Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd · Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd

pej gruppens trendkonference

AW 25/26
Transition

Nyhed: Vælg selv om du ønsker farvekortet 'pej colour'

København 15. maj 2024
Herning 22. maj 2024
Oslo 28. maj 2024
Online 30. maj 2024

Fashion & interior trends

Vil du vide, hvad der rører sig frem mod efterår/vinter 25/26? Vil du kende både retningsgivende megatrends og kommercielle mikrotrends samt design, farver og mønstre inden for mode og interiør? Intet andet sted får du så meget inspiration som på denne trend­konference. Du får perspektiv og viden fra et stærkt trendteam samt indlæg fra interessante fagfolk med noget på hjertet. Deltag i pej gruppens trendkonference, og bliv klogere på fremtidens forbruger.

Sæsonens nøgleord: Transition

Forbrugeren AW 25/26 befinder sig midt i en overgangsperiode, hvor den flytter sig fra det ene til det næste, hvad enten det er holdningsmæssigt eller handlingsmæssigt. Når man befinder sig i en overgangsperiode, bliver man nødt til at flytte sig fremad – det er ikke et sted, man kan blive. Der sker en forandring over tid og forandringen er positiv.

Foredragsholdere

pej trend: trends og farver til AW 25/26

Mette Lykkegaard From
Trendredaktør i pej gruppen

Mette From vil præsentere de grundlæggende fortællinger, megatrends og de mest fremtrædende farver for efterår/vinter 2025/26. Foredraget vil ikke blot præsentere de vigtigste trends, men også dykke ned i de underliggende fortællinger, der driver disse trends. Mette vil også fremhæve de vigtigste farver for efterår/vinter 2025/26 og hvordan disse farver kan anvendes i forskellige sammenhænge. Mette vil give praktiske råd og vejledning om, hvordan du kan anvende disse trends og farver – uanset om du er designer, stylist, indretningsarkitekt eller bare interesseret i trends og farver, vil du finde dette indlæg både informativt og inspirerende.

Efterfølgende gives en dybdegående gennemgang af de fire trendtemaer i en stærkt visuel præsentation med billeder, kollager, historier og cases. Trendteamet Mette From og Sara Ingemann vil give en detaljeret gennemgang af hvert tema og hvordan temaerne manifesterer sig inden for forskellige områder som design, interiør, mode, retail og kommunikation. Hun vil dykke ned i de specifikke elementer, der gør hvert tema unikt, og hvordan de kan anvendes i forskellige sammenhænge.

Den samlede gennemgang af sæsonen er designet til at give dig en dyb forståelse af de kommende trends for AW 25/26. Uanset om du er en designer, stylist, detailhandler, kommunikationsekspert eller bare nysgerrig, vil du få værdifulde indsigter, der kan hjælpe dig med at forstå og navigere i den kommende sæson.

pej trend: trends og farver til AW 25/26

Sara Ingemann
Trendforsker

Trendforsker Sara Ingemann har mere end 15 års erfaring fra den danske mode- og designbranche og har arbejdet med trendanalyse i mere end 10 år. Hun er en del af pej gruppens trendteam på de fire trendkonferencer og leverer sammen med Mette From en dybdegående gennemgang af de fire trendtemaer i en stærkt visuel præsentation med billeder, kollager, historier og cases.

Trendteamet vil give en detaljeret gennemgang af hvert tema og hvordan temaerne manifesterer sig inden for forskellige områder som design, interiør, mode, retail og kommunikation. Hun vil dykke ned i de specifikke elementer, der gør hvert tema unikt, og hvordan de kan anvendes i forskellige sammenhænge.

Den samlede gennemgang af sæsonen er designet til at give dig en dyb forståelse af de kommende trends for AW 25/26. Uanset om du er en designer, stylist, detailhandler, kommunikationsekspert eller bare nysgerrig, vil du få værdifulde indsigter, der kan hjælpe dig med at forstå og navigere i den kommende sæson.

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Opdatering på samfund, tidsånd og forbrug

Louise Byg Kongsholm
CEO og trendforsker i pej gruppen

Et reflekterende foredrag, der vil udforske, hvordan vores verden udvikler sig, og hvordan forbrugsmønstre påvirkes. Dette foredrag giver dig mulighed for at opdatere din viden om nutidens trends, tendenser og forbrugeradfærd og giver dig redskaber til at tilpasse dig en verden, der konstant forandrer sig.

I en tid præget af usikkerhed og hastige forandringer er det vigtigt at forstå, hvordan vi kan bruge denne uforudsigelighed som en kilde til inspiration og innovation. Vi vil udforske, hvordan kaos og uforudsigelighed kan fungere som drivkraft for kreativitet og nye forretningsmuligheder.

