Foredrag / ...

Mette Lykkegaard From

Mette er din ekspert indenfor trends og tendenser, særligt med fokus på farver, materialer og formsprog samt hvordan vi ved at drage paralleller til historien kan forstå den adfærd vi ser i dag og gisne om, hvor samfundet er på vej hen.

Book Mette

Design · Trends · Farver ·

Mette er uddannet i virksomheds-kommunikation med speciale i branding og entreprenørskab. Hun har gennem flere år arbejdet med konceptudvikling og rådgivet små og mellemstore virksomheder i forhold til identitet, positionering og forbrugeradfærd. Derudover har hun en baggrund som grafisk designer og har derfor både praktisk og akademisk tilgang til diverse løsninger. Hun er optaget af de kulturelle og visuelle fodspor, vi som forbrugere og individer sætter, og hvad de fortæller os om nutiden, men også om fortiden og fremtiden.

Som trendredaktør hos pej gruppen arbejder hun med at forske i tidsånd, trends, farver, design og innovation, der formidles gennem pej gruppens sæsonbaserede trendmaterialer. Derudover fungerer hun som trendkonsulent med fokus på farver, design, kollektionsopbygning og konceptudvikling samt som foredragsholder med fokus på konkret trendformidling.

Mette tilbyder foredrag og rådgivning til virksomheder, der ønsker retning, inspiration og hjælp til tidsånd, trendretninger, farver, design, forbrug, branding, konceptudvikling, kollektionsopbygning og med særlig fokus på tendenserne indenfor forbrug, formsprog, materialer og farver.

Design & trends

Hvad bliver de største tendenser indenfor design, mode og interiør de kommende år? Med udgangspunkt i pej gruppens trendmaterialer til livsstilsbrancherne indeholder dette foredrag sæsonbaserede trendtemaer med farver, farvekombinationer, moodboards og masser af inspiration. Alt sammen med en konkret tilgang til, hvordan trenden skal forstås og kommunikeres.

Hvad fortiden fortæller os om nutiden og fremtiden

Et foredrag om, hvordan vi ved at drage paralleller til historien og de fodspor, der er sat gennem tiden, bedre kan forstå dele af den adfærd, vi ser i dag og måske endda også på baggrund af det kan gisne om, hvor vi som samfund er på vej hen. Der bliver fokuseret på, hvordan formsprog, manifestationer, adfærd og generelle udtryk gennem tiden hænger nøje sammen med samtiden og er et udtryk for den tid, man lever i.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.