Praktikforløb

Hos pej gruppen kan du prøve både offline og online medier af. Du kan grave dig ned i research, arbejde med grafiske trends og digitale medier. Du kan skrive artikler inden for mode, interiør, trends og livsstil til B2B-markedet samt deltage i udviklingen af trendprodukter. Vil du være en del af vores team? Så kig med her.

Bliv praktikant ved nordens største trendbureau

Project

Ansvar

Du kommer til at arbejde med hurtige deadlines på daglige opgaver. Men du vil også blive dybt involveret i og få medansvar på de mere langstrakte projekter.

hifive

Vi lytter til dig

Din mening vil blive hørt. Vi lever af gode ideer. Har du kreative forslag til gode historier eller nye måder at anskue vores produktioner på, så vi lytter til dig.

Friendship

Sammenhold

Du bliver en del af holdet, og vi vægter det sociale og et godt sammenhold højt. Vi arbejder tæt sammen med alle afdelinger i huset, så du kommer til at kende os alle.

Vælg afdeling

Medieafdelingen

Kunne du tænke dig en alsidig praktikstilling, hvor du assisterer på tværs af opgaver og funktioner? Opgaverne vil spænde fra research til projekter til skrivning af korte artikler.
Som praktikant i medieafdelingen hos pej gruppen indgår du i et passioneret team, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med en lang række forskellige kommunikations- og marketingopgaver.

Ansøg her

Vi søger praktikant i efteråret 2024, gerne minimum 12 uger.

Send ansøgning og cv til Helene Mathiasen på [email protected] eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Trendafdelingen

Som praktikant i trendafdelingen deltager du aktivt i arbejdet med udarbejdelsen af pej gruppens egne trendbøger til virksomheder inden for mode-, livsstils- og interiørbranchen.
I løbet af din praktik kommer du til at arbejde både kreativt og praktisk med materialer, design og visuel formidling samt bidrage til, at trendbøgerne kommer helt i mål - også på formidlingssiden, hvor pejtrend-profilen på Instagram skal vedligeholdes.

Ansøg her

Praktikpladsen for efteråret 2024 er allerede besat. Vi søger igen til foråret 2025 med start i januar og gerne minimum 8 uger, helst 12 uger.

Send ansøgning og cv til Louise Byg Kongsholm på [email protected], eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Marketingafdelingen

Har du interesse for trends og brænder du for mode, interiør og design. Formår du at omdanne din research til gode og stærke SEO tekster samt at formidle det visuelt? Det vigtige for os er, at du er yderst struktureret og interesseret i nye og spændende opgaver. Det gør heller ikke noget, at du også har et godt grafisk øje og lyst til at lære mere om Leads, SoMe, nyhedsbreve og meget mere. Hvis det er dig, så hører vi gerne fra dig!

Ansøg her

Praktikpladsen for efteråret 2024 er allerede besat. Vi søger igen til foråret 2025 med start i januar og gerne minimum 8 uger, helst 12 uger.

Send ansøgning og cv til Sussie Rasmussen på [email protected] eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Projektafdelingen

Kunne du tænke dig en alsidig praktikstilling, hvor du assisterer på tværs af opgaver og funktioner? Opgaverne vil spænde fra research til projekter til skrivning af korte artikler og udarbejdelse af opslag til SoMe ligesom opsætning indhold i Power Point ud fra skabeloner kan indgå. Opdatering af sites er også en del af opgaverne ligesom almindelige praktiske PA-opgaver. Timetallet kan være mellem 32 og 37 timer og 1-2 hjemmearbejdsdage kan indgå, idet Louise ofte er ude af huset.

Ansøg her

Praktikpladsen for efteråret 2024 er allerede besat. Vi søger igen til foråret 2025 med start i januar og gerne minimum 8 uger, helst 12 uger.

Send ansøgning og cv til Louise Byg Kongsholm på [email protected] eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Det siger tidligere praktikanter...

Emma Engel

PBA Branding og Marketing Management
VIA University College Aarhus
(Praktikant i marketingafdelingen)

I forbindelse med mit studie fik jeg muligheden for at gennemføre min praktik i marketingafdelingen hos pej gruppen. De ti uger i praktik er fløjet afsted og har været fyldt med spændende og lærerige oplevelser. Praktikforløbet har givet mig mulighed for at udvikle mine faglige kompetencer og få indsigt i en dynamisk branche. Forløbet har bestået af en velafbalanceret kombination af arbejdsopgaver, hvilket har skabt en varieret hverdag – noget jeg personligt sætter stor pris på. Jeg har haft tid til at fordybe mig i opgaverne og frihed til at udføre dem selvstændigt i trygge rammer, hvor der altid har været plads til spørgsmål.

