Et medlemskab med mange fordele

Trendlab

Få et Trendlab-medlemsskab skræddersyet til jeres behov

Bliv medlem af Trendlab og få adgang til alle vores bedste services og al vores trendviden. Vi sammensætter en perfekt palette af medier, foredrag, sparringssessioner og konferencer, så den passer til netop dine behov.

Herunder ser du et udvalg af de services, der kan sammensættes ud fra dine ønsker og behov. Din virksomhed er unik, og derfor skal medlemskabet også være tilpasset netop dig og din virksomhed.

Det får du i medlemsskabet

Bestyrelsesarbejde

Mangler du et kompetent og erfarent medlem med viden inden for trends, forbrug og livsstil til din bestyrelse? Så hjælper vi dig med at finde den rette.

Advisory Board

Et advisory board kan assistere i udviklingprocessen for dig og din virksomhed og tænker ofte mere langsigtet og kreativt end bestyrelsen. Vi kan bidrage med indspark om trends, tidsånd og fremtiden.

Sparring

Hvad enten du har gang i tanker om ny strategi, nye produkter, nye services, nye farver eller ny markedsføring, så kan vi hjælpe med sparring – både på timebasis og i fast forløb.

Farverådgivning

Hvilken farve skal dine nye produkter have? Vores stærke farveeksperter hjælper med at sikre valg af kommercielle og trendrigtige farver til dine produkter.

Foredrag

Med et foredrag får du ny viden og inspiration inden for dit fokusområde. Foredragsholder vælges ud fra dine ønsker.

Client Publishing

Skal din virksomheds budskab brænde igennem og skabe værdi for din målgruppe, er det afgørende, at du kommunikerer knivskarpt. Det kan vi hjælpe med – fra idé til færdigt koncept.

Rapporter & bøger

Hver gang vi udgiver en ny vidensrapport eller bog, som vi sælger fra eget forlag, får du automatisk en tilsendt – helt gratis.

Mødefaciliteter

Rammerne omkring forretningsmøder, seminarer og konferencer er afgørende for at I får mest muligt ud af de dyrebare timer. Derfor har du adgang til vores inspirerende lokaler til dine næste arrangementer.

Medier

Få dit eget abonnement på enten brancheuniverset TØJ – Fashion & Business Trends, brancheuniverset 365DESIGN og tidsskriftet TID & tendenser. Eller måske en kombination af flere af dem.

Konferencer & seminarer

Deltag på en række konferencer med fokus på trends inden for mode, interiør, fødevarer, detailhandel eller seminarer med plantetrends, børnetrends, marketingtrends mv.

pej trend

Trendmaterialerne under titlen pej trend er de mest udbredte i Skandinavien, og de kan bruges til inspiration og udvikling af dine produkter.

Det siger kunderne

Bliv medlem

Er du klar til at få alle de fordele, der følger med et medlemsskab af Trendlab? Tøv ikke med at kontakte os, for at høre mere om hvordan dit medlemsskab kan sammensættes til dig og din virksomhed.