Fødevarer • Emballage • Produktudvikling • Kommunikation • Detailhandel

Food Trend Webinar
2025-2028

Online 4. marts 2024
Kl. 13.00-15.00

Food + Consumer Trends

På dette Food Trend webinar får du to supereffektive timer med flere eksperter.

Dette webinar er for virksomheder i berøring med innovation, konceptudvikling, produktudvikling, handel, emballage, restauration og kommunikation.

Få et unikt indblik i de største trends og innovationer inden for fødevarer og drikkevarer, herunder emner som tidsåndsanalyse, kommercielle koncepter, innovation og meget mere.

Food · Trends · Future ·

Foredragsholdere

Tidsånd og trends - kaos som kompas

Louise Byg Kongsholm / trendforsker
pej gruppen

En opdatering på tidsånd og trends i en brydningstid, inkl. en gennemgang af de mest afgørende gigatrends, der tegner fremtiden.

Der gives også en opdatering på de største forskydninger af forbrug i en brydningstid, hvor ord som ‘perma crisis’ og ‘vibecession’ sætter dagsordenen, og hvor omstillingsparathed er den væsentligste kompetence. Med udgangspunkt i en samlet forståelse af tidsånd og trends, samt en ny trendrapport om dagligvarebranchen, gives et overordnet overblik over nutiden og fremtiden.

The food agenda - ny rapport

Sophie Frahm / Content Developer & Copywriter
Klean Group

Ny rapport udarbejdet af Klean Group kaster lys over relevante og kommercielle fødevaretrends, der får betydning i de kommende år.

”Vi har skrevet The Food Agenda 2024, fordi vi ikke kan lade være. Hver dag udvikler vi design og kommunikation for fødevarebrands og gør os nye opdagelser og erfaringer, og dem vil vi gerne dele med dem, der arbejder med fødevarer, og som søger inspiration og indsigt i, hvilke trends der rør sig.”

The food agenda - ny rapport

Christine Meisner / Strategic & Client Director
Klean Group

Ny rapport udarbejdet af Klean Group kaster lys over relevante og kommercielle fødevaretrends, der får betydning i de kommende år.

”Vi har skrevet The Food Agenda 2024, fordi vi ikke kan lade være. Hver dag udvikler vi design og kommunikation for fødevarebrands og gør os nye opdagelser og erfaringer, og dem vil vi gerne dele med dem, der arbejder med fødevarer, og som søger inspiration og indsigt i, hvilke trends der rør sig.”

Det får du på webinaret

 • Få viden om de kommercielle trends, der vil påvirke indkøbsvaner langt ud i fremtiden
 • Bliv beriget med ny viden om samfund, tidsånd, forbrug samt fødevare- og detailhandelstrends
 • Mulighed for at få 1.000 kr i rabat på pej gruppens nye foodbox 2025–2028

Webinaret henvender sig til dig der arbejder med

 • Koncept- og produktudvikling
 • Fødevarer og drikkevarer
 • Detailhandel og nethandel
 • Emballageudvikling
 • Restauration og kantine
 • Branding og kommuniktation

Tilkøb pej foodbox
2025-2028 med rabat

pej foodbox indeholder “Food Mag 9”, der beskriver konkrete og kommercielle fødevaretrends på kort og langt sigt, samt en række artikler om aktuelle emner. Magasinet er kun trykt i begrænset oplag og følger kun med i købet af pej foodbox.

 

Det digitale materiale består af alle præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference afholdt i september 2023 samt specialindkøbte og ”for your eyes only” trendrapporter fra international autoriteter som LSN Global, PSFK, Mintel mv. samt pdf af Food Mag 9. Personligt login tilsendes efter bestilling.

Læs mere om pej foodbox 2025-2028

Dato

Online via Zoom
4. marts 2024
Kl. 13.00 – 15.00

Du kan logge ind i Zoom 15 minutter før webinaret starter.

Pris

 • Pr. deltager:
  DKK 1.200,-/€160

inkl. The Food Agenda 2024 som PDF

 • Tilkøb pej foodbox: DKK 3.500,-/€470*
  Normalpris DKK 4.500,-/€605

Priserne inkluderer The Food Agenda 2024 som bliver tilsendt som e-bog efter webinaret.

Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms.