Mine arbejdsopgaver har inkluderet e-mail marketing, SEO, lead-generering, tekstforfatning, optimering af trendstore, planlægning af SoMe-aktiviteter samt forberedelse af konferencer. Derudover har jeg været så heldig at deltage og hjælpe til på pej gruppens trendkonference og retailkonference, to yderst inspirerende events fyldt med interessante og lærerige foredrag samt en fremragende atmosfære.

Jeg har været utroligt glad for at være praktikant hos pej gruppen. Jeg har følt mig velkommen fra dag ét og er blevet taget godt imod af imødekommende, engagerede og kompetente kolleger. Jeg vil varmt anbefale pej gruppen til enhver, der ønsker at blive inspireret på arbejdspladsen, samt søger faglig udvikling gennem en varieret og spændende hverdag.

Camilla Damgaard Jensen

PBA Branding og Marketing Management
VIA University College Aarhus
(Projektpraktikant med fokus på livsfaser.dk)

Min praktikperiode i projektafdelingen hos pej gruppen har været en berigende oplevelse, hvor jeg har arbejdet med en bred vifte af opgaver. Jeg har blandt andet udført research på trends og bidraget til indholdet på Livsfaser.dk samt pej gruppens LinkedIn-side som en del af den digitale markedsføringsstrategi for artiklerne på Livsfaser.dk.

Derudover har jeg assisteret med fotos og videoer af pej toolbox og pej colour, samt udarbejdet præsentationer til konferencer og bidraget til diverse forberedelsesopgaver. Deltagelsen i pej gruppens retailkonference og trendkonference har givet mig værdifuld indsigt i branchens praksis, udvikling og de nyeste tendenser.

Min tid hos pej gruppen på Bitsovgård har været både inspirerende og lærerig. Gennem mine opgaver har jeg haft mulighed for at identificere, analysere og præsentere data, trends og strømninger.

Praktikken har i høj grad bidraget til min faglige og personlige udvikling og er en værdifuld tilføjelse til min portefølje af kompetencer. Jeg ser frem til at anvende de færdigheder, jeg har erhvervet, i fremtidige karrieremuligheder.

Linnea Ahm Petersen

Multimediedesign,
Erhvervsakademi Midtvest
(Praktik i grafisk afdeling)

Min praktik ved pej gruppen har været virkelig inspirerende. Jeg valgte pej gruppen, da jeg ønskede at finde en praktikvirksomhed, hvor jeg kunne prøve mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg har blandt andet redesignet og opdateret landingssider, udarbejdet tre pamfletter, arbejdet med AI til digital markedsføring, redigeret videoer, samlet trendbøger og meget mere.

Jeg har selv kunne være med til at vælge mine arbejdsopgaver, og der har været god plads til, at jeg kunne sætte mig ind i forskellige systemer/programmer eller faglige problemstillinger. Der har været massere af struktur, men med god plads til kreativitet og nytænkning.

Energien ved pej gruppen er virkelig god, og min oplevelse er at alle virkelig gerne vil hinanden. Man arbejder meget sammen på tværs af afdelingerne og der er en stærk fællesskabsfølelse.

Jeg vil varmt anbefale pej gruppen til alle, som er nysgerrige på kommunikation, marketing, UX- eller grafisk design. Man vil blive mødt af dygtige kollegaer, som gerne vil lære fra sig og være sparringspartnere.

Janni Majlund Andersen

Kandidat i design,
Designskolen Kolding
(Praktik i trendafdelingen)

Under min praktik i trendafdelingen hos Pej Group, har jeg været ansvarlig for at administrere virksomhedens Instagram-konto dedikeret til trends. Dette indebærer identifikation af visuelt relevant materiale, der stemmer overens med de kommende sæsoner, og udvikling af idéer ud fra disse observationer.

En anden vigtig del af mit arbejde har været indsamling og udarbejdelse af materialeprøver til “Pej Tool Box”. Denne proces kræver dybdegående analyse af de kommende trends samt en forståelse for den sociologiske kontekst omkring de forskellige temaer.

På baggrund af denne indsigt har jeg udviklet nye taktile materialer, der er egnet til at indgå i de kommende trend-sæsoner. Dette arbejde involverede fremstilling og manipulation af metervarer samt visuelle ressourcer, designet til at fungere som inspirationsmateriale med fokus på taktil sensorisk stimulering i den kommende “Tool Box”.

Jeg har haft rigtig gode hjælpsomme kollegaer der har givet mig en stor indsigt i en professionel verden inden for trendforskning – noget jeg klart kan tage med videre.

