pej gruppen — Bitsovvej 2 — 7400 Herning — Se på kort

Livet er for kort til kedelige mødelokaler...

Rammerne omkring forretningsmøder, seminarer og konferencer er afgørende for at deltagere og arrangører får mest muligt ud af de dyrebare timer. Hvis rammerne er unikke og inspirerende får både arrangør og deltagere meget mere ud af timerne sammen.


People

Op til 60 personer

Ur

Min. 3 timer

Projektor

Projektor

Wifi

Wifi

Parkering

Parkering

Whiteboard

Whiteboard og/eller flipover

Højttalere

Højttalere

Mikrofon

Mikrofon

Kaffe & drikkevarer

Kaffe & drikkevarer

Forplejning

Forplejning


Strategihus

Max 60 deltagere

Stuehuset ved pej gruppens domicil blev istandsat i 2016, og er nu et smukt strategi- og konferencehus i to etager med plads til op til 60 siddende deltagere, samt masser af plads til at bevæge sig rundt i pauserne. Der er 2 projektorer, flipover, lyd og lys i det store og fleksible konferencelokale samt masser af mulighed for opstilling af borde, udstillinger og buffet i de tilstødende lokaler.

Der er selvfølgelig adgang til pej gruppens domicil, hvor man kan gå på opdagelse i vores spændende trendbutik. Der er også mulighed for at tage et smut udenfor, og gå en tur i det smukke område omkring pej gruppen og nyde naturen. Eller man kan sidde og slappe af på en af terrasserne, hvis vejret indbyder til det.

Lokalerne i pej gruppens Strategihus kan også benyttes til fotooptagelser for produkter. Det har Bloomingville, Skovby Møbler m.fl. allerede benyttet sig af. Private arrangementer som konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner mv. kan også afholdes ind i lokalerne.

Se mere om strategihuset herSe flere billeder

Konferencelokale

Max 20 deltagere

Vi har et skønt konferencelokale i pej gruppens domicial, med plads til maks 10 siddende deltagere. Der er projektor, tavle, flipover, lyd og lys i dette lokale, som kan åbnes op ud mod den store foyer og har udsigt over grønne arealer. Der kan anrettes ståborde ved mange deltagere i foyeren og bestilles forplejning efter ønske.

Deltagerne kan i pauserne gå på opdagelse i huset og pej gruppens butik, der råder over et stort udvalg af spændende inspirationsmateriale til livsstilsbranchen.

Hvis vejret tillader, kan man også tage et smut udenfor i de smukke områder omkring pej gruppens domicil. Der er flere terrasser og grønne områder med siddepladser.


Studie

Uendeligt antal

Vi tilbyder brug af et veludstyret professionelt studie til optagelse af præsentationer, afvikling af online møder og præsentationer. Studiet har professionelt setup med HD kamera, lyd, mikrofon, green screen mv.

Vi har selv benyttet studiet siden 2021, og vi kan derfor både fungere som sparringspartnere, afviklingspartnere eller blot stille det hele til rådighed. Basal teknisk support er altid med i en lejepris, men udvidet hjælp tilkøbes.

Studiet kan lejes i minimum 3 timer og op til flere dage.


Mødelokale

Max 10 personer

Det hyggelige mødelokale på anden sal i Strategihuset, med tilhørende loungeområde, er indrettet af Bolia og Egetæpper og fremstår som en inspirerende og rolig oase til møder. Her får du både smukke omgivelser i mødelokalet, natur rundt om bygningen, ro og fred samt god forplejning.

Er I en mindre gruppe, er dette mødelokale et virkeligt godt bud på en god dag for alle deltagere. I kan selvfølgelig bestille forplejning efter ønske.


Kontorpladser

Max 2 personer

I pej gruppens lokaler har vi to inspirerende kontorpladser til leje.

Ønsker du at blive en del af et kreativt og inspirerende fællesskab, så er dette lige noget for dig. Du får kolleger, skrivebord med kontorstol, mødebord, wifi, receptionist, printer, rengøring, kaffe samt mulighed for frokostordning.

Så er du bare dig selv, eller er I to, så kom forbi og se pladserne inden I booker.

Booking

Kontakt os for mere information om mulighederne i formen herover. Du kan også ringe til os på telefon 9711 8900 eller skrive til Martin Kølkjær på [email protected]

Lokalerne er ideelle til:

  • Innovationsdage
  • Salgsdage
  • Strategidage
  • Møder
  • Bestyrelsesmøder
  • Seminarer
  • Konferencer
  • Fotooptagelser
  • Konfirmationer

Kontakt os og lad os tage en snak om netop dine/jeres muligheder. Brug kontaktformen ovenfor eller ring til os på telefon 9711 8900.

Download PDF med information

Kunderne siger

"Super lækre lokaler med alt hvad man har brug for og skønt at man har det hele for sig selv. Vi fik den bedste behandling hos PEJ Gruppen, vil helt klart benytte lokalerne igen."

– Anne Katrine Blirup, Sustaina Wear