Fra trend til konkret initiativ

Rådgivning baseretpå pej trend

Styrk din virksomhed med målrettet rådgivning baseret på pej trend

Har du også svært ved at farvesammensætte din kollektion, så den rammer tidsånden, de største trends og målgruppens præferencer? Oplever du udfordringer med at omsætte trends til konkrete koncepter, eller er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre dine produkter effektivt for at differentiere dig fra konkurrenterne? Så lad pej gruppen hjælpe dig med målrettet sparring baseret på vores omfattende viden om trends og farver. Vores rådgivningskoncept er skræddersyet til at assistere designere, konceptudviklere, marketingfolk og emballagedesignere i livsstilsbranchen med at omsætte de nyeste trends til konkrete produkter, services og markedsføringsstrategier.

I en konstant foranderlig og konkurrencepræget forretningsverden er det essentielt for virksomheder at have en klar forståelse af de aktuelle trends. Ved at integrere pej gruppens ekspertise i jeres virksomhed kan I sikre jer en stærk position på markedet, træffe velinformerede beslutninger og udnytte nye muligheder.

Sådan foregår sparringen

For at sikre den bedste rådgivning og skræddersyede løsninger, tilbyder vi en struktureret og fleksibel sparringsproces. Vores sessioner er designet til at imødekomme dine specifikke behov, uanset om det er ansigt-til-ansigt eller online

Sessioner
Både ansigt-til-ansigt sessioner og online sessioner via Teams/Zoom.

Lokationer
Fysiske sessioner kan afholdes på vores adresse i Herning eller hos kunden (mod betaling af kørsel). Online sessioner foregår via Teams/Zoom.

Deltagere
Maks 3 deltagere fra kundens side pr. session og én konsulent fra pej gruppen.

Eksempel på en konkret opgaveløsning

Udgangspunktet for vores sparring er sæsonbaserede trendtemaer og farver fra pej gruppens trendbøger. Vi udvælger og fremhæver de mest relevante trends og farver for den specifikke kunde, baseret på deres produkter og målgrupper. Dette indebærer en omhyggelig udvælgelse af de 10-15 vigtigste farver fra de over 40 farver, der findes i bøgerne hver sæson. Det kan også være fremhævelse og omfortolkning af konkrete prints eller stilretninger, så de matcher kundens ønsker og behov.

Analyser til en bred vifte af brancher

Boligindretning
Beklædning
Møbler
Interiør
Køkken
Sko
Smykker
Ferie og rejser
Fødevarer/dagligvarer
Sport
Medier

Vores konsulenter har omfattende erfaring og ekspertise inden for trendforskning og rådgivning.

Mette Lykkegaard From

Mette er ekspert i trends og tendenser med fokus på farver, materialer og formsprog. Hun rådgiver virksomheder om identitet og forbrugeradfærd og trækker paralleller til historien for at forstå nutidens adfærd og forudsige fremtidige retninger.

Med et særligt fokus på de seneste tendenser inden for forbrug, formsprog, materialer og farvevalg, er Mette en uvurderlig ressource for virksomheder, der ønsker at forstå og navigere i den komplekse verden af moderne design og forbrugeradfærd.

Læs mere om Mette

Mads Arlien-Søborg

Mads Arlien-Søborg er en anerkendt autoritet inden for design og livsstil i Danmark.

Med en alsidig baggrund, der spænder fra rollen som trendformidler hos pej gruppen til nyhedsredaktør for Bo Bedre, samt mange års erfaring som designkonsulent indenfor kommunikation og produktudvikling, bringer han en helhedsorienteret tilgang til sin ekspertise. Mads er nu tilbage i rollen som trendekspert hos pej gruppen, hvor han bidrager til udviklingen af pej gruppens sæsontrends og farver samt præsenterer indholdet på konferencerne.

Læs mere om Mads

Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm har mere end 20 års erfaring med strategiarbejde og trendforskning og kan byde ind med perspektiver omkring tilpasning til tidsånd og trends i valg af koncept, stil, farver samt valg af kommunikations-platforme og salgskanaler.

Hun er ejer af pej gruppen og er forfatter til flere bøger ligesom hun her chefredaktør på tre medier. Hun står bag de mange konferencer, som pej gruppen hvert år arrangerer ligesom hun holder foredrag hos mange kunder i ind- og udland.

Læs mere om Louise

Ved køb af rådgivningssession, får I helt specifikt

Et formøde på 15 minutter, hvor konsulenten briefes.

2 timers forberedelse hos konsulenten

2 timers sparring (fysisk eller online)

Eftersendelse af slides og anbefalinger pr. mail.

Pris fra DKK

6.500,-*

Pris er ekskl. moms. og gebyrer

*Krav om abonnement på en af pej gruppens tre trendbøger: pej colour eller pej toolbox.

For ikke-abonnenter er prisen for samme sparring 15.000 kr. og inkluderer den seneste pej colour (værdi: 2.700 DKK, fremsendes inden sparring)

Ekstra sparringstimer: Kan tilkøbes efter behov.
Transportomkostninger: Hvis sessionen foregår hos kunden, tillægges kørsel

Casebeskrivelser

Farvesammensætning af Aidas Confetti-stel

Farverne i Aidas Confetti-stel blev udvalgt med ny målgruppe for øje - og ønsket om at kunne mikse farverne.

Farverådgivning af Flüggers maling

Flügger fik assistance i udarbejdelsen af farvepaletter, der påvirker rum og forbedrer livskvalitet og velvære.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig eller kontakt os direkte på [email protected] eller (+45) 9711 8900.

Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.