London · New York · Tokyo · Warsawa · Paris
Amsterdam ·  Milano · Los Angeles · Berlin

Retail Safari

Oplev fremtiden - helt tæt på

I en tid, hvor detailhandlen konstant omskriver reglerne, tilbyder vi jer en førsteklasses billet ind i hjertet af de nyeste og mest interessante retailkoncepter.

Med retail safari får du og dit team muligheden for at træde ind i den pulserende verden af moderne detailhandel – en verden, hvor digitalisering møder autentiske shoppingoplevelser.

Hvorfor nøjes med at læse om retailtrends, når du kan opleve dem live?

Find inspiration fra hele verdenen

Tag med os på en dybdegående rejse gennem verdens mest ikoniske shoppingdestinationer: fra Londons historiske gader til Tokyos futuristiske butikker. Med vores erfarne og lokale guider dykker I ned i unikke koncepter, som kun kan opleves i virkeligheden. Vi tilbyder:

Unikke ture med lokale guider

Dyk ned i byernes skatkammer og oplev butikker og koncepter, der definerer fremtidens detailhandel.

Netværk & læring

Udvid dit professionelle netværk, og lær fra ligesindede fra hele verden, mens du udforsker nye horisonter.

Tilpassede oplevelser

Hvis din virksomhed søger en skræddersyet tur, er vi klar til at designe den perfekte rejse baseret på jeres unikke behov.

Opdaterede og forskelligartede ruter

Fra mode og interiør til mad og restauranter, vores ruter tilpasses målgruppen og ændrer sig for at inkludere de mest spændende og innovative stede

Vi dækker følgende byer: London, New York, Tokyo, Paris, Amsterdam, Milano, Los Angeles og Berlin.

Deltag på en retail safari og se, hvordan du kan transformere din forretning med inspiration fra verdens bedste detailhandelsområder!

Hvad får du ud af en retail safari?

Identificering af de seneste trends – både inden for butik,nethandel og omnichannel

Du kommer foran dine konkurrenter i identificering og implementering af trendrigtige koncepter

Du lærer at afkode trends, at finde inspiration på tværs af brancher og skabe fornyelse med succes og bundlinje for øje - et værktøj til selv at kunne tage på inspirationsture fremovver

Byer der aldrig sover, har altid noget at byde på og er kendte for deres innovative koncepteber, deres dristige visuelle merchandising og fantasifulde kulinariske oplevelser. Restauranter, butikker og hoteller har gennem de seneste år været nødt til at tilpasse sig den nye verden – og de bedste viser vejen for alle andre.

Vi dækker London, Paris, Milano, Berlin, New York og Los Angeles og alle ture tilpasses dig, dit budget og din kalender. Alt fra 1 til 30 personer er muligt – og dagen tilpasses også andre formål som netværk, hygge og oplevelser.

Med vores unikke team af lokale specialister kan vi tilbyde en stressfri navigation rundt i de bedste kvarterer og shoppinggader i de bedste byer. Vi sikrer, at du går direkte til de seneste og bedste detailoplevelser, og bliver introduceret til hvert koncepts grundtanke og effekt.

Specialdesignede ruter rundt i byerne, tilpasset branche og specifikke ønsker, sikrer at du får mest ud af dine rejse – lige meget om det kun få timer eller flere dage.

Kom med på safari

Book en tur

Send os et par linjer med dine tanker, så sammensætter vi en retail safari du aldrig vil glemme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.