Foredrag / ...

Eva Steensig

Eva Steensig, en anerkendt sociolog og forbrugerekspert, er dedikeret til at holde keynotes og foredrag, der går ud over det sædvanlige. Hendes ekspertise er din nøgle til at forstå dine kunder og de forandringer, der påvirker din virksomheds fremtid og bundlinje, alt sammen formidlet så det engagerer og inspirerer deltagerne.

Book EvaView Evas English talks and keynotes

Forbrugere · Fremtidens Arbejdsliv · Innovation · Klimaadfærd ·

Dybdegående indsigt i forbrug og forbrugere

Eva har brugt årtier på at undersøge og analysere danskernes adfærd og forbrugsmønstre. Hendes foredrag giver dig værdifuld indsigt i, hvad der driver dine kunder, samt hvordan du kan identificere nye forretningsmuligheder.

Opbygning af brands og innovation

Eva har hjulpet både virksomheder og organisationer i alle brancher i hele verden med at forstå ny adfærd og behov og skabe innovative løsninger. Hendes viden guider dig til at skille dig ud på markedet og se nye potentialer.

Forretningsudvikling

Eva er en ekspert i at identificere trends og tendenser, der påvirker din virksomhed. Hendes rådgivning om forretningsudvikling er nøglen til at navigere i en skiftende forretningsverden, herunder at opdage og håndtere potentielle muligheder og trusler.

Patenteret ekspertmodel

Eva er ophavskvinde til den patenterede ekspertmodel Pattern-Based Foresight, som er basis for al den viden, hun præsenterer. Pattern-Based Foresight er en unik metode til at se ny adfærd og finde ukendt adfærd. Denne metode giver Eva mulighed for at levere indsigt, som ingen andre kan.

Fremtidens arbejdsliv – hvad vil medarbejderne og hvad kræver det at lede dem?

Eva Steensig leverer levende, konkret og inspirerende indblik i de forandringer, der kommer til at påvirke vores adfærd på arbejdspladsen fremover. Med lune, humor og faktuelt indhold fra omfattende research præsenterer hun deltagerne for de ledelsesmæssige muligheder affødt heraf.

Danskernes klimaadfærd – hvordan holdninger bliver til handlinger

Eva Steensig hjælper deltagerne med at forstå at danskerne reelle klima og bæredygtighedsadfærd. Som realist og ekspert, der kigger på reel adfærd, fortæller Eva om hvor klimaadfærden bevæger sig hen og hjælper organisationer og virksomheder med at se, hvordan de kan skabe og få værdi af deres egne bæredygtighedsindsatser.

Så uanset om du er en stor global virksomhed, der leder efter globale trends, der er på vej, eller om du er en lille virksomhed, der ønsker at komme ind på et marked, kan du stole på Eva Steensig til at levere succesfulde, engagerende arrangementer, der efterlader dine deltagere inspireret, velinformerede og aktive i diskussionerne.

(Mis)forståelsen af de unge

Eva Steensig hjælper deltagerne med at forstå de unge generationer og undgå fælder, antagelser og misforståelser, mens hun inddrager sjove og tankevækkende konkrete eksempler fra hendes omfattende research. Eva fokuserer på, hvad de unge er rundet af og på, hvad det kræver at hvis man vil lede, rekruttere eller sælge til dem.

Andre foredragsemner/vinkler

Kundeservice, purpose/positionering, innovation, borgere, værdiskabelse og strategi, vækst/innovation, forandring, målgrupper, identitet, sundhed, skønhed, kønsroller, familieliv og mange flere.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.