Anna Ræbild

Kandidat i ling.merc.,
Aarhus Universitet
(Praktikant i marketingafdelingen)

Mit praktikforløb hos pej gruppen har givet mig en unik indsigt i trendbranchen og gav mig muligheden for at udvikle mine kompetencer blandt andet indenfor SEO, content planlægning, e-mail setup og produktoprettelser.

Jeg greb også chancen for at komme med til Formland Spring 2024 og hjælpe til og stå i messestanden. Her fik jeg chancen for at opleve de spændende foredrag og de smukke udstillinger, samt suge alt den gode stemning til mig og hilse på folk fra diverse brancher.

pej gruppen har, for mig, betydet at kunne få et indblik i en spændende branche med yderst kompetente mennesker i huset, som ikke er blege for at svare på dine nysgerrige spørgsmål og på samme tid skabe en tryg og hyggelig stemning.

Amalie Gotthardsen Knudsen

Innovation og entrepreneurship,
Erhvervsakademi Aarhus
(Praktik i trendafdelingen)

I mit praktikforløb i trendafdelingen blev jeg taget godt imod, jeg indgik i teamet på lige fod med alle andre og fik tildelt spændende og varierede opgaver. Fra første dag havde jeg en tydelig oversigt over, hvilke opgaver der skulle løses i de forskellige uger, hvilket bidrog til en struktureret og produktiv arbejdsgang. Det er en praktikplads præget af frihed under ansvar, med mulighed for at arbejde selvstændigt med masser af sparring og støtte fra kollegaer.

I løbet af min tid her har jeg fået lov til at bidrage til udviklingen af den kommende udgivelse af pej toolbox. Mine hovedopgaver inkluderede research på billedmateriale samt indsamling og udarbejdelse af fysiske materialer til bogen. Desuden fik jeg ansvaret for pejtrend Instagram, hvor jeg havde mulighed for at udfolde min kreativitet på platformen. Der har været en god kombination af kreative og udfordrende opgaver og ad hoc-opgaver.

Jeg har fået et dybtgående indblik i verdenen af trendforskning og blev en del af processen med at identificere kommende trends og farver for den næste sæson.

pej gruppen er et sted med højt til loftet og gode kollegaer, som tager højde for ens faglige udvikling.

Emma Klostergaard

PBA Branding og Marketing Management,
VIA University College Aarhus
(Praktik i marketingafdelingen)

I forbindelse med mit tredje semester på studiet fik jeg mulighed for at gennemføre min praktik i marketingafdelingen hos pej gruppen. Min praktikperiode hos pej gruppen har været en yderst lærerig oplevelse, hvor jeg fik frihed til at udføre selvstændigt arbejde med en bred vifte af spændende opgaver.

Mine arbejdsopgaver inkluderede optimering af trendstore, produktoprettelser, forfatning af SEO-tekster, udarbejdelse af indhold til sociale medier samt udformning af e-mails. Derudover deltog jeg aktivt i forberedelsen af og deltagelsen i konferencer.

Det, der gjorde min tid hos pej gruppen ekstraordinær, var det trygge og positive arbejdsmiljø, hvor fællesskabet stod i centrum. Fra den allerførste dag følte jeg mig hjerteligt velkommen, og jeg blev dagligt inspireret af min tilstedeværelse på arbejdspladsen, både af de engagerede kolleger, fascinerende produkter og idylliske omgivelser.

Jeg kan varmt anbefale pej gruppen som praktiksted til alle, der søger en varieret hverdag inden for marketing. Her får du mulighed for at udføre selvstændigt arbejde, udvikle dine færdigheder og være en del af et fantastisk arbejdsmiljø, præget af et stærkt fællesskab.

Signe Falstie Juul

Virksomhedspraktik med særligt
fokus på udarbejdelse af trend rapport
(Projektpraktikant)

Efter 8 uger som projektpraktikant hos pej gruppen er jeg blevet endnu mere overbevist om, at mit kommende studie skal centrere sig om formidling.

I løbet af min praktikperiode har jeg deltaget i inspirerende konferencer, projekter og seminarer, der har udvidet min horisont inden for trends, farver, forbrugeradfærd og retail. Jeg har desuden skrevet og publiceret små artikler på Livsfaser.dk, hvilket har styrket mine skriftlige kompetencer.

Som projektpraktikant har jeg haft mulighed for at udfolde min kreativitet gennem udarbejdelsen af forskellige PowerPoints til både præsentationer og projekter. Mine visuelle kommunikationsevner er betydeligt styrket, og jeg har nydt at være omgivet af så professionelle og kreative kollegaer.

