Fødevarekonferencen for 2026-2029 er afviklet

Gik du glip af fødevarekonferencen? Du kan stadig nå at tilmelde dig vores intensive webinar med det bedste fra fødebarekonferencen.
Webinaret afholdes d. 25. februar 2025

Læs mere om Food Trend Webinar

Sulten efter mere viden om fødevaretrends? Skriv dig op til vores nyhedsmails om fødevaretrends, og bliv opdateret om relevante artikler og events.

Tilmeld dig nyhedsmailen 'Fødevaretrends'

Forbrugeradfærd • Produktudvikling • Emballage • Kommunikation • Handel

FOOD +
CONSUMER TRENDS
2026-2029

Oslo 24. september 2024
Herning 26. september 2024
København 1. oktober 2024

Fremtidens fødevarer og forbrugerindsigt

Få indsigt i de mest aktuelle trends og innovationer inden for fødevare- og drikkevareindustrien. På konferencen præsenteres nye emner som bæredygtighed, cirkulær økonomi, plantebaserede produkter, digitalisering i fødevareproduktion, fødevaresikkerhed, samt forbrugerdata og -analyse.

Deltagere fra fødevarebranchen samles for at få de nyeste opdateringer om forbrugeradfærd, teknologiens rolle i fødevareinnovation og de strategiske skift, der præger markedet i dag.

Konferencen er et uundværligt forum for alle, der ønsker at styrke deres faglige viden og netværk i en tid med hastig forandring.

Fødevarekonferencen henvender sig til alle, der arbejder med udvikling, markedsføring eller salg af fødevarer og drikkevarer, eller som har interesse i fremtidens fødevaretendenser.

Deltagerne omfatter typisk producenter, produktudviklere, forskere, detailhandel, foodservice-udbydere, restauranter og caféer, samt andre aktører inden for fødevareindustrien.

Dette giver et opdateret fokus, der matcher de aktuelle temaer i fødevareindustrien og sikrer relevans for 2024.

Foredragsholdere

Opdatering på aktuelle trends og forbrugeradfærd

Louise Byg Kongsholm
Trendredaktør i pej gruppen

Dette foredrag indeholder gennemgang af relevante trends, opdatering på forbrugeradfærd og handel. I en tid præget af konstant forandring og kompleksitet er det afgørende at være opdateret og klar til at tilpasse sig. Under foredraget vil der også være en præsentation af indholdet i ‘Retail Mega Mag 3’ samt ‘Food Mag 10’, hvilket vil bidrage til at forstå de seneste tendenser og udviklinger på markedet.

Louise Byg Kongsholm, en velrenommeret trendforsker og erfaren foredragsholder, vil guide dig gennem denne dynamiske verden og vise, hvordan kaos kan være en kilde til indsigt og muligheder. Med hendes ekspertise inden for tidsånd, værdier og adfærd, er Louise Byg Kongsholm i stand til at give værdifulde indsigter og strategiske perspektiver til virksomheder, så de kan trives i den komplekse forretningsverden.

Back from the foodture
- trends i et nyt perspektiv

Umahro Cadogan
Ernæringsekspert

Få en tilbagemelding om fremtidens fødevare- og madtrends vis a vis sundhed efter en tur ind i fremtidsmaskinen og så tilbage til nutiden. Hvad “virkede” faktisk af alle de ting, der er oppe i tiden, såsom faste, time-restricted eating, keto, carnivore, vegansk, LCHF, måltidserstatninger á la Huel m.fl.? Hvad var de næste trends og ideer, der kom? Og hvad viste sig at holde, at være mindre fantastisk end forventet, og hvad endte med at give bagslag? Hvad kunne man allerede have forudset, hvis man havde taget læringen til sig fra al den viden, vi allerede har i dag, og erfaringen med hvordan det gik med tidligere sundhedstrends?

Umahro Cadogan er ernæringsekspert, kendt fra TV2-programmet ’Kan man spise sig rask?’. Derudover er han sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver for nogen af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport.

