Få et indblik i, hvordan pej trend arbejder med sæsonens trends

To gange om året udarbejder pej gruppens trendteam pej toolbox, som er et dybdegående inspirationsmateriale til alle, som arbejder med produktudvikling, design og mode.

Materialet er en værktøjskasse, som stiller skarpt på tidens tendenser, trends og den menneskelige adfærd, som er et produkt af den tid, vi lever i. I materialet lægges der vægt på det visuelle udtryk, som tiden har med sig. Hvor er vi som forbrugere på vej hen og hvilke visuelle kendetegn skal vi forvente, når vi ser fremad? Det er blot nogle af de spørgsmål, der gives svar på i materialet.

 

Opstart og farveudvælgelse

Det første step i processen er identifikation af tidsånd og strømninger, hvor rapporter, statistik og data lægger grunden for den videre proces. Derudover skimmes en stor mængde billedmateriale for at kunne dokumentere diverse indikationer på den retning, vi er på vej mod.

Sideløbende udvælges de farver, som skal repræsenteres i materialet. Det gøres ud fra en videnskabelig tilgang til farveforløb og generel udvikling af farver over tid.

Konceptudvikling, research og forbrugerindsigt

Arbejdet med konceptudviklingen påbegyndes og materialet begynder at tage form. På dette tidspunkt er der et klart mønster i de tendenser, der er identificerede og fire vidt forskellige trendtemaer bliver fastlagt og beskrevet.

De danner nu rammen for den videre proces og trenden afspejles gennem de fire forskellige forbrugertyper, som på hver sin måde kommer til at reflektere tidens tendenser for os.

Materialet tager form

Der udarbejdes nu et omfattende materiale for hver af de fire temaer. Vi kommer i dybden og bliver ret konkrete i forhold til, hvad fremtiden byder på, når det kommer til materialer, farver, design og forbrug.

Der udarbejdes både tekst- og billedmateriale, som gør det let og overskueligt for brugere af toolbox at få både overblik over sæsonen i forhold til trends, men også forbrugeradfærd og generel formgivning.

Sideløbende researches der på materialer og der fremstilles diverse materialeprøver, som monteres i det fysiske materiale.

Vi samler og pakker pej toolbox, og sender den ud til vores kunder

Materialet bliver til sidst håndsamlet og pakket, så det er klar til at blive afsendt til vores faste abonnenter og til salg på trendstore.dk

Vil du have fingre i
pej toolbox SS 25?

Med pej toolbox får du en omfattende ressource, der bruges af skandinaviske virksomheder på tværs af forskellige afdelinger. Denne trendbog er en sand guldgrube af inspiration, der strækker sig over en bred vifte af anvendelser og er relevant for alle, der søger at videreformidle livsstilstendenser, farver, historier, materialer og meget mere.

Køb pej toolboxLæs mere om toolbox SS 25