Generelt er pej gruppen en unik arbejdsplads i inspirerende omgivelser med alsidige opgaver. Som praktikant arbejder man selvstændigt, men i trygge hænder, da hjælpsomme og søde kollegaer er at finde i hele huset.

Min tid hos pej gruppen har udrustet mig med værdifulde kommunikationsværktøjer og øget min æstetiske bevidsthed, som jeg vil tage med mig videre i mit kommende studie og karriere. Jeg vil varmt anbefale et praktikforløb hos pej gruppen til alle, der brænder for kommunikation, trends, visuelle udtryk eller blot er nysgerrig på at lære mere om branchen.

Pernille Skov Jørgensen - Praktikant i trendafdelingen

Pernille Skov Jørgensen

Markedsføringsøkonom,
Design og Business Management
(Praktik i trendafdelingen)

Som praktikant i trendafdelingen har jeg fået et indblik i, hvordan virksomheden arbejder, både i de enkelte afdelinger og på tværs af afdelingerne. Jeg har opdaget, hvor stor en rolle hver enkelt medarbejder spiller i det samlede puslespil og hvordan et samspil og en synergi mellem alle får virksomheden til at køre på skinner.

I løbet af mit praktikforløb har jeg hjulpet med at udarbejde kommende trendbøger ved at finde billeder samt inspiration til disse. Derudover har jeg assisteret med udvælgelsen og sammensætningen af fysiske materialeprøver. Mine arbejdsopgaver har været en blanding af skrivebordsarbejde og praktisk arbejde.

Jeg var en del af en inkluderende og behagelig afdeling, hvor der blev arbejdet seriøst, men hvor der også var plads til hygge. Jeg oplevede en gensidig og oprigtig interesse for hinanden. Derudover fik jeg stor tillid til mine evner og gradvist mere ansvar. Jeg fik blandt andet mulighed for at skrive flere mindre tekster til hjemmesiden, TØJ, 365DESIGN, Tid & tendenser og pejtrend.com.

Et af mine øvrige ansvarsområder var pejtrend Instagram-profilen, hvor jeg fik lov til at lege med forskellige udtryk og udforske, hvordan man kan formidle gennem billeder og tekster.

Et praktikophold hos pej gruppen giver både søde kolleger og et indblik i virksomheden og trendbranchen fra første parket.

Helena Hing - Praktikant i marketingafdelingen

Helena Mikkelsen Hinge

Markedsføringsøkonom,
Erhvervsakademi Aarhus
(Praktik i marketingafdelingen)

Jeg har gennem mit ti ugers praktikforløb i marketingafdelingen i den grad fået mulighed for at lære og udvikle mig fagligt.

Jeg har haft en betydelig mængde ansvar som praktikant, hvor jeg især har arbejdet med SEO, SoMe, nyhedsbreve, produktoprettelse og tekstforfatning. Jeg har haft mulighed for at dykke ned i opgaverne og arbejde uafhængigt, hvilket har resulteret i en stor faglig udvikling for mig.

I løbet af min praktikperiode har jeg været en del af et dynamisk team, hvor der altid har været plads til at stille spørgsmål, modtage hjælp og få konkret feedback. Ikke desto mindre har det derfor været en fornøjelse at være en del af arbejdsmiljøet hos pej gruppen, da jeg i den grad har følt mig værdsat. Ikke alle virksomheder er lige indstillet på at imødekomme praktikanter, men pej gruppen har formået at skabe et fantastisk læringsforum på alle parametre.

Den praktiske erfaring og den værdifulde indsigt i pej gruppens arbejdsmetoder og kultur er klart noget, jeg tager med videre i rygsækken. pej gruppen skal have stor ros for deres åbenhed, gode sparring og de mange muligheder praktikken hos dem giver én. Derfor vil jeg gerne anbefale pej gruppen, som praktikvirksomhed for studerende der ønsker at blive udfordret og udvikle sine kom-petencer både professionelt og ikke mindst personligt.

Cecilie Jakobsen - Studentermedhjælper

Cecilie Jakobsen

PBA Branding og Marketing Management
VIA University College Aarhus
(Praktik i marketingafdelingen)

Jeg har på 3. semester af min uddannelse været på et 10-ugers praktikforløb hos pej gruppen. Dette har været de 10 mest lærerige uger igennem min uddannelse. Jeg fik fra første dag lov til at arbejde selvstændigt med diverse opgaver, som gjorde at jeg havde mulighed for fordybelse og afprøvning af læring fra studiet.

Gennem mit forløb har jeg prøvet kræfter med opgaver som produktoprettelser, SEO-tekster, nyhedsmails, research omkring nye leads, forberedelse til og deltagelse i konferencer og messer.