Sæt turbo på dit fødevarebrand

Thomas Aadal
Kontaktdirektør & Partner hos Nørgård Mikkelsen

Bliver dit produkt fundet og valgt, når kunstig intelligens ændrer måden forbrugerne tænker og handler på? Fødevarebureauet Nørgård Mikkelsen fortæller hvorfor dit brand og dine data er vigtigere end nogensinde før. Og demonstrerer hvordan du kan booste dit innovationsarbejde med AI.

Nørgård Mikkelsen er et reklame- og mediebureau med en kæmpe passion for fødevarer. Vi er antropologer, designere, strateger – krøllede hoveder og skarpe dataknusere – som hver dag arbejder med innovation og kommunikation. Kundelisten tæller blandt andre Arla Foods, Carlsberg, COOP, Orkla Danmark, Unilever Danmark, Kohberg, Rynkeby Foods, Stryhns Gruppen og Sunset Boulevard.

Thomas Aadal er Kontaktdirektør og Partner i Nørgård Mikkelsen. Han har +20 års erfaring med udvikling af danske og skandinaviske fødevarebrands. Enten som marketingansvarlig eller som bureaupartner.

Sådan pirrer du kundernes digitale smagsløg

Kristoffer Okkels
Selvstændig forretningsudvikler

Som ambitiøst fødevarebrand har du formentlig en ambition om at komme tættere på kunderne. At skabe opmærksomhed, opbygge brandpræference og sikre deres loyalitet. Også selvom krisen kradser og det billige private label-alternativ lokker.

Men hvordan gør man det i en verden, hvor kunderne i stigende grad drømmer, forbruger og socialiserer digitalt? Det vil du få nogle af svarene på i dette indlæg, der samler cases, kampagner og innovationer fra nogle af verdens fødevarebrands – og fra nogle af de brancher, du som fødevarebrand bør lade dig inspirere af.

Oplægget bliver en tour de force i de kommercielle og digitale greb, du som fødevarebrand kan bruge. Uanset om du har den direkte relation med dine kunder eller om du er afhængig af forhandlere.

Bag mikrofonen står Kristoffer Okkels, der i 15 år har arbejdet med kommerciel strategi i krydsfeltet mellem teknologi, forretning og kreativitet. Han har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at forstå og tilpasse sig deres kunders ændrede adfærd og stigende forventninger. Han har haft ledende stillinger hos Datagraf/OTW, Creuna, IMPACT Commerce og Mindshare, men er i dag selvstændig forretningsudvikler.

Cirkulær og bæredygtig fødevareemballage

Elisabet V. Sandnes
EVP og Chief Sustainability Officer hos Faerch

I en verden, hvor ressourceeffektivitet og bæredygtighed vinder større betydning, står Faerch forrest for at revolutionere plastemballage til fødevarer. Elisabet Sandnes, Chief Sustainability Officer hos Faerch, belyser virksomhedens ambition om at transformere branchen gennem cirkulær genanvendelse af PET-materiale. Målet er klart: at omdanne affald fra husholdninger til ny fødevareemballage i et uendeligt antal cyklusser, uden at gå på kompromis med kvalitet eller fødevaresikkerhed. Med en årlig produktion på 23,8 milliarder bakker plastemballage til fødevarer, sigter Faerch efter at opnå CO2-neutralitet ved at skabe cirkularitet i selvsamme fødevareemballage.

Elisabet V. Sandnes er EVP og Chief Sustainability Officer hos Faerch, hvor hun leder virksomhedens bæredygtighedsstrategi med fokus på cirkulær økonomi inden for fødevareplastemballage. Med en baggrund inden for strategi og bæredygtighed kombinerer Elisabet forretningsindsigt med miljømæssige principper for at fremme bæredygtige forretningsmodeller.