FAQ

Priser inkluderer The Food Agenda 2024 tilsendt som e-bog efter webinaret.
Du får udvalgte slides tilsendt som pdf efter webinaret samt mulighed for at spare DKK 1.000,-/€135 på pej foodbox 2025–2028.

På denne konference kan du kun deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før webinaret, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at tilbyde pladsen til en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected].

Hør blandt andet om

De største og mest kommercielle fødevaretrends

De mest inspirerende retail- og etail-koncepter inden for fødevarer

Neurogastronomi og sanselighed som vejen til et grønnere køkken

Fremtidens køkken og kogekunst - med madspild i fokus

Klimakommunikation og krisenavigation

Cases og spirende talenter

Hvis du ønsker at reservere en plads allerede nu, så book her og opnå firstmover rabatten

Overordnet overblik over samfund, tidsånd og forbrug

Konkrete og kommercielle fødevare- og retailtrends

Inspiration fra flere brancheaktørers universer og strategier

Lærerige erfaringer fra branchens egne folk – alle med noget på hjertet

Specialudviklet og portionsanrettet menu til dagen

Kompendium med præsentationer fra dagen og relevante artikler

Case: Mikropolis

Christian Astorp / Mikropolis Cocktails
CEO

Adfærd er kongen – hvad har cocktails at gøre med antropologi? Folk kan godt lide forandring. De kan bare ikke lide at blive forandret. Sådan har det altid været, og F&B-branchen er ikke anderledes. Denne tilgang driver den igangværende relaunch af Mikropolis og beskriver en rejse, hvor produktet krydser antropologien.

Hos Mikropolis er udgangspunktet for produkt, udformning, indpakning, servering og kommunikation, at det skal komplimentere folks adfærd frem for at påtvinge vaner. Med andre ord så starter et godt produkt med folks adfærd, og sandheden skal findes mellem linjerne i dataen. Med andre ord: Hør om cocktails i kontekst.

Deltager i følgende byer:
København og Herning

Case: Pantrii

Anders Hermann Jensen / Pantrii
COO

Det skal være let at købe ind på innovation, bæredygtighed og kvalitet inden for alle brancher – ikke mindst fødevarer. Men hvordan skaber vi rammerne?

Hos Pantrii drømmer vi om at bane vejen for et nyt fødevaresystem, hvor der er plads til produkter med en historie. Derfor driver vi en online B2B-markedsplads, der med gennemsigtigheden som løftestang skaber nye muligheder for at formidle fødevarer. Her mødes en mangfoldig skare af leverandører og kunder for at handle med hinanden. Vi skaber forbindelse mellem fødevareproducenter og aktører i detail, foodservice og specialhandlen.

Deltager i følgende byer:
København og Herning

Case: Bolcheværk

Jens Holm-Christensen / Bolcheværk
CEO og stifter

Bolcheværk er et mindre dansk startup stiftet i Aarhus i 2016, som tror på at udfordre det bestående og tænke anderledes. Ambitionen er at skabe et moderne og iøjnefaldende bolchebrand, hvor kvalitet og bæredygtighed tænkes ind i alle led af virksomheden. Med deres 100 procent sukkerfri produkter ønsker virksomheden at udfordre den etablerede bolchebranche og bidrage til en verden med mere smag og mindre sukker.

Hør stifter & ejer, Jens Holm-Christensen, fortælle om opstarten og opbygningen af virksomheden, som på mange punkter ikke ligner den klassiske iværksætterejse, der typisk portrætteres i eksempelvis DR-programmet Løvens Hule.

Bolcheværks produkter forhandles via egen webshop og hos et bredt udvalg af special- og delikatessebutikker rundt omkring i landet samt en enkelt forhandler i Sverige. Ambitionen er på sigt at vokse til en global virksomhed.

I 2020 deltog Bolcheværk med deres sukkerfri hindbær/lakrids-variant i konfekture-finalen i Sol over Gudhjem. Varianten var udvalgt som en ud af tre finalister blandt 109 indsendte produkter.

Deltager i følgende byer:
København og Herning

Oslo

Tjek ind kl. 8.00
Konference fra kl. 9.00-16.00
Detaljeret program kommer i august

Herning

Tjek ind kl. 8.00
Konference fra kl. 9.00-16.00
Detaljeret program kommer i august

København

Tjek ind kl. 8.00
Konference fra kl. 9.00-16.00
Detaljeret program kommer i august