Ledelse er en af de discipliner, der for alvor er blevet udfordret de seneste år. Ifølge en række artikler i denne udgave er det kun første skridt i en fortsat udvikling af lederskabet – lige meget om det er strategisk ledelse, forandringsledelse, personaleledelse, lederledelse eller selvledelse.

Vi kigger også nærmere på fødevaretrends og emballagetrends, som er en direkte afspejling af samfundsudviklingen, tidsånden og større trends.

I den nye udgave af tidsskriftet retter vi også blikket mod trends og farver til sæsonen 22/23 samt rumindretning og fremtidens kontorlandskab.

Sidst, men ikke mindst sætter vi fokus på vigtigheden af kærlig markedsføring og værdiskabende indhold via content marketing.

Herunder kan du se, hvad TID & tendenser nr. 4 2021 blandt andet byder på.

Hvordan bliver 2022?
Liselotte Lyngsø, Lars Tvede, Anne-Marie Dahl, Johannes Andersen og Louise Byg Kongsholm kommer med hver deres bud på, hvad de tror vil blive kendetegnende for det kommende år.

De, der bliver ledere i dag, bliver det ikke i fremtiden
I fremtiden vil vi opleve en anden form for lederskab. Fremtidens leder vil i højere grad lede for at lære. Sådan lyder vurderingen fra Louise Orbesen.

Bæredygtig æstetik, hygiejne og nye teknologier i fremtidens emballagedesign
Emballagedesignet er en afgørende faktor, når forbrugerne skal vælge produkter. Helle Dollerup Lyngaa Wegeberg stiller skarpt på nogle af de trends og tendenser, som vil blive fremtrædende i de kommende år.

En særlig stemning
Det gør noget særligt ved os at træde ind i en atmosfære, hvor indretningen er vokset frem over tid, i takt med livet der leves. Mette Milling giver et indblik i vigtigheden af stemning i rum, der påvirker både krop og sind.

Corona styrker content
Covid-19-pandemien har gjort content marketing mere relevant end nogensinde. Jesper Laursen præsenterer fem fokuspunkter for dig, der vil have succes med det værdiskabende indhold i 2022.

Se den komplette indholdsfortegnelse her →

Er du ikke abonnent? Og ønsker du at modtage tidsskriftet og få de mange abonnementsfordele? Så kan du læse mere om et abonnement på TID & tendenser her →