Naturrevolution i kaffe
- biodiverse skovlandbrug

Lars Aaen Thøgersen
CEO hos GrowGrounds

I en verden, hvor fødevarekæderne er under pres, står kaffeindustrien over for sin egen udfordring. Med en global efterspørgsel, der kun vokser, og et stadigt mere begrænset landareal til dyrkning, er kaffens fremtid i fare. De gængse landbrugsmetoder forværrer kun klimaforandringerne, og kaffebønder kæmper med uretfærdige vilkår. Prognoser tyder på, at det tilgængelige areal til kaffedyrkning vil være halveret inden 2050, hvis der ikke handles nu.

Lars Aaen Thøgersen, en prisvindende change maker med over tyve års erfaring i kaffeverdenen, herunder som Chief Innovation Officer i Löfbergs Group, fremlægger en visionær løsning: En tilbagevenden til kaffens rødder gennem skovlandbrug. Dette initiativ har potentialet til at revolutionere kaffeindustrien ved at omdanne monokulturfarme til biodiverse skovlandbrug. Ved at gøre dette kan bønderne ikke alene fremtidssikre deres levebrød men også genoprette naturlige kredsløb, forbedre jordens frugtbarhed, øge biodiversiteten, og bidrage til CO2-optag.

Med sin baggrund fra Peter Larsen Kaffe og som leder af GrowGrounds, der fokuserer på netop denne transformation, bringer Lars Aaen Thøgersen enestående indsigt og erfaring til diskussionen om, hvordan vi kan sikre en bæredygtig fremtid for kaffe.

Upcycling – Det cirkulære fødevaresystem

Aviaja Riemann-Andersen
CEO og grundlægger af Agrain by Circular Food Technology

Vores verdens fødevaresystem er brudt sammen. Vores produktionsmønstre kan ikke længere opretholde hverken planetens eller vores egen sundhed. Det er på tide at tænke anderledes.

Det lineære fødevaresystem, karakteriseret ved kompromisløs optimering fra produktion til forbrug ender med spild og affald, og med en global befolkning i vækst og en stadig øget belastning på vores ressourcer og miljø, er behovet for bæredygtig omstilling mere påkrævet end nogensinde før.

Aviaja Riemann-Andersen, CEO og grundlægger af Agrain by Circular Food Technology, er fortaler for en ny type fødevareproduktion, hvor ressourcer ikke kun betragtes ud fra et økonomisk perspektiv, men også ses i et holistisk perspektiv, der vægter både miljømæssige, ernæringsmæssige og sociale aspekter. En virksomhed, der insisterer på, at vi kan ændre kursen fra overforbrug og ressourceødelæggelse til bæredygtighed. Ved at transformere bi-produkter fra bryggerier til næringsrige og miljøvenlige ingredienser viser Agrain vejen mod det cirkulære paradigme. Gennem eksempler og demonstrerede resultater, viser Aviaja hvordan upcycling kan være nøglen til at genoprette balancen.

Aviajas engagement i at skabe en bæredygtig fremtid afspejles både i hendes arbejde hos Agrain, men også i hendes deltagelse i brancheforeninger som Plantebranchen og DI Fødevarer samt de internationale EIT Rising Food Stars, og Food Valley Up-cycling Community.

Vær med til at udforske, hvordan upcycling kan være løsningen på vores ødelagte fødevaresystem, og hvordan vi sammen kan forme en bedre fremtid, hvor små, men betydningsfulde ændringer kan udløse store forandringer.

Moderne madvaner og madkultur

Naja Buono Stamer - Herning & Oslo
Madkulturen

Hvert år undersøger Madkulturen danskernes mad- og måltidsvaner, som giver et bredt indblik i, hvordan det aktuelt står til med danskernes madlavning, hvordan vi forholder os til vores råvarer og den grønne omstilling på tallerkenen, samt hvad måltidet og fællesskabet omkring maden egentlig betyder for os. I oplægget kastes der lys over madkulturen anno 2024, hvor samfundskriserne længe har stået i kø, og hvor pris og sundhed i høj grad fylder i danskernes bevidsthed – måske på bekostning af klimahensyn.

