Rundvisning og foredrag for skoler, lærer og elever

Besøg
pej gruppen

Gratis præsenationer og foredrag

pej gruppen tilbyder skoler en gratis virksomhedspræsentation og rundvisning i butikken med præsentation af trendbøger og trendmagasiner samt adgang til materialer til studiepriser. Denne præsentation er gratis og besøget varer i alt en time.

pej gruppen tilbyder også skoler, lærere og elever undervisning i trendforskning, forståelse af tidsånd og trends, livsfasesegmentering, fremtidens detailhandel – enten på skolen eller hos pej gruppen. Her er der tale om et mindre honorar og/eller krav om køb af undervisningsbøger.

Kontakt os på [email protected] for at booke en dato eller mere information om gratis virksomhedspræsentationer og foredrag for skoler.

pej gruppen

pej gruppen holder til i inspirerende omgivelser på den renoverede Bitsovgård mellem Ikast og Herning. Vores store inspirationsbutik med de nyeste trendmaterialer fra hele verden har åben hver dag, og besøgende kan se de skiftende udstillinger i vores galleri. Vi har også faciliteter til at afvikle seminarer og konferencer med fuld fokus på viden, oplevelser og god mad.

Tilmeld jer
eller hør mere


Send os en mail på [email protected] eller ring til os på (+45) 9711 8900 for at høre mere om virksomhedspræsentation, rundvisning og foredrag for skoler.

FAQ


Vi tager imod skolegrupper af minimum 15 elever og maximum 40. Lærere skal deltage, og sørge for at elever dukker op til tiden og forstår præmissen for et virksomhedsbesøg. Et skolebesøg hos pej gruppen varer ca. en time.

I er velkomne til at medbringe jeres egen mad, så frokosten kan nydes, inden I tager hjem. Hvis I ønsker dette, må I meget gerne give besked herom.

pej gruppen har flere studiebøger i butikken, blandt andet ‘Retail Mega Mag‘, Trendsociologi‘ og ‘Livsfaser – Fra vugge til krukke‘. Dem har du også mulighed for at købe eller kigge på når du besøger pej gruppen.

Vi lægger gerne vores trendmateriale frem, så studerende kan kigge det igennem. Ofte har vi også få udgående sæsoner, som de studerende kan få lov at købe med hjem til ekstra gode priser.