Blomster- & plantetrends

pej greenery
2024

Unik trendrapport med fokus på blomster- og plantetrends

pej greenery rapporten er et uundværligt kommercielt værktøj, der er designet til at inspirere og guide innovation, konceptudvikling, produktudvikling, styling og markedsføring inden for plante- og blomsterbranchen. Uanset om du er producent, forhandler, sælger eller stylist af planter, blomster, krukker og lignende, er denne rapport skræddersyet til at hjælpe dig med at navigere i og forme fremtidens trends.

Rapporten indeholder fire unikke trendtemaer for 2024, samt et særligt juletema. For hvert tema får du Pantone-referencer, plante- og blomsternavne, inspirerende stemningsbilleder og forslag til styling. Disse detaljerede indsigter giver dig mulighed for at skabe produkter og koncepter, der er i tråd med tidens ånd og forbrugernes forventninger.

Adgang til pej greenery rapporten er let og bekvemt via pej gruppens online univers, pejtrend.com. Her kan du dykke ned i de dybdegående analyser og trends, når det passer dig, og lade dig inspirere til at skabe fremtidens løsninger inden for plante- og blomsterbranchen.

pej greenery

Det får du

  • Fysisk rapport på 74 sider (print)
  • Adgang til online plante-trendrapport via pejtrend.com
  • Detaljer vedr. planter, blomster, farver, styling og interiør for 2024
  • Moodboards, keywords og inspiration
  • Fire trendtemaer + et juletema
  • Mulighed for at filtrere i alt indhold
  • Søge i billeder og lave egne samlinger
  • Farveoversættelser af alle farver til PANTONE® TCX, PANTONE® C samt PANTONE® CMYK

1.200 DKK

Priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Køb

Vil du have månedlig viden og inspiration fra pej trend?

Skriv dig op til pej trend nyhedsmail og få et gratis sneak-peek på pej toolbox SS 25 med

Tidsånd og trends 2024+

Året 2024 markerer en afgørende tid, hvor fokus intensiveres på grønne områder og planter. Efter en periode præget af eksterne kriser, der har efterladt os overvældede og sat på pause, står vi nu over for en forbruger, der er klar til at træde ud af krisernes skygge. Det er en forbruger, der tager kontrol over hverdagens aspekter, som vi hver især kan påvirke, og som aktivt søger en vej gennem livet, der harmonerer med vores individuelle værdier.

Forbrugeren navigerer nu gennem tilværelsen på en kompromisløs og handlingsorienteret måde, efterlader sig værdibaserede aftryk, og genovervejer faste rutiner. Vores værdier og holdninger bliver tydelige og står som fyrtårne i vores hverdag. Samtidig ser vi tilbage på fortiden med en nostalgisk følelse, forbinder den med noget trygt, godt og harmonisk, hvilket skaber en dyb forbindelse mellem fortid og nutid.

Når det kommer til krukker, vaser og generel indretning, vil vi se et opsving i innovativt design, der skiller sig ud og har et unikt præg. Der vil også være design med en antydning af nostalgi og vintage, der skaber en dyb forbindelse til vores rødder. Inden for planteverdenen vil vi opleve en genopblomstring af store, brede blade, samtidig med at vi fortsat fascineres af den skønhed, naturen har at byde på. Dette er en tid, hvor vi omfavner det grønne, det naturlige og det autentiske, og lader det forme vores liv og vores omgivelser.

Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige trendmateriale

Book et møde i trendbutikken