Foredrag / ...

Jarle Fink Kondrup

Jarle er en populær foredragholder i forhold til trends og innovation, hvor han formidler viden ud fra hvad den gør ved menensker og samfund. Jarle sikrer desuden innovationshøjde, fokus og engagement i workshops og projekter der omhandler digitaliseringen og de nyeste trends og tendenser.

Book JarleView Jarle's English talks and keynotes

Innovation · Marketing · Trends · Digitalisering ·

Jarle Fink Kondrup, Partner og CXO, Experiences by Innovation Lab

Jarle er en yderst populær foredragsholder, der er kendt for sin levende, entusiastiske og underholdende formidling af den nyeste viden omkring trends, teknologi og innovation,

Han har leveret +200 trend foredrag til bestyrelser, ledelsesgrupper, netværksarrangementer, strategidage, samt en lang række store konferencer i Danmark og internationalt.
Jarle formidler, som passioneret innovationskonsulent og trendforsker, trends og tendenser med en tilgang stærkt forankret i dyb (for)brugerindsigt – og med en stor forståelse for oplevelsesparametre, samt et stærkt kommercielt mindset.

Gennem strategiske innovationsprojekter, workshops og foredrag gør Jarle den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Blandt Jarles tidligere kunder findes bl.a Digitaliseringsstyrelsen, dkcompany, TDC, pejgruppen, Grundfos, VisitDenmark, Erhvervsstyrelsen, Aarhus Universitet, Arla, Aarhus Vand, HK,TV2 og mange, mange, flere.

AI og chatGPT

Viden, inspiration og nye perspektiver til jeres organisation og arbejdsdag gennem et foredrag om AI og chatGPT
Gennem oplægget “The Future is Now!” bliver du guidet gennem en fortælling om en hastig udvikling, effekten på vores allesammens hverdag og arbejdsliv samt de nye forventninger, der opstår – og den værdi, der muliggøres for både mennesker og organisationer.

Oplægget er interaktivt og med live demonstrationer. Den slags, der efterlader deltagerne med åben mund og kæben hvilende på gulvet.

 

Take Aways:

  • Verden ændrer sig hurtigere end aldrig før. Hvor og hvordan påvirker det jeres organisation
  • AI og chatGPT samt deres indvirkning på din branche og kundernes/samarbejdspartnernes/brugernes forventninger
  • Best case eksempler brugen af på AI og chatGPT
  • Udfordringer og etiske overvejelser

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.