Hos pej gruppen er der også stor fokus på fællesskab og allerede fra dag ét følte jeg mig som en del af teamet. Udover et fantastisk team får man også de bedste rammer at arbejde i med egen kontorplads, morgenmad, frokost og omgivet af den skønneste natur.
Jeg kan til hver en tid varmt anbefale pej gruppen som praktikplads til dig, som gerne vil udfordres i en hverdag, hvor ikke to dage er ens – i et team med høj faglig viden og fællesskab i fokus.

Sofie Borup - skribent

Sofie Borup

Professionsbachelor i kommunikation,
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
(Praktik på redaktionen/i medieafdelingen)

Lige fra første dag fik jeg lov til at afprøve min faglige journalistiske viden, som jeg har lært gennem min uddannelse, i praksis. Med stor tiltro til mig som kommunikationspraktikant fik jeg tildelt mit eget ansvarsområde, hvilket var motiverende, udfordrende og utrolig lærerigt.

Mit praktikforløb hos pej gruppen har uden tvivl været et af de mest lærerige semestre, som jeg har haft under min uddannelse. Jeg har gjort mig en masse læring lige fra journalistisk formidling til organisationsteori, som jeg kan tage med videre i erhvervslivet. Jeg kan varmt anbefale pej gruppen til dig, som søger en lærerig praktikoplevelse, hvor du bliver en del af et kompetencestærkt team.

Katrine Fisker Christensen

Katrine Fisker Christensen

Retail Design & Management,
VIA University College
(Praktik i trendafdelingen)

Praktiklivet i trendafdelingen har været en kæmpe fornøjelse at være en del af. Lærerig, spændende og generelt utrolig givende på mange punkter. pej gruppen formår at gøre overgangen, fra at være ny til at være en integreret del af virksomheden, overskuelig og let håndterbar.

Fra første dag blev jeg introduceret for en liste med opgaver og deadlines for hele praktikforløbet. Du ved derfor fra dag et, at du bliver tiltroet en masse ansvar. Ansvar som du, igennem hele forløbet, af egen lyst kan få pålagt mere af. I tiden hos pej gruppen har jeg bl.a. haft ansvaret for indsamling og håndtering af materialeprøver til pej forecast, case research, visualisering af konkrete trends, idéudveksling og medudvikling af trendbøger, samt opdatering af trendafdelingens instagram profil.

pej gruppen er en inspirerende og pulserende virksomhed med et bredt fagligt aspekt. Med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger, stifter man som praktikant derfor også hurtigt bekendtskab med virksomhedens andre arbejdsområder og hvordan de fungerer i det praktiske. Arbejdet forgår i skønne landlige omgivelser i et tæt og stærkt kollegialt miljø. Her er både plads til spas og seriøsitet.

Som praktikant har man alle muligheder for at udvikle sig fagligt og ideer og input bliver hørt og værdsat. Jeg sender derfor mine varmeste anbefalinger til pej gruppen som praktikplads!

Stine Hougaard Sørensen

Stine Hougaard Sørensen

Digital konceptudvikling,
Erhvervsakademi MidtVest
(Praktik i marketingafdelingen)

I min praktik fra august til november i 2019 gik for det første alt for stærkt. Men når det så er sagt, så vil jeg varmt anbefale pej gruppen, som praktiksted.

Jeg blev i mit praktikforløb kastet ud i mange forskellige opgaver, herunder forfatning af SEO-tekster, produktoprettelser på trendstore.dk, SoMe, herunder facebookannoncering, nyhedsmails, og meget meget andet.

Noget jeg virkelig har nydt, har været at jeg har arbejdet selvstændigt, og samtidigt har fået lov til at forme min egen profil. I marketingsafdelingen er jeg blevet spurgt om, der var ting, jeg godt kunne tænke mig at sidde mere med eller om der var noget jeg gerne ville lære. Det, at jeg selv er blevet inddraget i valg af arbejdsopgaver, har gjort at jeg også har taget meget mere ejerskab over de projekter, jeg har siddet med.

pej gruppen er et sted, hvor du bliver hørt, set og føler dig som en del af teamet fra day one. For mig, har det været vigtigt at tage ansvar for mit arbejde og min egen læring, og jo mere du deltager aktivt, spørger ind til hvorfor og hvordan, jo mere får du ud af dit praktikophold. Der er ingen dumme spørgsmål.

Rune Kjeldsmark

Rune Kjelsmark

Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
(Praktik på redaktionen/i medieafdelingen)

Mit praktikforløb hos pej gruppen har været en sand fornøjelse. Jeg havde ansvaret for onlineplatformen 365DESIGN, som jeg dagligt berigede med spændende artikler inden for design-, interiør- og livsstilsbranchen.

