Louise Byg kongsholm, CEO pej gruppen

 

Det fysiske møde med andre mennesker tilfører noget helt unikt, og glæden ved at kunne mødes igen skinner igennem i alle arrangementer. Faktisk er der en lettere euforisk stemning og et indre mentalt billede, der minder om forårets store event: køer på græs.

Men når den første forelskelse i det fysiske møde er faldet lidt til ro igen, skal der findes en hverdag og en balance, hvor vi tager det bedste med fra pandemiens effektive mødeaktivitet og kombinerer det med vores genfundne interesse for at se andre fysisk.

I den første tid vil det fysiske møde dominere, men på sigt skal vi have gang i både det fysiske og digitale – for de kan noget hver for sig, som vi har brug for.

Og en lille ekstra note (til mig selv, mest af alt): Når det både vælter ind med aktiviteter i arbejdslivet og privatlivet, skal vi lige huske at tænke os om. Det post-pandemiske aktivitetsniveau må ikke resultere i en overophedet ”kalenderboble”, der eksploderer simultant med en boligboble. Så lærte vi nemlig slet ingenting af 2020.


Vidste du, at du kan booke Louise til at holde foredrag om fremtid, strategi, tidsånd, forbrugeradfærd og trends… Læs mere her →