Trends sælger, engagerer, mobiliserer, skaber, udfordrer og forandrer. Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer hver dag.

”Hvor kom det lige fra?”. Sådan oplever vi ofte, at en trend har overhalet os, og forbrugerne pludselig løber i samme retning efter noget nyt og spændende. Trends er hovedingrediensen i succes, og der er meget at vinde ved at lære at se trends før alle andre og vide, hvor forbrugerne vil løbe hen i morgen.

diplomuddannelse - <a href=trends i praksis" width="900" height="601" />

På dette trends-i-praksis/">forløb uddannes du i at arbejde med trends i praksis. Du trænes i at bruge de rigtige metoder og se trends før alle andre. Du får effektive værktøjer til at indsamle og prioritere i den nye viden og omsætte til handling. Du får et sprog til at kunne formilde og kommunikere trends. Og vigtigst af alt, så får du de afgørende kompetencer til at formulere og igangsætte værdifulde indsatser med afsæt i de spottede trends.

Diplomforløbet er et samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og pej gruppen.

pej first colour SS22

“Diplomuddannelsen ’Trends i praksis’ har personligt givet mig kvalificerede værktøjer til at italesætte, eksemplificere og dermed argumentere for designfaglige beslutninger i mit daglige virke. Jeg kan med andre ord, i hurtigere og højere grad, skære ind til essensen med et lingo, der bliver forstået og modtaget fordi budskabet tydeliggøres via teori knyttet til praksis. Jeg oplever generelt en mere åben og lydhør respons omkring arbejdet med trends, hvilket var mit fokuserede mål fra start. På denne måde kan man vinkle, hvad man ønsker at få ud af forløbet, hvilket jeg synes er en styrke og gør uddannelsen relevant og brugbar.”

— Karima Andersen,​ Design Manager Lighting, Fritz Hansen ‑ Architect MAA

 

Diplomuddannelsen - trends i praksis

Læs mere om uddannelsen lige her →