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsorganisation under Fødevareministeriet, der arbejder for at styrke madkulturen i Danmark gennem almennyttige og kommercielle projekter, som alle baserer sig på viden om danskernes madkultur.

Naja Buono Stamer er leder af programmet Forbrug og Madvaner i Madkulturen. Hun er uddannet sociolog og har en ph.d.-grad i madsociologi fra Københavns Universitet. Derudover har Naja udgivet en række artikler og er medredaktør på bogen Madsociologi. Naja går på scenen i Herning og Oslo.

Moderne madvaner og madkultur

Judith Kyst - København
Madkulturen

Hvert år undersøger Madkulturen danskernes mad- og måltidsvaner, som giver et bredt indblik i, hvordan det aktuelt står til med danskernes madlavning, hvordan vi forholder os til vores råvarer og den grønne omstilling på tallerkenen, samt hvad måltidet og fællesskabet omkring maden egentlig betyder for os. I oplægget kastes der lys over madkulturen anno 2024, hvor samfundskriserne længe har stået i kø, og hvor pris og sundhed i høj grad fylder i danskernes bevidsthed – måske på bekostning af klimahensyn.

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsorganisation under Fødevareministeriet, der arbejder for at styrke madkulturen i Danmark gennem almennyttige og kommercielle projekter, som alle baserer sig på viden om danskernes madkultur.

Judith Kyst er direktør for Madkulturen og har bygget organisationen op fra start. Hun er også bestyrelsesformand for Fairtrade, sidder i madudvalget for Copenhagen Street Food, og er medlem af præsidiet for Bedre Psykiatri. Judith går på scenen i København.

Oplev oplæg fra lokale kokke

Oslo

I kokkenes høyborg

Filip August Bendi
En af verdens bedste kokke

I 2023 vant Filip August Bendi fra Sandnes sølv i Bocuse d´Or og ble kåret til verdens nest beste kokk. Nå vil han dele fra sin kokkereise.

Filip er kjent for sin kreativitet, tekniske ferdigheter og vilje til å utfordre grenser. Det har ført ham til anerkjente restauranter som Noma i København, Mathias Dahlgren-Matbaren i Stockholm og restaurant Daniel i New York. I Norge var han kjøkkensjef på NB Sørensens Annen Etage i Stavanger. Disse restaurantene har vært viktige læresteder for ham, men tidlig i sin karriere hadde han også privilegiet av å bli inspirert av mentoren Gunnar Hvarnes. Han fungerte som commis for Hvarnes da Hvarnes vant sølv i Bocuse d’Or Europe i 2010 og bronse i verdensfinalen i Lyon i 2011. I 2015 ble Filip medlem av det norske nasjonale kokkelandslaget og deltok for første gang i Årets kokk i 2017, der han virkelig lærte lagånd og konkurransedisiplin. I dette foredraget vil den norske toppkokken fokusere på det mentale aspektet ved kokkeyrket, med særlig vekt på relasjonen til idrettspsykologien. Han vil avslutte med å dele sine tanker om kommende mattrender.

Herning

Min gastronomiske rejse

Dak L. Wichangoen
Kok, Selvstændig, Dommer i Master Chef DK

På den kommende fødevarekonference vil der blive delt indsigter i en personlig gastronomisk rejse, der strækker sig over to årtier inden for restaurations- og fødevarebranchen. Fokus vil være på vigtigheden af at formidle og dele dybdegående kendskab til madlavning frem for udelukkende at jagte anerkendelse gennem Michelin-stjerner. Det understreges, at engagementet i madkunsten fortsætter med at være højt, selv uden at arbejde i de topbedømte restauranter. Desuden vil der blive argumenteret for, at uddannelse og vidensdeling, især blandt børn, er essentielt for at fremme sundere spisevaner.