Allerede fra første dag fik jeg tildelt masser af ansvar, som løbende voksede i takt med, at mine kommunikative evner og min viden om branchen voksede. Der blev med det samme udvist en stor tiltro til mine faglige kompetencer, som gav mig blod på tanden og en lyst til at arbejde endnu hårdere.

Jeg kan ærligt sige, at jeg under mit praktikforløb hos pej gruppen har lært mere om journalistisk formidling, end jeg har gennem min uddannelse på Journalisthøjskolen. Dette skyldes i høj grad, at jeg hver dag var omgivet af professionelle kollegaer, der med glæde gav konstruktiv feedback og input, når det var nødvendigt. Denne sparring var uundværlig i min stræben på at blive endnu bedre.

Jeg vil anbefale pej gruppen som praktiksted til alle, der søger en spændende, udfordrende og lærerig oplevelse. Send din ansøgning med det samme – det vil du ikke fortryde!

Mette Jochimsen

Mette Jochimsen

PBA Furniture Design,
VIA Design & business
(Praktik i trendafdelingen)

Første dag i min virksomhedspraktik i trendafdelingen, lå der en liste klar med deadlines og opgaver, som gav et godt overblik over hele praktikforløbet. På den måde fik jeg muligheden for at tage ansvar og arbejde selvstændigt, og troen på min faglighed og kompetencer voksede i takt med de forskelligartede arbejdsopgaver. Ved pej gruppen og i trendafdelingen indgik jeg i et helt unikt fællesskab blandt søde kollegaer, og fandt ud af hvordan man kan arbejde med kommercielle budskaber gennem ord, tale og billeder.

På én måned har jeg arbejdet med pej forecast, skrevet trend- og portrætartikler til både TØJ og 365DESIGN samt udarbejdet artikler ud fra bøgerne Trendsociology v. 2.0 og Total Ret@il. Til pej toolbox blev min erfaring som møbeldesigner blandt andet brugt til interiørillustrationer – tegnet ud fra trendmateriale og forståelse. Der er kort vej fra idé til handling og derfor nåede jeg også at se arbejdet blive publiceret kort efter det blev afleveret, hvilket gav en masse selvtillid og forståelse for vigtigheden af ens arbejde, uanset funktion.

Efter trendafdelingen og at have skrevet flere artikler til både magasiner, nyhedsbreve og online medier har jeg fået lov til at fortsætte hos redaktionen. Det redaktionelle arbejde giver mulighed for at forstå hele virksomheden og lære redaktionelt arbejde, under faglig oplæring.

Maria Vanghøj Kristensen

Maria Vanghøj Kristensen

Markedsføringsøkonom,
Erhvervsakademi MidtVest
(Praktik i marketingafdelingen)

Mit praktikforløb på 4 måneder som marketingpraktikant hos pej gruppen er gået ekstremt stærkt. Det alene vidner om, hvor dejligt et praktiksted pej gruppen er.

Som praktikant i marketingafdelingen har jeg arbejdet med mange spændende opgaver inden for online markedsføring. Herunder sociale medier, nyhedsbreve, SEO-formidling samt optimering af trendstore.dk. I min hverdag har jeg beskæftiget mig meget med tekstforfatning, og så har jeg været med som tovholder for opbygning af en ny engelsk trendstore, hvilket har været et rigtig spændende projekt.

Allerede fra dag 1 har jeg følt mig som en del af teamet hos pej gruppen, hvor jeg i den grad har fået lov til at prøve mine færdigheder af. Det har været fantastisk lærerigt at prøve min teori af i praksis og komme ud og opleve erhvervslivet i en dynamisk, travl og spændende virksomhed, som pej gruppen.

Som praktikant har jeg fået tildelt en del ansvar og fået lov til at fordybe mig i opgaver og arbejde selvstændigt, hvilket har gjort at jeg i den grad har udviklet mig fagligt! Under mit praktikforløb har jeg siddet i et tæt team, hvor der altid har været plads til at spørge og få hjælp.

I forbindelse med mit praktikforløb skal jeg på min uddannelse udarbejde i en hovedopgave, hvilket jeg også har fået plads til. Ligesom der har været plads til at arbejde hjemme i nogle dage, hvis der har været brug for det.

Jeg kan varmt anbefale pej gruppen, som praktikplads! Du kan forvente et inspirerende arbejdsmiljø, gode kolleger, spændende opgaver, at få tildelt ansvar, at udvikle dig fagligt og jeg kunne blive ved. Hvis ovenstående har fanget din interesse, så skynd dig at sende din ansøgning før en anden gør det!