Dette foredrag vil ikke blot udfordre din forståelse af tidsånd og forbrug, det vil også præsentere dig for konkrete strategier og værktøjer, der kan hjælpe dig med at tilpasse dig den skiftende virkelighed. Uanset om du er virksomhedsejer, leder, freelancer eller blot nysgerrig på fremtiden, vil dette foredrag give dig værdifulde indsigter og perspektiver, der vil styrke din evne til at forstå og navigere i den komplekse og fascinerende verden, vi lever i.

Mads Arlien-Søborg

Longevity lifestyles - længere levetid og regeneration

Mads Arlien-Søborg
Trendforsker

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder, vil tage dig med på en spændende rejse ind i begrebet longevity, der stammer fra moderne lægevidenskab. Dette fænomen handler ikke kun om at opnå et længere og sundere liv, men det har også dybe rødder i vores livsstil og påvirker en bred vifte af områder, herunder bolig, møbler, interiør, mode og tilbehør. Det er ikke overraskende, at longevity har fanget menneskers opmærksomhed verden over og er blevet et globalt sundhedsfænomen på kort tid.

Longevity knytter sig til den eksisterende bølge af sundhedsfremmende aktiviteter såsom kost, motion og mentalt velvære, men det går også ud over det. Det udfordrer os til at tænke over, hvordan vi kan forlænge levetiden for både forbrugsvarer og produktionsprocesser, samtidig med at det inspirerer til en livsstil, der værdsætter bæredygtighed og velvære i hverdagen.

I dette foredrag vil Mads Arlien-Søborg udforske, hvordan longevity påvirker vores liv og hvordan det sætter sit præg på vores boligindretning, møbler, interiør og selv vores garderobe. Vi vil dykke ned i, hvordan lang levetid og bæredygtighed spiller en stadig større rolle i design og modeverdenen. Kom med på denne tankevækkende rejse, hvor vi sammen udforsker, hvordan vi kan leve længere og bedre med stil, samtidig med at vi tager højde for de seneste tendenser inden for boligindretning, mode og interiørdesign.

Patterns of life – når hverdagsglimt bliver til designmønstre

Kiki Plesner-Löfroth
Designer

Det uperfekte og tilsynelatende uviktige blir til vakre mønstre når designer Kiki Plesner-Löfroth observerer omgivelsene. Hverdagsglimt blir til designmønstre.

Kiki fra Plesner Patterns er opptatt av biofil design – et arkitektonisk konsept med naturreferanser. Naturen tas inn, der taktile og analoge elementer når mønstrene. I sitt foredrag forteller designeren bak Plesner Patterns om sin inspirasjon, der tanker vandrer inn i mønstre som igjen kan gi betrakteren små tidslommer i hverdagen. Hennes arbeid finner veien til tapeter, puter, møbler, fliser og spesiallagde mønstre.

Gjennom tekstil- og tapetdesign forvandler Plesner Patterns vårt miljø. Vi trenger en tilknytning til naturen for å føle en tilhørighet til noe større, der naturinspirerte mønstre og farger kan være med på å senke stress og øke produktiviteten på arbeidsplassen.

Foredrag kun i Oslo

Designing for disconvenience

Maria Helgstrand
Designer, kreativ nørd og følsom fremtidstænker

Maria Helgstrand, designer og foredragsholder hos Wallnut Design Studio kommer med tankevækkende perspektiver fulde af håb omkring hvordan designstrategier -og løsninger kan disrupte de uhensigtsmæssige konsekvenser convenience og opmærksomhedsøkonomien bringer med sig.

Designing for disconvenience er en design praksis, en form for soft revolution som skal vække vores bedøvede sanser, kroppe og hjerner og lede os til at genfinde magi og fællesskaber og øge vores kreativitet, livskvalitet og resiliens.

I løbet af oplægget bliver I udfordrede på konventionel tankegang og digitallemmingeeffekt, fyldt med fremtidshåb og præsenteret for forskellige konkrete designgreb -og strategier der er født ud af tankegangen Designing for disconvenience.

Foredrag kun i København og Herning

"Tak for en god trendkonference AW 25/26 i Herning.
Vi vil bare rose jer og fortælle at hele dagen var rigtig, rigtig god og gav stor værdi for os.
Vi har før kritiseret jer en lille smule for, at farver og stil fyldte for lidt. Det synes vi, at I har rettet op på. Tak for det. De to indlæg udefra med Maria og Mads, var meget interessante, vedkommende og yderst værdifulde. Så alt i alt bare tak for en dejlig dag."

 

– Elna Maria Bruun Purchasing manager, Ib Laursen

– Flere navne på vej –

Vil du have opdateringer om trendkonferencen?

