Lad os glemme alt om Covid-19 et øjeblik. For de digitale forandringer, der har betydning for, hvem der bliver fremtidens vindere, har været undervejs længe. Men udviklingen er eskaleret, tempoet er skudt i vejret og der investeret massivt i teknologier, der har katapulteret dine kunder og virksomhed ind i en ny digital æra. Kunderne vil stadig overraskes, inspireres, og begejstres, men de kræver, det kan ske online, og loyaliteten er skrøbelig.

Hvad betyder det for dig? Det betyder at alle beslutningerne vedrørende udviklingen af forretningen skal have et digitalt hjerte og fodres med dugfriske data. Samtidig vil den digitale transformation ofte møde modstand fra procesesser, procedurer og kultur i virksomheden.

Kort sagt – du har brug for en plan!

Derfor er netop planen afsættet på dette forløb. En plan der bygger på at afkode de vigtigste mikro- og megatrends, der har eller vil få direkte betydning, for hvordan kunderne oplever virksomhedens brand, produkter og services i fremtiden. Få styr på det strategiske fundament, prioriter indsatserne og eksekver i den rigtige rækkefølge.

Dette diplomforløb er et samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og pej gruppen.

Diplomforløbet giver 5 ECTS point.

 

Moduler

Modul 1
Hvordan ser verden ud og hvilke trends og tendenser skal vi holde øje med?

Modul 2
Hvordan ser forretningen ud og hvem er kunderne?

Modul 3
Hvad vil vi opnå og hvad er visionen og målet for rejsen?

Modul 4
Hvad er mulighederne og hvordan kan vi skabe (bæredygtig) innovation?

Modul 5
Hvor skal vi starte og hvordan skal vi prioritere og få organisationen med?

Undervejs inddrages egne udfordringer i de faglige dialoger og behandlingen af stoffet, så undervisningen bliver så relevant og praksisnær som muligt.

 

Læs mere om forløbet her →