Værktøjskassen til fødevarebranchen

pej foodbox
2025 - 2028

pej foodbox
2025 - 2028

pej foodbox er en guldgrube af viden og inspiration, der er uundværlig for alle, der arbejder med eller har interesse i fødevarer og drikkevarer. Uanset om du er en del af produktion, salg, markedsføring, emballage, detailhandel, abonnementstjenester, restaurationsbranchen, hotelbranchen eller blot en kreativ sjæl med en passion for fødevarer og drikkevarer, er pej foodbox designet til at berige din forståelse af tidsånd, trends og kommercielle fødevaretrends.

Dette er et essentielt arbejdsredskab for enhver virksomhed, der rører ved fødevarebranchen på nogen måde. pej foodbox er for dig, der ønsker at dykke dybere ind i forbrugeradfærd, fødevaretrends, handel og nye spændende aktører på markedet.

Med pej foodbox i dine hænder, bliver du ikke bare en del af trenden – du bliver en trendsetter inden for fødevarer og drikkevarer.

Det får du i den nye
foodbox 2025-2028

  • Foodmagasin “Food Mag 9” med 10+ artikler inkl. artikler om konkrete og kommercielle fødevaretrends.
  • Elektroniske versioner af præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference, der bliver afholdt i september 2023. (Login bliver tilsendt)
  • Specialindkøbte ”for your eyes only”-trendrapporter fra store internationale autoriteter samt supplerende trendrapporter om alt fra forbrug til detail.
  • Branchens ”must-read” bog til alle i berøring med fødevarer, emballage eller andet brancherelateret.
  • Onlineadgang til alt indhold via pejtrend.com med personligt login.

Årets must-read: ’The Package Design Book, Volume 2’

Hvert år udvælger pej gruppen en såkaldt ”must-read” bog, som alle i fødevarebranchen kan finde masser af inspiration i. Årets “must-read” er fyldt med innovative og smukke emballage- og brandingløsninger. Find inspiration i mere end 600 designprojekter fra mere end 35 lande. Emballage er ikke bare emballage – det kan være en essentiel del af dit brand. 


Magasinet Food Mag 9

Det nye magasin med titlen “Food Mag 9”, der beskriver konkrete og kommercielle fødevaretrends på kort og langt sigt, samt en række artikler om super aktuelle emner. Magasinet er kun trykt i begrænset oplag og følger kun med i købet af pej foodbox.

Digitalt materiale

Det digitale materiale består af alle præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference afholdt i september 2023 samt specialindkøbte og ”for your eyes only” trendrapporter fra international autoriteter som LSN Global, PSFK, Mintel mv. samt pdf af Food Mag 9. Personligt login tilsendes efter bestilling.


Bestil
pej food box 2025 - 2028

Der er mange paradokser, når det gælder forbrug og udvikling af fødevarer. Og de er værd at have for øje, når der skal udvikles nye produkter, koncepter og markedsføring.

4.500 DKK

Spar DKK 2.500,- på pej foodbox 2024-2027

Bestil foodbox i løssalgBestil foodbox sammen med sidste års udgave

Priser er i danske kroner og ekskl. moms.