilmeld dig nyhedsmailen
Gå til TØJ portalen →
Design-, møbel- og interiørbranchen

365DESIGN

365DESIGN formidler viden om tendenser og forbrug. Vi skriver om messer, produkter, nyheder, brands og navne samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger. 365DESIGN er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for dig, der arbejder professionelt i design-, møbel- og interiørbranchen. Vi holder dig opdateret i tre ugentlige nyhedsmails og fire årlige udgivelser af det trykte branchemagasin.

Redaktionel profil

365DESIGN formidler viden om trends, forbrug, livsstil, design og økonomi mv. Vi skriver om brancheaktører, messer, produkter og nyheder samt sæsonernes trends og farver. I de trykte branchemagasiner bringer vi blandt andet dybdegående brancheportrætter og stiller skarpt på brancherelevante temaer.

Abonnement på 365DESIGN

Med et abonnement på 365DESIGN får du en unik mulighed for at være opdateret på din branche og til at få dyb indsigt i den nyeste viden om branchen, herunder viden om nye tiltag, udviklingen hos brancheaktører og i branchen generelt samtidig med, at du får input til produktudvikling i tråd med gældende trends og tendenser.

Det får du med dit abonnement:

 • Kick Off seminar
  Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar
 • Online nyhedsportal
  Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.
 • Fire årlige udgivelser
  Fire udgaver af 365DESIGN i januar, april, juni, og oktober
 • Læs online
  Adgang til alle udgaver af branchebladet online
 • Branchens top 150
  Adgang til den dynamiske top 150 over branchens aktører målt på økonomisk performance
 • Nyhedsmail
  Tre ugentlige nyhedsmails med de vigtigste nyheder og begivenheder
 • Rabatter
  Rabat på udvalgte seminarer

Pris for abonnement pr. år (ekskl moms i DKK):

2.200,-

Køb abonnement

Som annoncør er der mulighed for at benytte både print- og onlineannoncering. Vil du I kontakt med 63% af den danske design-, møbel- og interiørbranche? Kontakt os og hør mere.

Læs om annoncering

Tilmeld dig 365DESIGNs nyhedsmail, få relevante nyheder fra branchen, og bring dig selv og dine kollegaer i front med den nyeste viden. Det er gratis at modtage nyhedsmailen.

Tilmeld dig nyhedsmailen
Gå til 365DESIGN portalen →
Samfund, forbrug, tidsånd og design

TID & tendenser

TID & tendenser er et unikt og perspektiverende tidsskrift med fokus på tidsånd, samfund, livsstil og forbrug på tværs af brancher. TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 45 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

TID & tendenser formidler viden, inspiration og perspektivering til alle, der interesserer sig for tidsånd, samfund, livsstil og forbrug på tværs af brancher. TID & tendenser udkommer med et fysisk tidsskrift seks gange årligt samt nyhedsmails med opsamling på nyheder.

TID & tendenser er et tidsskrift, som henvender sig til dig, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, analyse, marketing og ledelse.

Vil du have ren besked uden at skulle researche nettet på kryds og tværs og stadig være usikker på, om ‘ekspertrådene’ er de rigtige? Vil du have et forum, hvor KUN abonnenter har adgang? Har du brug for indsigt og inspiration på tværs af brancher? Så er TID & tendenser relevant for dig.

Det får du med dit abonnement:

 • Kick Off seminar
  Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar
 • Online trendunivers
  Fri adgang til vores store online trendunivers
 • Fire årlige udgivelser
  TID & tendenser udkommer fire gange årligt
 • Inspiration & viden
  Hundredvis af onlineartikler spækket med inspiration og baggrund
 • Nyhedsmail
  (tt) nyhedsmails med ugentlig opsamling på aktuelle tendenser
 • Relevante temaer
  14 relevante temaer og flere kommer til…
 • Retail Mega Mag
  pej gruppen udgiver en gang årligt en bog om retail/e-tail, og den er inkluderet i abonnementet

Pris for abonnement pr. år (ekskl moms i DKK):

3.100,-

Køb abonnement

Tilmeld dig nyhedsmailen, få opsamling på aktuelle tendenser direkte i din indbakke – og spar tid på research.

Tilmeld dig nyhedsmailen
Gå til TID & tendenser portalen →