Foredrag / ...

Eva Steensig

Trendsociolog med speciale i forbrugeradfærd og samfundsudvikling.

Book Eva

Forbrugere · Fremtidens Arbejdsliv · Innovation · Klimaadfærd ·

Eva Steensig er en sociolog og ekspert i forbrug, der tilbyder underholdende og fagligt stærke foredrag, som kan give dig en dybere forståelse af dine kunder og de forandringer, der påvirker dem.

Hun er en førende ekspert i Danmark inden for forbrug, forbrugeradfærd, opbygning af brands, innovation og forretningsudvikling.

Eva har opfundet en unik metode kaldet ‘Pattern-Based Forecasting’, der gør det muligt at forstå mønstre i adfærdsændringer hos mennesker, og er også kendt for begrebet ‘Hidden Disruption’, som hjælper virksomheder og organisationer med at navigere i forandringer i adfærdsmønstre. 

Eva tilbyder foredrag, der er tilpasset til kundens ønsker og behov, og de er baseret på en faktabaseret metode kaldet ‘Pattern-Based Foresight’, som gør det muligt at forstå fremtidige behov og adfærd. Hun leverer underholdende og indsigtsfulde foredrag om vaner og tendenser i øjenhøjde med publikum, og giver et indblik i, hvordan forandringer i adfærdsmønstre opstår.

Hun tilbyder også konkret indsigt i adfærden i netop din virksomheds kundekreds, og giver håndgribelige anbefalinger til, hvordan din virksomhed skal agere ved forandringer i forbrugeradfærd. 

Emner

Seneste trends og forbrugeradfærd – hvor er danskerne på vej hen?

Eva Steensig tager jer med de nyeste findings helt tæt på danskerne i en tid, hvor alting er i forandring, og hvor alle de nye behov, krav og forventninger er et opgør med det eksisterende.

'Eva fortæller på underholdende vis, hvordan det IKKE går stille for sig, når vi forandrer vores hverdagsliv. Det er nemlig i en modreaktion til den fremherskende adfærd, at forandringen skabes. Det er spredt, ofte ubevidst og lidt tilfældigt, når vi ændrer adfærd, men der er mønstre og sammenhæng i det, og det ændrer, hvad vi synes, der er vigtigt, rigtigt, godt, forkert, sjovt, for meget osv. Det ændrer vores liv, og det ændrer, hvad vi køber, og hvilke virksomheder og organisationer, vi tiltrækkes af.

Foredraget kan målrettes forskellige brancher efter behov.

Fremtidens arbejdsliv – hvad det fremover vil kræve at lede danskerne

Danskerne forandrer sig – både privat og som medarbejdere. Sondringen mellem arbejds- og privatliv er i opløsning, arbejdslivet får en ny rolle, kollegerne får ny betydning, og der stilles nye krav og forventninger til ledelse og virksomheder. Det udfordrer arbejdspladsernes tiltrækningskraft, bl.a. gennem deres tilgang til work-life balance.

Eva Steensig giver jer et levende, konkret og inspirerende indblik i de forandringer, der kommer til at præge vores adfærd i arbejdslivet fremover. Med lune, humor og faktuelt indhold fra omfattende research præsenterer hun jer for ledelsesmæssige muligheder affødt af adfærdsændringer, og hun sætter ord på, hvad det kræver at lede de nye generationer på arbejdsmarkedet i årene frem.

Danskernes klimaadfærd – hvordan holdninger bliver til handlinger

Udviklingen i danskernes klima- og bæredygtighedsadfærd er et eksempel på, at der kan være langt fra holdning til handling. Adfærdsændringerne sker for det første ikke (nødvendigvis) af sig selv og for det andet ikke så hurtigt. Efter at have fulgt danskernes klimaadfærd på nært hold i en årrække tegner der sig et billede af, hvilke mekanismer, der skal i spil for, at klimaadfærden går fra spredt fægtning til en adfærd, der gør en reel forskel.

Eva Steensig giver sit researchbaserede bud på, hvad der skal til for at accelerere danskernes gode klimaadfærd, samt hvilke krav og forventninger, der er til virksomheder og offentlige instanser, når det gælder klima og bæredygtighed.

Opgøret med præstationskulturen

Der breder sig en træthed over jagten på at være perfekt, og vi begynder at se præstationskulturens negative konsekvenser. Myterne om det perfekte liv punkteres, og der er en voksende åbenhed overfor livets skyggesider.

Eva Steensig fortæller underholdende, levende og faktabaseret om opgøret med præstationskulturen, som spænder bredt, selvom fokus i høj grad er på de unges dårlige mentale helbred. I forældrerollen er der sket et skifte i opfattelsen af, hvad det vil sige at lykkes som forældre, og hvad det vil sige at være et vellykket, succesfuldt barn – nemlig at være et helt menneske, der hviler i sig selv med sunde værdier og etik, og som kan indgå konstruktivt i fællesskaber. Dertil kommer et generelt stigende ønske om bare at være helt almindelig, og for mændenes del kommer også dét at finde en ny balance mellem de hårde og de bløde værdier.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.