Foredrag / ...

Martin Michael Frederiksen

Martin er digital haj og har styr på alt indenfor digitale trends, cross channel, E-handel, UX, design og IT-projekter.

Book Martin

Digital · Retail · Strategi · Trends ·

Martin Michael Frederiksen er digital haj, iværksætter og idémand. Han har været med i en række af de største danske e-commerce projekter og arbejder i dag som rådgiver, interim udviklingsdirektør og foredragsholder med fokus på digital udvikling, disruption samt integration mellem offline og online retail.

Martin har blandt andet skrevet bøgerne ’Cross Channel – fremtidens detailhandel’, ’Direktørens guide til IT-projekter, der ikke må gå galt’, ‘White Hat UX’, ’Total Retail’ og ’The Ethical Design Handbook’.

Etisk design: Fremtidens digitale brugeroplevelse

Hvis du arbejder med salg eller marketing ved du allerede, at online-markedsføring er en effektiv metode til at nå ud til en stor målgruppe. Marketing automation kan anvendes til at sætte kommunikationen i system. Problemet er bare, at det hele let kommer til at fungere som masseovervågning af forbrugerne.
Få en introduktion til etisk design og fremtidens digitale brugsoplevelser, hvor etisk design er mere relevant end nogensinde. Facebook, Google og mange andre anvender masseovervågning som deres forretningsmodel. En modreaktion fra forbrugerne er på vej. Det ender i shitstorms for virksomheder, der ikke forstår at navigere forsigtigt – men hvordan skal man gribe det an, og hvordan tester man de websites og apps man allerede har lavet for at vide, hvad man kan gøre bedre? Hør foredraget og få de gode svar.

It-projekter, der lykkes

Alle chefer er it-chefer. Sådan var det ikke for 25 år siden, men i dag er alle virksomheder afhængige af teknologi. Alle chefer er afhængige af it-projekter for at lykkes med jobbet, men få har uddannelsen til at forstå teknologien. At få it-projekter til at lykkes er afgørende for succes som leder eller chef. Modsat hvad mange tror, så handler det meget mere om ledelse af mennesker end det handler om bits og bytes.
I dette foredrag deler Martin Frederiksen ud af konkrete tips og tricks. Foredraget er spændende, underholdende, fuld af konkrete projekter fra virkeligheden og ikke spor nørdet. Det henvender sig til ledere og andre interesserede, der gerne vil forstå it-projekter uden at forstå programmering og teknologi.

Digitale forretningsmodeller, der virker

Mange har en idé om, at de skal lave en ny app eller en digital tjeneste. Det digitale kan være en forstærkning af den eksisterende forretning, men det kan også være vejen til at udvide salget til eksisterende kunder, nå ud til nye kunder eller internationale markeder. Problemet er bare, at det er svært at gøre rigtigt.
Hvis man gerne vil have “traction” – en ny digital service med et stort antal brugere på kort tid – skal man forstå de grundlæggende spilleregler, som præsenteres på dette foredrag. Foredraget er ikke for nørder, men for alle der arbejder med salg, markedsføring, forretningsudvikling og ledelse. Det er en praktisk guide til fremtidens forretningsudvikling, hvor der er fokus på agil forretningsudvikling, lave omkostninger til konceptudvikling og test, høj kvalitet og langsigtet planlægning.

Andre emner

— Fremtidens komplekse forbrugere
— Fremtidens butik
— Digital integration
— Cross channel og omnichannel
— E-handel
— Digitale strategier
— Fra idé til digitalt produkt
— Sådan undgår du at it-projekter går galt
— User Experience: Skab brugsoplevelser, der vinder hjerter
— Digital markedsføring og kommunikation
— Internet of Things

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.