Dak L. Wichangoen, en markant skikkelse med erfaring fra både Michelin-restauranter og tv-programmer som Masterchef, udgør en central del af denne fortælling, hvilket understreger perspektivets værdi og relevans.

København

Babettes gæstebud anno 2024

Christian Wellendorf & Morten Falk
Kokke og partnere, Babette.dk

Babette er inspireret af Karen Blixens “Babettes gæstebud”, hvor hovedpersonen skaber en næsten euforisk stemning gennem fantastisk mad i et konservativt samfund. I over 30 år har Babette leveret catering til arrangementer af alle størrelser, altid med præcision, ydmyghed, stabilitet og stor gæstfrihed. De vægter ansvarlighed højt, nøje udvælger ingredienser med sporbarhed og foretrækker lokale råvarer.

Med mere end 30 års erfaring i finere madlavning ledes Babette af hovedkokkene Christian Wellendorf og Morten Falk, begge med imponerende baggrunde i fransk køkken og betydelige meritter fra internationale konkurrencer.

Cases

Oslo

Odd Standard: En visuell måltidsopplevelse

Constance Gaard Kristiansen & Tonje Sandberg
Designere og grunnleggere, Odd Standard

Én rett serveres på en gren av keramikk, en annen på en tallerken med ekte hønseføtter og en tredje på en tallerken sydd av tyll – dagens restaurantopplevelser er visuelle og konseptuelle.
Tradisjoner er lagt på hyllen sammen med de hvite dukene, og de ambisiøse kokkene er opptatt av hvordan de kan gi gjestene nye perspektiver og refleksjoner gjennom maten og hvordan den presenteres.

Innovasjon og overraskelse er essensielle ingredienser for å nå toppen, drevet frem av gjestenes behov for stadig nye visuelle opplevelser som kan dokumenteres og deles. Når noen av verdens beste kokker skal åpne en ny restaurant setter de seg på flyet til en liten by på vestkysten av Norge – for å finne ut hvordan de skal servere rettene de har tenkt ut. Fra en kompakt mikrofabrikk i Stavanger har Odd Standard over de siste ti årene endret oppfatningen av hva en tallerken kan være, og skapt fornyelse i de mest grunnleggende materialer. Constance og Tonje er industridesignere med over tjuefem års internasjonal fartstid i design og utvikling av tallerkener og innen keramisk produksjon. Med en leken og særdeles hands-on tilnærming til produktutvikling driver de i dag Odd Standard som design studio og mikrofabrikk.

Oslo, Herning og København

Er du klar til at drikke kollagen fra fiskeskind?

Præsenteret af Louise Byg Kongsholm
Trendredaktør i pej gruppen

Hør om Collab, den nye funktionelle drik, som på få år har udkonkurreret den klassiske Coca Cola på Island.

Hvad får man, når man udvinder proteinet kollagen fra torskeskind, tilsætter naturligt koffein og putter det på dåse?

Svaret er Collab: Islands mest sælgende, funktionelle drik, som på fem år er blevet en af de mest populære drikkevarer på Island, hvor den for længst har udkonkurreret den klassiske Coca-Cola.

Collab udspringer af det islandske projekt, ”100 Procent Fish”, som har udviklet en lang række produkter fra det, man tidligere ville betegne som spildprodukter fra fisk – til bl.a. sko, tøj og fiske-plasteret Kerecis, der sidste år blev solgt til Coloplast for 8,9 milliarder kr.

I Danmark er Collab blevet testet af på hylderne i over 900 butikker landet over, heriblandt 7-Eleven, Føtex og Meny. Her har kunderne taget godt imod den nye, innovative drik, som nu rulles bredt ud på nye markeder – bl.a. i Danmark og Finland – og på World Economic Forum er Collab blevet fremhævet som et bud på fremtidens protein.

Herning og København

Kalu: Kompromisløs kvalitet

Thomas Høy
Adm. Direktør og ejer, Kalu

Historien om Kalu er historien om en virksomhed der intet sted går på kompromis hvad angår kvaliteten på fødevarer. Vi går gerne langt for at finde den bedste råvare baseret på gamle stolte traditioner og med respekt for produktet, historien og dyrevelfærden

Dette har været et drive i over 40 år med fokus på Frankrig, Italien og Spanien men også Danmark hvor udvalgte producenter har deres produkter i vores sortiment.

Projektet er under pres. Covid 19 og forbrugernes endeløse søgen og kærlighed for discount har gjort det meget svære at realiserer den gode og stolte vare.

Vores sidste nye projekt er en butik i Torvehallerne hvor vi vil udbrede den viden om bedre, fjerkræ, gourmet kød og vildt til danskerne i Hovedstadsområdet. Et projekt som før var tilegnet Irma men som også i discount Danmarks navn, måtte lukke.

Vi tror på at der er et marked fortsat, et marked hvor man køber mindre, men kan smage at det er bedre.

Fødevarekonferencen 2024 byder på hele 10 unikke foredrag, med en bred vifte af emner, fra cirkulær økonomi og bæredygtig emballage til de nyeste innovationer inden for plantebaserede fødevarer.

Det får du på fødevarekonferencen

  • Overordnet overblik over samfund, tidsånd og forbrug
  • Konkrete kommercielle fødevare- og retailtrends
  • Inspiration fra flere brancheaktørers universer og strategier
  • Lærerige erfaringer fra branchens egne folk
  • Specialudviklet menu og smagsprøver
  • Udvalgte slides fra dagen tilsendt efter konferencen

Fødevarekonferencen henvender sig til

  • OBS Designere og produktudviklere
  • OBS Konceptskabere og kommunikatører
  • OBS Indkøbere og sælgere
  • OBS Hele værdikæden - fra ide til produkt

Vil du have opdateringer om fødevarebranchen?

Tilmelding

Oslo
24. september 2024

Tidspunkt
Tjek ind og morgenmad kl. 8.00-9.00
Konference kl. 9.00 – 16.00


Sted
Dansens Hus
Vulkan 1
0182 Oslo – Norge


Pris for norske kunder
  • Pr. deltaker i Oslo €400
  • Gruppe á 4+  €335
  • Underviser  €270
  • Pr. deltager i Danmark €510
  • Gruppe á 4+  €400
  • Underviser  €335

 

Vi kompenserer deg!
Norske kroner er for tiden lavt priset sammenlignet med danske kroner. Dette betyr at handel mellom Norge og Danmark påvirker deg betydelig. Derfor ønsker vi å tilby deg, som er bosatt i Norge valutakompensation.
Tilbudet gjelder kun norske kunder med norsk MVA-nummer.

Pris ekskl. moms og gebyrer

OBS. Eventuelle rabatkoder kan ikke benyttes sammen med mængderabatten og underviserpris.

08.30 – 09.00 Indtjek og let morgenmad

09.00 – 09.10 Velkomst og praktik
Louise Byg Kongsholm

09.10 – 09.40 Aktuelle trends og forbrugeradfærd
Louise Byg Kongsholm

09.40 – 10.00 Pause

10.00 – 10.30 Back from the foodture
Umahro Cadogan

10.30 – 11.00 Sæt turbo på dit fødevarebrand
Thomas Aadal

11.00 – 11.20 Pause

11.20 – 11.50 Madvaner og madkultur
Naja Buono Stamer

11.50 – 12.20 Lokale kokke: I kokkenes høyborg
Filip August Bendi

12.20 – 12.50 Lunsj

12.50 – 13.20 Cirkulær og bæredygtig fødevareemballage
Elisabet V. Sandnes

13.20 – 13.30 COLLAB – ny islandsk spiller på markedet
Præsenteret af Louise Byg Kongsholm

13.30 – 13.50 Pause

13.50 – 14.20 Upcycling – det cirkulære fødevaresystem
Aviaja Riemann-Andersen

14.20 – 14.50 Naturrevolution i kaffe
Lars Aaen Thøgersen

14.50 – 15.10 Pause

15.10 – 15.30 Sådan pirrer du kundernes digitale smagsløg
Kristoffer Okkels

15.30 – 15.50 Case: Odd Standard – En visuell måltidsoplevelse
Constance Gaard Kristiansen og Tonje Sandberg

15.50 – 16.00 Opsummering og tak for i dag

Herning - UDSOLGT
26. september 2024

Tidspunkt
Tjek ind og morgenmad kl. 8.00-9.00
Konference kl. 9.00 – 16.00


Sted
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning


Pris pr. deltager
  • DKK 3.800,-/€510
  • Gruppe á 4+: DKK 3.000,-/€400
  • Underviser: DKK 2.500,-/€335

Pris ekskl. moms og gebyrer

OBS. Eventuelle rabatkoder kan ikke benyttes sammen med mængderabatten eller underviserpris.

08.30 – 09.00 Indtjek og let morgenmad

09.00 – 09.10 Velkomst og praktik
Louise Byg Kongsholm

09.10 – 09.40 Aktuelle trends og forbrugeradfærd
Louise Byg Kongsholm

09.40 – 10.00 Pause

10.00 – 10.30 Back from the foodture
Umahro Cadogan

10.30 – 11.00 Sæt turbo på dit fødevarebrand
Thomas Aadal

11.00 – 11.20 Pause

11.20 – 11.50 Madvaner og madkultur
Naja Buono Stamer

11.50 – 12.20 Lokale kokke: Min gastronomiske rejse
Dak L. Wichangoen

12.20 – 12.50 Frokost

12.50 – 13.20 Naturrevolution i kaffe
Lars Aaen Thøgersen

13.20 – 13.30 COLLAB – ny islandsk spiller på markedet
Præsenteret af Louise Byg Kongsholm

13.30 – 13.50 Pause

13.50 – 14.20 Upcycling – det cirkulære fødevaresystem
Aviaja Riemann-Andersen

14.20 – 14.50 Cirkulær og bæredygtig fødevareemballage
Elisabet V. Sandnes

14.50 – 15.10 Pause

15.10 – 15.30 Sådan pirrer du kundernes digitale smagsløg
Kristoffer Okkels

15.30 – 15.50 Case: Kalu – Kompromisløs kvalitet
Thomas Høy

15.50 – 16.00 Opsummering og tak for i dag

København - Få pladser
1. oktober 2024

Tidspunkt
Tjek ind og morgenmad kl. 8.00-9.00
Konference kl. 9.00 – 16.00


Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København


Pris pr. deltager
  • DKK 3.800,-/€510
  • Gruppe á 4+: DKK 3.000,-/€400
  • Underviser: DKK 2.500,-/€335

Pris ekskl. moms og gebyrer

OBS. Eventuelle rabatkoder kan ikke benyttes sammen med mængderabatten eller underviserpris.

08.30 – 09.00 Indtjek og let morgenmad

09.00 – 09.10 Velkomst og praktik
Louise Byg Kongsholm

09.10 – 09.40 Aktuelle trends og forbrugeradfærd
Louise Byg Kongsholm

09.40 – 10.00 Pause

10.00 – 10.30 Back from the foodture
Umahro Cadogan

10.30 – 11.00 Sæt turbo på dit fødevarebrand
Thomas Aadal

11.00 – 11.20 Pause

11.20 – 11.50 Madvaner og madkultur
Judith Kyst

11.50 – 12.20 Lokale kokke: Babettes gæstebud anno 2024 
Christian Wellendorf og Morten Falk

12.20 – 12.50 Frokost

12.50 – 13.20 Naturrevolution i kaffe
Lars Aaen Thøgersen

13.20 – 13.30 COLLAB – ny islandsk spiller på markedet
Præsenteret af Louise Byg Kongsholm

13.30 – 13.50 Pause

13.50 – 14.20 Upcycling – det cirkulære fødevaresystem
Aviaja Riemann-Andersen

14.20 – 14.50 Cirkulær og bæredygtig fødevareemballage
Elisabet V. Sandnes

14.50 – 15.10 Pause

15.10 – 15.30 Sådan pirrer du kundernes digitale smagsløg
Kristoffer Okkels

15.30 – 15.50 Case: Kalu – Kompromisløs kvalitet
Thomas Høy

15.50 – 16.00 Opsummering og tak for i dag

FAQ

Vi tilbyder DKK 1000,- i rabat på Foodbox 2026-2029 til dig, der deltager på pej gruppens fødevarekonference.

Du kan vælge at tilkøbe Foodboxen når du tilmelder dig fødevarekonferencen, hvor rabatten er fratrukket.

pej foodbox er en guldgrube af viden og inspiration, der er uundværlig for alle, der arbejder med eller har interesse i fødevarer og drikkevarer. Uanset om du er en del af produktion, salg, markedsføring, emballage, detailhandel, abonnementstjenester, restaurationsbranchen, hotelbranchen eller blot en kreativ sjæl med en passion for fødevarer og drikkevarer, er pej foodbox designet til at berige din forståelse af tidsånd, trends og kommercielle fødevaretrends.

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til konference@pejgruppen.dk.

Hvis du bliver syg, og dermed forhindret i at deltage i en fysisk konference, kan du vælge at give billetten til en kollega i stedet.

Det siger tidligere deltagere om konferencen:

— Carina Høgsted Kirkegaard

“pej gruppens fødevarekonferencer er noget, jeg altid ser meget frem til og prioriterer højt. Det er et unikt forum for netværk, og jeg møder som oftest et væld af interessante forbindelser. Jeg deltager i pej gruppens konferencer med forventning om at få ny viden, jeg kan gøre brug i planlægningen og udviklingen af Foodexpo, Nordens største fødevaremesse. Jeg har endnu aldrig følt mig snydt. Jeg er altid kommet hjem med en masse spændende idéer, og for mig er konferencerne derfor et afgørende inspirationsværktøj til at være on trend.”

— Carina Høgsted Kirkegaard
Projektleder hos Foodexpo

“Jeg ser altid frem til pej gruppens konference i efteråret og prioriterer det højt. For mig er det en uvurderlig kilde til ny viden og bekræftelse af mine egne tanker og idéer. Det er en unik mulighed for at få indsigt i de nyeste trends og tendenser, som jeg kan anvende i mit arbejde. Disse arrangementer har altid givet mig meget, og jeg kommer hver gang hjem med nye idéer og værdifuld viden. Trend- og fødevarekonferencerne er en essentiel del af min faglige udvikling og inspiration.”

— Lisbeth Wassmann Hjertebjerg  Marketingchef hos Valsemøllen

 

“Jeg har sammen med min kone deltaget på rigtig mange af pej gruppens fødevarekonferencer. For os som par, og for mig som kok, konceptudvikler og foredragsholder, har det altid været en kæmpe succes. Jeg er beriget med visdom fra alle kanter og platforme. Det er også vigtigt at blive bekræftet i, at det man tænker selv rent faktisk er rigtigt. Der er altid god stemning, god mad og plads til alle – det værdsætter vi her fra Sydfyn. Jeg vil til en hver tid anbefale dig at tage afsted med et åbent sind. Husk at have et par tasker med. Der er så mange bøger, man gerne vil have med hjem. Kort sagt: Fødevarekonferencen er det sted, hvor jeg lader op og bliver inspireret.”

— Claus Holm
Kok, produktudvikler & hotelchef

Food Trend Webinar
4. marts 2024

Du kan stadig nå at blive opdateret på Food + consumer trends 2025-2028

Læs mere om webinaret