Foredrag / ...

Jill Hawkins

Jill er en globalt erfaren trend- og indsigtskonsulent med særlig fokus på sundhed, trivsel og kreativitet. Med en dynamisk kraft af glæde, spreder hun god energi og inspirerer og bevæger dig til at se fremtiden fra nye perspektiver - og til at se frem mod de muligheder, der venter forude. Jills foredrag foregår kun på engelsk.

Book JillView Jill's English talks and keynotes

Design · Marketing · Trends ·

I mere end 15 år har Jill forsket i mennesker og forsøgt at forstå vores ændringer i holdninger, behov, værdier og særheder. Hun har arbejdet for nogle af verdens største brands og hjulpet Nike, LEGO, Arla, IKEA og Diageo med at sikre, at deres formål, produkter og kommunikation er relevante og tilpasningsdygtige for fremtiden. Hendes erfaring omfatter kategorier som mode, aviser, vin, legetøj, chokolademælk, sko, tamponer, maling og endda smertestillende midler (hvad end du kan komme tanker om, har hun sandsynligvis arbejdet med det).

Jills værdi ligger i hendes forskelligartede færdigheder – hun er uddannet som modedesigner og markedsfører, arbejder med menneskelig indsigt og er forelæser. Men hun er også personlig træner, gruppeøvelsesinstruktør og studerer for at blive psykolog. Polyhistor? Måske. Skør? Sandsynligvis. Nysgerrig, fantasifuld og inspirerende fremtidstænker? Uden tvivl!

Jill driver sin egen virksomhed, “The Future Thief,” hvor hun kombinerer sin ekspertise inden for tidsånd og menneskelig adfærd med fysisk træning og fremtidens færdigheder. Hun guider og motiverer enkeltpersoner og virksomheder til at blive den stærkeste, mest kreative udgave af sig selv, klar og tilpasningsdygtig for fremtiden. Jill skriver for pej gruppen’s publikationer og bidrager til de sæsonbaserede trendpaneler. Hun er britisk og bor i Danmark.

Jill sammensætter indsigter for at fortælle historier, der inspirerer til nytænkning og opfordrer til at udforske alternative perspektiver.

"Succeed at work using your Mind-Body connection"

Hvordan øger du kreativitet, effektivitet og succes i dit arbejde? Hvordan opnår du større personlig tilfredshed? Svaret er: ved at kombinere kropsbevægelser, ændring af mentalitet og kreative færdigheder. En stærk forbindelse mellem krop og sind er et vigtigt værktøj som nu benyttes i fremsynede miljøer. Corona-pandemiens indflydelse på vores daglige rutiner forstærker værksten af denne trend. Måden vi arbejder, skaber og lever vores liv på er nødt til at ændre sig hvis vi vil være mere relevante, have mere succes, være glade, rolige og hensynsfulde mennesker – og samtidig forbedre vores arbejdspræstationer. Dette foredrag viser dig, hvordan det kan gøres, og du skal selvfølgelig ikke forvente at sidde stille. Gør dig klar til at komme op og i bevægelse!

"Boosting creativity"

Forsøger du at gøre din arbejdsplads 'mere kreativ'? Er kreativiteten under pres i din virksomhed? Har du brug for et gnist for at antænde den? I dette foredrag vil Jill minde dig om, hvad kreativitet ikke er, og hun vil fokusere på det fysiske og psykologiske miljø, der er nødvendigt for, at kreativiteten kan blomstre og lykkes. Fremtiden for kreativitet er ikke et smukt billede, men vi er nødt til at ændre det, fordi fremtiden for enhver branche vil afhænge af kreative færdigheder i enhver rolle inden for de næste 20 år. Dine holdninger vil blive udfordret med nye, men energigivende idéer om, hvordan man skaber det miljø, der er så afgørende for en fantasifuld, blomstrende og omsorgsfuld arbejdsplads.

"Health, wellbeing & beauty trends"

Udforsk nuværende og fremtidige synspunkter og tendenser inden for skønhed, sundhed og trivsel, kosmetik, hudpleje, tarmsundhed, motion, bevægelse, terapi, ingredienser, medicin, køn, identitet, psykologi, selvudfoldelse, handicap og meget mere! Indholdet af dette er tilpasseligt, afhængigt af dine behov

"Macro trends and consumer zeitgeist"

Hvad er tidsånd? Hvordan tænker, føler og handler mennesker? Hvordan ændrer vores livsstil sig? Hvad med vores holdninger og behov? Og hvilken indflydelse har den udvikling på fremtiden? Sæt en finger på pulsen af nuet, og få en forståelse af, hvor vi er på vej hen og hvordan du måske bør handle, designe og kommunikere på en ny måde.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.