Vi hjælper med at sætte ord og fortællinger på dine produkter, løsninger og budskaber

content lab

Det siger vores kunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

– John Doe, Titel, Virksomhed

Brancheindsigt

pej gruppen er Skandinaviens største trendinstitut. Vi har konstant en finger på pulsen i en evigt foranderlig verden og hjælper vores kunder med at være på forkant med udviklingen.

Vores ekspertiseområder spænder bredt, men særligt inden for livsstilsbranchen har vi et indgående kendskab til aktører, målgrupper, trends såvel som den generelle udvikling.

Denne brancheindsigt overfører vi til arbejdet i vores content lab. De tekster, vi udarbejder på vegne af vores kunder, bliver ikke kun til på baggrund en bred tekst- og formidlingsmæssig knowhow, men også med afsæt i den store viden, som pej gruppen har opbygget over 50 år.

Hvis du derfor henvender dig til en målgruppe inden for brancherne tøj, mode, design, møbler eller interiør, finder du næppe et kommunikations- og contentbureau, der besidder en større viden og indsigt, end vi gør.

Se priser

"Vi hjælper med at skabe unikt, fængende og visuelt lækkert content i tråd med tidens trends. Formålet er værdiskabelse for dine kunder og din forretning."

– Louise Byg Kongsholm, CEO hos pej gruppen

Advertorial

Advertorials, native advertising, sponsoreret indhold… Kært marketingsværktøj har mange navne, så lad os lige få styr på begreberne.

Native advertising er annoncering, hvor man betaler for indhold (læs content), der er skræddersyet til en bestemt målgruppe og udgivet på udvalgte kanaler, som ikke er dine egne.

Det mest effektive native advertising-værktøj er advertorials, der er en sammensætning af ordene ‘advertisement’ og ‘editorial’ – eller kort sagt: En annonce, der er udformet som en artikel.

Det er netop den journalistiske vinkling og den rendyrkede storytelling, der er med til at give dine kommercielle budskaber værdi, relevans og troværdighed, da advertorials, i langt højere grad end en almindelig annoncering, skaber dybde og engagement.

Når vi skriver advertorials, tilbyder vi en række forskellige løsninger for at sikre, at vi rammer netop den model, der er mest ideel for dig og din målgruppe.


Herunder kan du se arbejdsprocessen for en standard advertorial på en side (2.400 anslag). Processen inkluderer et interview med én kilde samt finpudsning efter jeres feedback.

Step 1

Første møde

Et nyt samarbejde starter altid med et møde – enten fysisk eller online – hvor opgaven gennemgås i detaljer og forventninger afstemmes. Vi udarbejder sammen en projektplan og et tidsestimat. Ressourcepersoner og kontaktpersoner afdækkes ligesom deadlines og ønskede levering aftales.

Step 2

Vi arbejder

Når projektet er godkendt, trækker vi for alvor i arbejdstøjet. Med formål og målgruppe afstemt, kaster vores tekstforfatter sig over research og efterføglende interview med en kilde, som du har udpeget. Herefter tilpasses tone, stil og indhold, så vi er sikre på at ramme målgruppens behov såvel som interesse.

Step 3

Første leverance & feedback

Når den bestilte advertorial er færdigskrevet, modtager du den på mail. Herefter kan I internt drøfte resultatet, og har I feedback, der inkluderer mindre rettelser, sender du teksten retur til os. Herefter foretager vi de sidste justeringer, så vi er sikre på, at den endelige advertorial leveres helt som ønsket.

Step 4

Endelig leverance

Når dine eventuelle inputs er tilføjet teksten, vil I få tilsendt den færdige advertorial. Der vil naturligvis være mulighed for supplere teksten med både flere anslag, flere kilder, flere feedback-runder samt oversættelse til engelsk.

Priser

Alle priserne er vist i danske kroner eksl. moms.

Standard advertorial

DKK 10.000,-

+ én ekstra side (samlet 4.800 anslag)

DKK 5.000,-

+ ekstra interview

DKK 2.000,-

+ oversættelse til engelsk

DKK 2.000,-

+ en ekstra runde feedback

DKK 2.000,-

Beregn prisen for den rette løsning til dig

Få et estimat på, på hvad det vil koste at få lavet og evt. indrykket en advetorial hos pej gruppens content lab

Indrykning og eksponering

Vi tilbyder ikke kun at forfatte dine tekster – vi vil også gerne publicere dem i vores branchemedier. Ved at indrykke din advertorial i vores medier TØJ og 365DESIGN opnår du bred og unik eksponering til professionelle aktører i henholdsvis mode- samt design-, møbel- og interiørbranchen. Du kan både få indrykket din advertorial i vores digitale nyhedsmedier såvel som i vores trykte udgivelser.

Fysiske magasiner

Priser for indrykning af advertorials i vores fysiske magasiner 365DESIGN / TØJ

Indrykning af en side / 2400 anslag

DKK 15.000,-

Indrykning af et opslag / 4800 anslag

DKK 29.000,-

Digital publicering

Jeres advertorial publiceres på forsiden af 365design.dk og/eller branchebladettoj.dk og inkluderes én gang i nyhedsmailen for det gældende medie.

Online publicering af advertorial

DKK 8.000,-

Kontakt os i dag

Vi fortæller altid gerne mere om muligheden for at hjælpe dig med at komme ud over rampen med dit budskab. Kontakt Bente eller Line på tlf. 97 11 89 00 eller [email protected].

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.