Fødevarer  Emballage  Produktudvikling  Kommunikation  Detailhandel

Food Trend Webinar
2024—2027

Online via Zoom 24.01.23Kl. 13.00-15.30

Book din plads

Future food trends

På dette Food Trend Webinar får du to supereffektive timer med to eksperter.

pej gruppens Food Trend Webinar er for virksomheder i berøring med produktudvikling, fødevarer, handel, emballage, restauration og kommunikation.

Deltag på webinaret den 24. januar 2023 fra kl. 13.00-15.30 på Zoom og få bedre forståelse af adfærd og trends på kort og langt sigt samt inspiration til strategi, produkter og lanceringsplaner. To stærke eksperter inden for forbrugeradfærd og fødevaretrends leverer nye indsigter og perspektiver, så du er klar til fremtiden.

Food · Trends · Future ·

Foredragsholdere

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Tidsånd & trends

Kriser lærer os altid noget.

Vi har oplevet begrænsninger og restriktioner, mistro og polarisering, angst og skam i en tid, hvor alarmismen har været i fuldt flor. Men nu kommer modreaktionen; Vi søger realisme, rationalitet, konsensus, kompromis, klarhed og stabilitet. Vi ønsker at forstå logikken og se meningen – med alt, hvad vi gør.

Vi ønsker også at tage kontrollen tilbage, være herre i eget hus og selv bestemme, og derfor bliver autonomi absolut afgørende. Hvordan man vælger at sætte retningen for sit eget liv skal være en egenrådig beslutning, og den skal respekteres.

Den genstart, der sættes i gang, vil anspore så meget energi, optimisme og vækst, som vi ikke har set længe. Forandringsvillighed, fremdrift og mod vil gøre det muligt at justere tidligere tiders forkerte opfattelser, gentænke fejlslagne beslutninger og ændre ineffektive processer.

De nyeste food trends

Hvilke fødevaretrends får størst indflydelse på, hvad forbrugeren putter i munden og i indkøbskurven de kommende år?

Hør om de nyeste food trends, samt megatrends, indsigter, produktinspiration, data og reflektioner, som udfordrer alle led i værdikæden. Bliv inspireret til at se på dit brand eller din forretning med nye øjne, når vi tager et kig ind i fremtiden og hører mere om, hvad forbrugerne kommer til at efterspørge i de kommende år.

Nørgård Mikkelsen har her i 2022 udgivet en bog med helt nye food trends. Bogen beskriver 9 aktuelle tendenser, samt megatrends, indsigter, data, produktinspiration, mood boards og reflektioner på en turbulent tid, som udfordrer alle led i værdikæden – Bestil din billet inkl. den nye foodbog og spar kr. 495,-

Corona åbnede vores øjne for måltidets sammenhængskraft og madens betydning for vores sundhed. Fysisk såvel som mentalt. Men hvor meget hænger ved, og hvad forsvinder igen? Bliv inspireret til at se på dit brand eller din forretning med nye øjne, når vi tager et kig ind i fremtiden og hører Nørgård Mikkelsens bud på, hvad forbrugerne vil efterspørge i de kommende år.

Det får du på webinaret

  • Få viden om de kommercielle mikrotrends, der vil påvirke indkøbsvaner langt ud i fremtiden
  • Bliv beriget med ny viden om samfund, tidsånd, forbrug samt fødevare- og detailhandelstrends
  • Megatrends: Hvilke største trends dikterer tidsånd og forbrugeradfærd i de kommende år?
  • Mulighed for at få 1.000 kr i rabat på pej gruppens nye foodbox 2024–2027.

Dato

Online via Zoom
24. januar 2023
Kl. 13.00 – 15.30

2 timer med 2 eksperter

Selv om ingen af os kender fremtiden, så kan vi ved at følge nye tendenser og trends i langt højere grad forudsige, hvilke veje forbrugerne går, hvordan deres adfærd lige nu ændrer sig markant, og hvad vores kunder vil efterspørge og købe de kommende år.

Du kan logge ind i Zoom 15 minutter før konferencen starter.

Pris

  • Alm. deltager: kr. 2.200,-  inkl. Food Trends 2023 (værdi kr. 995,-)
  • Alm. deltager: kr. 1.700,- uden bog

 

  • Hvem deltager?

Alle virksomheder i berøring med produktudvikling, fødevarer, handel, emballage, restauration og kommunikation.

 

Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms.

OBS! Da vi nærmer os konferencestart, skal alle tilmeldinger nu betales med betalingskort.

FAQ

Du får udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen samt mulighed for at spare 1.000 kr. på pej foodbox 2024–2027.

På denne konference kan du kun deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected].