Sådan hjælper vi vores kunder med at få succes

Projekter & cases

Hvad kan vi hjælpe dig med?

At forstå tidsånd og trends kan være udfordrende. Hos pej gruppen ønsker vi at gøre disse begreber tilgængelige og praktiske for dig.

Herunder har du mulighed for at udforske nogle af de opgaver, som vi har løst inden for farverådgivning og trendrapporter.

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine specifikke behov, så vi kan levere skræddersyede løsninger og skabe stærke resultater sammen med dig.


Konkrete cases

Herunder kan du læse om nogle af de projekter, som vi har været involveret i.

Farverådgivning

Flügger fik assistance i udarbejdelsen af farvepaletter, der påvirker rum og forbedrer livskvalitet og velvære

Adfærdsvidenskaben har i de seneste år peget på en stærk sammenhæng mellem farver, mental sundhed og indre velvære. Farver spiller en afgørende rolle i at styrke vores forbindelse til andre, tilføje nuancer til forskellige situationer og påvirke vores arbejdsmiljø og brugen af rummet.

Et samarbejde mellem Flügger og pej gruppen har  resulteret i 72 nøje udvalgte farver, der er designet til at fremme specifikke følelser og handlinger i ethvert rum.

Farvevalget tager højde for æstetik og de seneste trends samt farvernes indvirkning på rum og livskvaliteten. Derfor er farverne opdelt i fire forskellige ‘moods’ baseret på deres indflydelse: positiv, beroligende, præstationsfremmende og reflekterende.

Dyk ned i Flüggers paletter

Farverådgivning

Farverne i Aidas Confetti-stel blev udvalgt med ny målgruppe for øje - og ønsket om at kunne mikse farverne

Aida ønskede en farvesammensætning, der ville fange opmærksomheden og efterlade et varigt indtryk på deres målgruppe.

Sammen med pej gruppen udvalgte Aida 10 farver, der fungerede godt sammen og individuelt. Farverne blev valgt med henblik på at skabe et unikt udtryk, hvor hvert element fremstod stærkt i sig selv, men også spillede godt sammen med de andre dele af sortimentet.

Udover de 10 faste farver, der blev brugt som grundlag for projektet, blev der også valgt to farver, der skilte sig lidt ud. Disse to ekstra farver tilføjede dynamik og aktualitet til den overordnede visuelle præsentation. Planen er at skifte to farver ud en gang om året og dermed altid have nye og friske farver som del af sortimentet.

Læs mere om Aidas nye kollektion

Trendrapporter

Det Nordjyske Mediehus ønskede indblik i forbrugeradfærd og trends, og koblede det til nordjyderne

Den Nordjyske Agenda 2023 er en rapport på 90 sider med fakta om forbrugeradfærd og trends, både generelt og specifikt i forhold til Nordjyderne ud fra følgende tese: Nordjyder er ikke som andre
dansker.

Indholdet i rapporten bygger på viden leveret af pej gruppen og er derefter kombineret med fakta fra Nordjylland gennem data fra Jysk Analyse, Kantar Gallup og Danske Medier.

Rapporten blev lanceret på et event i Aalborg i januar 2023, hvor pej gruppen stod for faglige indlæg om forbrugeradfærd og trends, hvorefter disse blev relateret til Nordjyderne.

Læs mere om Den nordjyske Agenda

Farveekspertise til nylanceringerog farvetilpasninger

Har du brug for farverådgivning, så kan vi hjælpe dig med at vælge de perfekte farver, der skaber et unikt udtryk. Hos pej gruppen får du en omfattende pakke med inspirationsbilleder, farvenavne og kombinationsforslag.

Hos pej gruppen har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med flere kunder omkring farver. Det er op til dig, om du ønsker at inddrage vores farveteam i hele processen omkring design og farver eller blot som sparringspartnere på farver eller farvekombinationer. Al sparring foregår med henblik på at skabe visuelt stærkt og kommercielt materiale, som er nemt at implementere.

Vi har blandt andet givet farverådgivning til:
 • Sundhedsstyrelsen
 • B&O
 • Danish Crown
 • Matas
 • Aida
 • Flügger
 • Leander
 • Velux
 • Riisfort
 • Dali
 • Silkeborg Uldspinderi
 • Virgin Voyages
 • Dantoy

Branchespecifikke og skræddersyede trendrapporter

pej gruppens trendrapporter er detaljerede analyser, der afdækker specifikke tendenser eller forbrugeradfærd. Trendrapporterne skabes af såvel interne som eksterne eksperter for at sikre en dybdegående og informativ rapport, der er tilpasset til den enkelte kundes behov.

Har du brug for hjælp til at udarbejde branchespecifikke eller emnespecifikke trendrapporter, der er skræddersyet til dine unikke behov og ønsker?

Vores mål hos pej gruppen er at give dig et dybtgående indblik i trends og hjælpe dig med at forblive konkurrencedygtig i et omskifteligt samfund.

Trendrapportene udarbejdes af et erfarent team bestående af både interne og eksterne eksperter, der alle har rødder inden for trendforskning. Alle er stærke researchere og formidlere, der kombinerer deres kompetencer og ekspertise efter opgavens indhold. Dette sikrer, at du får den mest omfattende og relevante rapport, der opfylder dit specifikke behov.

For at sikre, at trendrapporterne er opdaterede og informative, gennemfører vi ofte interviews med nøglepersoner og interessenter i den relevante branche. Disse interviews beriger indholdet og giver et dybere indblik i de trends og tendenser, der er relevante på nuværende tidspunkt og i fremtiden.

Du har mulighed for at få trendrapporter i den dybde, bredde og tidshorisont, som du ønsker. Vi kan tilpasse trendrapporterne fra få sider til store værker, afhængigt af dine behov og ønsker. Rapporterne kan leveres i forskellige formater, herunder powerpoint, pdf, magasin, bog og meget mere. Du kan også få en mundtlig overlevering og præsentation af indholdet, hvis du ønsker det.

Vores mål er at være din pålidelige kilde til branchespecifikke og emnefokuserede trendanalyser. Vi er passionerede om at hjælpe vores kunder med at navigere i det skiftende landskab og træffe informerede beslutninger baseret på de nyeste indsigter og trends.

Vi har blandt andet leveret trendrapporter til:
 • Coop (21 fremtidsspor)
 • Agra (fødevaretrends de næste fem år)
 • Sahva Care (sundheds- og detailhandelstrends)
 • DGI (seniorfællesskaber og livsfaser, herunder kommunikation, sportsgrene mv.)
 • Matprat (fremtiden inden for kød og æg)
 • Tårnby- Lyngby Kommune
 • Fonden af 1. oktober 1959 (fremtidens detailhandel)

Sådan ser et projektforløb med pej gruppen ofte ud

Step 1

Første møde

Et projekt starter altid med et møde – enten fysisk eller online – hvor opgaven gennemgås i detaljer og forventninger afstemmes. Der udarbejdes en projektplan, et tidsestimat og et budget. Ressourcepersoner, kontaktpersoner afdækkes ligesom deadlines og ønskede leveringer aftales.

Step 2

Vi arbejder

Når projektet er godkendt starter arbejdet hos pej gruppens konsulenter. Det kan være farveeksperter, trendeksperter, grafikere mv., der arbejder på leverancen, og det kan være interne og eksterne ressourcepersoner ligesom nøglepersoner hos opdragsgiver kan inddrages.

Step 3

Første leverance & feedback

Der leveres første gang – enten via fysisk møde, online møde, foredrag eller workshop. Derefter modtages feedback, og de sidste justeringer udarbejdes af projektteamet, hvorefter det endelige endelige projekt leveres helt som ønsket.

Step 4

Endelig leverance

Den endelige leverance – enten i form af et farvekort, en trendrapport, et fordrag, en film eller andet – stilles nu til rådighed. Der leveres enten ved personligt møde med gennemgang af materialet eller pr. mail med noter/kommentarer. Der aftales opfølgning efter behov.


Mangler du en guide til fremtiden?

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel hvis du har brug for sparring på farver, trends, forbrugeradfærd, tekster, udgivelser eller noget helt andet, så hjælper vi dig gerne. Ofte kan vi selv træde til og hjælpe dig, andre gange kan vi skabe kontakt til ressourcepersoner i vores store netværk, som kan hjælpe dig.

Du kan også tage direkte fat i os.