Frederikke Lyshøj Hansen - Salgs- & marketingkoordinator

Frederikke Lyshøj Hansen

Digital konceptudvikling, Erhvervsakademi MidtVest
(Praktik i grafisk afdeling)

Som praktikant fik jeg fra start et stort ansvar ved overtagelse af planlægning og håndtering af sociale medier og der blev dermed vist mig stor tillid fra virksomheden. Et nøgleord for arbejdsmoralen hos pej gruppen er teamwork, og det mærkes tydeligt at der afdelingerne imellem er en stor samarbejdsånd – som sikrer kvaliteten af hvert område som pej gruppen opererer med.

Med det store ansvar er jeg blevet meget skarpere og stærkere i mit fag, grundet erfaringerne jeg har gjort mig gennem fokuseret og selvstændigt arbejde – men også gennem god dialog med fantastiske kolleger. Det har betydet en stor del for mit uddannelsesforløb, som digital konceptudvikler, at jeg hos pej gruppen har fået lov til at afprøve teori i praksis samt at være en del af et stærkt fællesskab.

Mine varmeste anbefalinger af pej gruppen går til fremtidige praktikanter, som både ønsker at få ansvar samt at være omgivet af kompetente og positive mennesker.

Frigg Falk Sabroe

Frigg Falk Sabroe

Cand.ling.merc i virksomhedskom., Aarhus Universitet
(Praktik på redaktionen/i medieafdelingen)

Mit forløb hos pej gruppen har været et solidt springbræt til det store, til tider skræmmende, erhvervsliv. Jeg fandt min niche, og det journalistiske arbejde er nu min fuldtidsbeskæftigelse.

Jeg har under mit praktikforløb opsnappet værdifulde kvalifikationer inden for det redaktionelle felt – her er det værd at nævne, at fingrene ikke har hvilet på tastaturet særlig længe ad gangen. ’Tempo is key’, uden at gå kompromis med den saglighed og professionalisme, som redaktionen har i sin nyhedsformidling.

Samtidig har jeg også fået lov til at arbejde med nogle af mine absolut favoritopgaver, hvilket har været dybdegående interviews med prominente personligheder inden for modebranchen – artikler, som har fået plads både online og i den trykte udgave af TØJ.

Med dét sagt, har det også været en sand fornøjelse at være en del af arbejdsmiljøet hos pej gruppen. Det er ikke alle arbejdspladser, der er gearet til praktikanter, men pej gruppen stabler en fantastisk læringsplatform på benene. Det halve år hos pej gruppen har virkelig sat spor i min faglige dna.

Nina Lolle - praktikant hos pej gruppen

Nina Lolle

Cand.Design,
KADK
(Praktik i trendafdelingen)

Under min virksomhedspraktik i trendafdelingen ved pej gruppen oplevede jeg fra første dag at få tildelt stor ansvar. Jeg følte mig hurtigt som en integreret del af virksomheden, og troen på min faglighed og kompetencer voksede i takt med inddragelsen i de mange forskelligartede arbejdsopgaver. Arbejdsopgaver der bestod i alt fra trendresearch, udvikling af materiale til trendmapper, idéudvikling, forfatning af trendartikler med selvvalgte emner og praktiske ad hoc opgaver. Jeg er blevet udrustet til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, men også til at indgå i et fælleskab i en dynamisk virksomhed, hvor man i høj grad løfter i flok, og hjælper hinanden, hvor man kan. En praktikplads ved pej gruppen giver på alle måder et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med trendsociologi, at indgå i et fællesskab blandt søde kollegaer, og hvad der kræves for at kunne formidle præcise og kommercielle budskaber gennem ord, tale og billeder.

Hanna Engholm, praktikant hos pej gruppen

Hanna Engholm

Business & Design,
VIA DESIGN
(Praktik i marketingafdelingen)

Som marketingpraktikant for pej gruppen har jeg fået mulighed for at bruge mine kvalifikationer og udvikle mig fagligt. Jeg har under mit praktikforløb beskæftiget mig med at synliggøre og styrke trendprodukternes tilstedeværelse online. Jeg har fået tildelt adskillige spændende opgaver indenfor online marketing, e-commerce, markedsføringen af trendstore.dk, nyhedsbreve og de sociale medier. Fra første dag fik jeg tildelt et stort ansvar, mange spændende opgaver og plads til at udfolde min faglighed og kreativitet.

