Pantone 15-5207 TCX – Aquifer

Med dens drømmende blå nuance er Aquifer fuld af både håb og optimisme. Farven har karakter af at være både fysisk og virtuel, og den ligger lige midt imellem de to verdener, hvor grænseløse muligheder giver plads til udfoldelse og inspiration.

Køb farven som swatch →

Pantone 14-6308 TCX
Alfalfa

Farven sætter fokus på ro og eftertænksomhed. Alfalfa er en naturlig grøn farve, som ses både på organiske, teksturerede overflader og i særdeleshed på store, mættede overflader. Nuancen egner sig godt til at nedtone udtryksfulde design, så udtrykket overordnet set bliver afdæmpet.

Køb farven som swatch →

Pantone 14-1031 TCX
Rattan

Rattan er med dens gyldne nuance et godt grundlag og udgangspunkt for forskellige farvekombinationer. Det er en behagelig og varm farve, som giver en rolig bund til farverige detaljer og fremmer kreativitet. Farven giver mulighed for at gentænke og forfine samt tilføje detaljer, som har værdi for den enkelte.

Køb farven som swatch →

Pantone 15-1429 TCX
Dusted Clay

Dusted Clay er repræsentant for den varierede røde farvepalette, som vi ser i sæsonen. De røde farver åbner op for både en følsomhed og en forbundethed med det meget jordnære og leder tankerne hen på pigmenterede overflader, etniske himmelstrøg og støvede, brændte overflader.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.

Spring/summer 2024

Ønsker du endnu mere inspiration til sæsonen, kan du finde materiale til farveudvælgelse, farvekombinationer og meget mere på trendstore.dk

SS 2024
Future Trends SS 2025

Kom et skridt foran - deltag i
årets Trendkonference

Se mere