Tilmeld dig nyhedsbrev

Det får du på trendkonferencen

 • Gennemgang af pej gruppens  trendtemaer til sæsonen AW 25/26
 • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, forbrugeradfærd og livsstil
 • Mulighed for at tilkøbe dit eget farvekort, pej colour AW 25/26 (værdi DKK 2.700,-) for kun DKK 1.000,-
 • Inspirationsmusik og inspirerende film til sæsonen
 • Indsigt i de nyeste internationale trends og forbrugertendenser
 • Top Inspirerende foredrag af stærke personligheder
 • Fuld forplejning og forkælelse med specialudviklet trendmenu i sæsonens farver, pauseserveringer og drikkevarer

Stor overraskelse til alle deltagere! Gratis gave fra trendafdelingen

Trendkonferencen henvender sig til

 • Designere og produktudviklere
 • Konceptskabere og kommunikatører
 • Indkøbere og sælgere
 • Hele værdikæden - fra ide til produkt

Dato

Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Dansens Hus
Vulkan 1
0182 Oslo

Live via Zoom.
Du modtager link et par dage før konferencestart

OBS: Prisen er pr. deltager.

08.00-09.00: Ankomst, tjek ind og let morgenmad

09.00-09.10: Praktiske informationer v. Louise Byg Kongsholm

09.10-09.30: Opdatering på samfund, tidsånd og forbrug v. Louise Byg Kongsholm

09.30-10.00: Intro til sæsonen AW 25/26 v. Mette Lykkegaard From

10.00-10.25: Pause m. let servering

10.25-11.15: AW 25/26 – Tema 1 + 2 v. Mette Lykkegaard From og Sara Ingemann

11.15-11.45: Pause m. temaservering 1 + 2

11.45-12.35: AW 25/26 – Tema 3 + 4 v. Mette Lykkegaard From og Sara Ingemann

12.35-13.00: Pause m. temaservering 3

13.00-13.25: AW 25/26 opsummering + trendfilm v. Mette Lykkegaard From og Sara Ingemann

13.25-13.50: Retail update v. Louise Byg Kongsholm

13.50-14.15: Pause m. temaservering 4

14.15-14.45: Patterns of Life v. Kiki Plesner-Löfroth

14.45-15.30: Longevity Lifestyles v. Mads Arlien-Søborg

09.00-09.10: Praktiske informationer v. Louise Byg Kongsholm

09.10-09.30: Trend update v. Louise Byg Kongsholm

09.30-10.00: Intro til sæsonen AW 25/26 v. Mette Lykkegaard From

10.00-10.15 Pause (15 min)

10.15-11.05 AW 25/26 – Tema 1 + 2 v. Mette Lykkegaard From og Sara Ingemann

11.05-11.20 Pause (15 min)

11.20-12.10: AW 25/26 – Tema 3 + 4 v. Mette Lykkegaard From og Sara Ingemann

12.10-12.30: Pause (20 min)

12.30-13.00: AW 25/26 opsummering + trendfilm v. Mette Lykkegaard From

13.00-13.20: Retail update v. Louise Byg Kongsholm

13.20-13.35: Pause (15 min)

13.35-14.00: Designing for disconvenience v. Maria Helgstrand

14.00-14.40: Longevity Lifestyles v. Mads Arlien-Søborg

14.40-14.45 Opsummering og tak for i dag

Pris pr. deltager

Inkl. pej colour
DKK 4.800,- / €645

Uden pej colour
DKK 3.800,- /€510

*pej trend medlem:
DKK 3.360,- / €450 (Spar 30 %)

Underviser
DKK 2.700,- / €360

Bestil pladser her

Priserne er vist i danske kroner eksl. moms.
*pej trend medlemmer får ikke pej colour med i prisen.

Da konferencen nærmer sig, er det kun muligt at bestille pladser ved brug af betalingskort.

FAQ

Med i prisen er fuld forplejning og foredragsprogram i topklasse, samt udvalgte præsentationer tilsendt som PDF efter konferencen. Deltagerne får også tilsendt playliste til sæsonen samt diverse trendmateriale.

Derudover kan du tilkøbe pej colour til kun DKK 1000,- (Normalpris DKK 2.700,-)

Ja, du kan deltage online på den fastsatte dato.

OBS: Prisen er pr. deltager.
Ønsker flere fra virksomheden at deltage online samlet, sammensætter vi et tilbud til jer. Kontakt os på [email protected].

Program for den online konference, er stort set ens med program for den fysiske. Dog bliver pauserne en smule kortere.

Mere info om programmet, link og pej colour udsendes i ugen op til konferencestart.

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected].

PS: Hvis du bliver syg, og dermed forhindret i at deltage i en fysisk konference, kan du deltage online i stedet. Se datoer på sitet.

Rabat på -30% gives til dig, der har medlemskab af pej colour, pej toolbox, og pej first colour – alle med to årlige udgivelser AW + SS
Medlemskab giver en masse ekstra fordele, blandt andet fuld adgang til pej gruppens trendportal www.pejtrend.com

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid.
Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online.
Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.