Det er en stor fornøjelse at være en del af arbejdsmiljøet hos pej gruppen. Jeg blev dybt involveret i dagligdagen både med korte og langvarige projekter. Jeg arbejdede i dybden med spændende opgaver, deadlines og så mit arbejde udfolde sig i erhvervslivet. Kort sagt så er pej gruppen definitionen på en fantastisk praktikplads hvor man arbejder i et team, men også selvstændigt.

pej gruppen får derfor mine varmeste anbefalinger som praktikplads. Vil du udvikle dine kompetencer, få medansvar og arbejde i skønne omgivelser, så er et praktikophold hos pej gruppen noget for dig.

Nicolai Fedderholdt

Nicolai Fedderholdt

Multimediedesign og Kommunikation på Erhvervsakademi MidtVest i Herning
(Praktik i grafisk afdeling)

Jeg har gennem 3 måneder været i praktik i pej gruppens grafiske afdeling, hvilket har været en givende, spændende og lærerig oplevelse. Tiden er gået alt for hurtigt, men det er jo hvad der sker når man sidder i en afdeling, hvor humøret altid er højt.

Gennem min praktikperiode har jeg arbejdet med nye tiltag af pej gruppens online tilstedeværelse. Jeg har fået lov at arbejde selvstændigt og haft en fantastisk god sparring med de ansatte i grafisk afdeling. Det har været en fornøjelse at blive taget seriøst og ikke blot være en praktikant, men haft følelsen af at man er en del af teamet fra dag et.

Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver hørt og betroet ansvar. pej gruppen er en fantastisk praktikplads, hvor humor i dagligdagen spiller en stor rolle, hvilket udover det faglige niveau er med til at gøre pej gruppen til en helt exceptionel praktikplads.

Mette Møller Hansen - praktikant hos pej gruppen

Mette Møller Hansen

Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
(Praktik på redaktionen/i medieafdelingen)

278. Det er præcis så mange artikler, jeg har udarbejdet i mit seks måneders praktikforløb hos pej gruppen. En tid, hvor jeg oplevede, at det var vigtigt og værdsat at arbejde hurtigt, effektivt og til tiden.

Jeg fungerede som en del af redaktionen for 365DESIGN og TID & tendenser, hvor jeg var primus motor på udarbejdelsen af online nyhedsartikler til portalerne. Herudover har jeg bidraget med en bred vifte af forskellige artikler til de fysiske udgivelser af 365DESIGN og en god håndfuld artikelideer, hvoraf jeg har haft fornøjelsen af selv at bringe de fleste til live.

Med mig hjem tager jeg blandt andet mange bekendtskaber til en masse relevante branchefolk i designbranchen, en grundig indføring i branchen, en evne til at kunne levere veludført materiale til tiden, en erhvervserfaring, der har givet mig mere ballast og nogle gode venskaber.

Marc Francesco Giuricin Engel

Marc Francesco Giuricin Engel

E-Design på KEA
+ Trendwatching hos Fontys
(Praktik i trendafdelingen)

Jeg var praktikant i trendafdelingen hos pej gruppen og følte mig værdsat, og min stemme er blevet hørt. Samtidig har pej gruppen også taget højde for min personlige udvikling og kompetencer ved at give mig opgaver, der interesserede mig. Jeg haft en liste med deadlines og opgaver, og de lod mig være selvkørende. Det gav mig et drive til at prøve kræfter med emner og områder, der udfordrede mig. Fra dag ét har jeg følt mig på lige fod i et professionelt team, hvor der forventes et engagement og gåpåmod. Jeg har været meget glad for mit praktikforløb hos pej gruppen. Det har givet mig en stor indsigt i en professionel verden inden for trendforskning, som jeg helt klart kan tage med videre.

Annesofie Mercedes Lundsteen

Designkultur og økonomi,
SDU
(Praktik på redaktionen/i medieafdelingen)

Under min uddannelse i Designkultur og økonomi valgte jeg at være i praktik på redaktionen hos pej gruppen. Her fik jeg ansvaret for onlineplatformen TØJ – Fashion and Business Trends med flere daglige udgivelser med nyheder inden for mode, retail og forbrugertrends.

Derudover fik jeg muligheden for at interviewe profiler i den danske modebranche. Mit praktikforløb hos pej gruppen har været utrolig lærerigt og har givet mig viden inden for formidling, mode og det at være en del af en virksomhed, som har mange bolde i luften.

Sine

Sine Bonde Bojesen

Æstetik og Kultur,
Aarhus Universitet
(Praktik i trendafdelingen)

Det har været en utrolig spændende, givende og lærerig oplevelse at være praktikant hos pej gruppens trendafdeling; et halvt år går hurtigt, når man trives. Fra allerførste dag anses man som en del af teamet, og i løbet af praktikken jeg har fået lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og udfordringer – både inden og uden for afdelingen. Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver betroet et ansvarsområde og hvor nye tanker, idéer og input altid påskønnes.