Foredrag / ...

Mads Arlien-Søborg

Mads er kendt fra TV, er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert og er flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Book Mads

Arkitektur · Design · Farver · Kommunikation · Trends ·

Mads Arlien-Søborg er en af Danmarks førende eksperter inden for design og livsstil. Med en baggrund som trendforsker hos pej gruppenmk, nyhedsredaktør for Bo Bedre samt som selvstændig designkonsulent og journalist, rådgiver han virksomheder i design- og livsstilsbranchen om fremtidens tendenser.

Ud over dette optræder Mads flittigt i både danske og internationale magasiner og dagblade. Han har også været vært for DR-programmerne ‘Vilde Huse’ og ‘Vilde Hoteller’.

Livsstil 1: Trends og tidsånd

Bliv opdateret på de nyeste trends og tendenser indenfor en specifik sæson eller for et mere generelt overblik over de kommende år. Verden er hyperglobal og tidens trends rammer bredt på tværs af mange discipliner og sætter de mange trends og tendenser ind i en større samlet fortælling. Dette foredrag er til dig, der gerne vil have det helt store overblik over de vigtigste trends og tendenser (små og store) på tværs af alle livsstilsbrancher.

Livsstil 2: Forbrug og adfærd

Vil du ikke være et skrift foran dine kunder eller din konkurrenter? Vil du vide hvad der sker i fremtiden? Få en fornemmelse af vores fremtidige forbrugsmønstre, vores vaner og rutiner, vores meninger og holdninger til livet, til miljøet, til samfundet? Vores forbrugsmønstre og holdningsmarkører er dynamiske og konstant i bevægelse og påvirkelige at mange eksterne impulser. I dette foredrag præsenteres forskellige scenarier på fremtidens forbrugs- og adfærdstendenser, så du er bedre klædt på til fremtiden.

Livsstil 3: Den nye normal

Ovenpå nogle hårde år med corona vender vi ’tilbage’ til mere normale tilstande. Men hvad er ’normal’ tilstand egentlig? Vi vil i højere grad opleve det som en ny normalitet (a new normal), og vi vil derfor i de kommende år opleve flere forskellige parallelle strømninger.
Vi skal lære at navigere i den ny normalitet, og mange virksomheder står overfor nye valg.

Design 1: Boligtrends

Få overblik over tidens vigtigste indretningstrends i dette inspirerende foredrag om design og bolig. Danskere går op i boligindretning som aldrig før. Tv-programmer, magasiner, blogs - der er nok at inspiration. Faktisk så meget, at man nemt kan miste overblikket. Hvad enten du er professionel eller forbruger, så kan der være behov for at få samlet de mange indtryk på en overskuelig måde, så det giver mening for dig. I dette foredrag vil vi kigge på de vigtigste stilretninger, farver, materialer og former der definerer boligen og indretningen i de kommende sæsoner?

Design 2: Mere eller mindre

Mere eller mindre? Maksimalisme eller minimalisme? Hvad er retningen af trendkompasset?
Minimalisme har været den altoverskyggende tendens de seneste år. Med corona og krig i Europa er hjemmet blevet vores trygge rammer, men efter to år med Zoom-møder og Netflix-serier føles maksimalisme som en frisk og befriende stil. Flere farver, mere tekstur, mere belysning, flere unikke genstande og kreative løsninger. Vi vil det hele – fortid, nutid, fremtid – og gerne på samme tid og sted. Vi kalder det også 'Newstalgia' - nostalgi og energi i vidunderlig forening og mere end nogensinde før.

Hotel og hospitality: Den unikke hoteloplevelse

Hvordan ser fremtidens hotel og hospitality oplevelse ud? Vores valg af hotel og restaurant handler primært om oplevelser. Vi rejser gerne langt for den unikke oplevelse. Derfor er det vigtig at skabe og formidle en klar fortælling omkring hotellet eller restauranten. Det er ikke nok bare at kalde sig et designhotel eller en gourmet restaurant. Foredraget præsenterer nye og inspirerende hotel- og restaurantkoncepter, der på forskellig vis omsætter unikke koncepter til enestående oplevelser.

Arkitektur: Tendenser i moderne arkitektur

En klassisk påstand er, at arkitekturen har en lang levetid og derfor ikke er underlagt tidens trends og tendenser. Dette foredrag gør op med den (gammeldags) fordom, og viser hvordan nutidens arkitektur og urbanitet i høj grand forholder sig til tidsånden, vores livsstilsmønstre og vores fremtid. At man både kan indlejre og efterfølgende læse de mange tendenser i arkitekturen, er netop det der til enhver tid gør arkitekturen interessant og relevant.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.