Foredrag / ...

Frank Høedt

Book en af Danmarks nok dygtigste grafiske facilitatorer. Han faciliterer konferencer, møder hvor han fanger ord, ideer og tanker fra samtalerne.

Book Frank

Design · Grafisk facilitering · Kommunikation · Marketing ·

Frank Høedt er en af Danmarks dygtigste til grafisk facilitering og idegenerering. Frank faciliterer møder, hvor han fanger ideer, ord og tanker fra samtalerne. Ikke dagen efter, men lige når de opstår. Frank har faciliteret for kunder som EnVision, Recommended, Lego, Bilka og mange flere.

Frank kan aktivere al sin hjernekraft med det ene formål at være kreativ. Ikke regne noget ud, ikke strukturere, ikke producere.

Under møder og brainstorms får og samler han idéer, så I kan overskue dem, prioritere dem, zoome ind på det væsentlige – og komme videre mod målet. Output er en idéstrøm, visualiseret og dermed brugbar for jeres videre arbejde med at gøre idé til løsning. Det er omkostningseffektivt og uden besvær for jer. Alle opgaver bliver leveret med ‘frankness’ – ærlighed, ydmyghed og nysgerrighed. Og Frank garanterer, at samarbejdet vil være professionelt, men sjovt.

Hvad er grafisk facilitering?

Når dyre medarbejdere mødes, koster det tid, penge, kaffe og croissanter.
Derfor skal udbyttet være optimalt. På et møde flyver tanker og ideer rundt i luften, og hvis man ikke fanger dem og undersøger dem, flyver de ud af vinduet og ud af virksomheden. Grafisk facilitering er et middel til at holde tanker og ideer fast, så de kan undersøges, udvikles og eventuelt gøres til nye metoder eller forretningsområder.

 

Det sker der, når Frank Høedt faciliterer jeres møde

Når man faciliterer et møde med grafisk facilitering, fanger Frank Høedt ord, ideer og tanker fra samtalen og tegner dem. Ikke dagen efter, men lige når de opstår. Når han tegner dem, er ordene ikke længere ord, men konkrete visualiseringer, der kan afsløre sig som store smukke ideer, små grimme ideer eller som noget, man ikke helt forstår endnu. De kan vokse i løbet af dagen, de kan streges over eller tegnes om – eller de kan vise sig nyttige i sammenhæng med ting, der siges og visualiseres senere i løbet af mødet. I løbet af mødet bliver de mange små ideer ofte til en helhed. I form af en procesplan, en tidslinje, et skattekort af ideer. Det er som om, at mødet skifter karakter – at det på en måde bliver magisk.

Men der er ingen hokus pokus i det – det handler bare om at udnytte vores genetiske programmering. Vi er nemlig først begyndt at læse for 3.000 år siden og begyndt at kede hinanden med Powerpoint for 20 år siden. Vi fatter meget hurtigere og tænker meget bedre, når vi ser helheder i stedet for bogstaver og tal.

 

Det kan I forvente

Så hvad sker der, når man visualiserer en kvalificeret samtale mellem eksperter? For det første, så aktiverer man hele hjernen hos deltagerne. For andet, så skaber man et fælles billede af emnet, som alle bidrage til. For det tredje, så fastholder og dokumenterer man mødet på en stærk og sanselig måde, som vi i modsætning til et mødereferat på skrift – er genetisk programmerede til at se og reagere på.

Så grafisk facilitering sætter turbo på den proces, som mødet og samtalen er til for:

  • Ord, der bliver til samtale
  • Samtaler, der bliver til ideer
  • Ideer, der bliver til forretning

Så simpelt er det.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.