Intensiv trend-update

Trendseminar
SS 2025

Book billetter
26. februar 2024

Herning kl. 9.00 - 12.00
Online kl. 13.00 - 16.00

3 intense timers update på SS 25
- alt hvad du skal vide forud for sæsonen

Forår/sommer 2025 tegner konturerne af en ny æra, der vægter følelser, fantasi og kreativitet højere end rationel og analytisk tankegang. I dette kulturelle skift får æstetik en dybere dimension. Minimalismens enkelthed møder maksimalismens frodighed og skaber en rig palet af udtryk, der afspejler det komplekse spændingsfelt mellem hjerte og hoved.
Disse dynamikker manifesterer sig i fire trendtemaer for den kommende sæson. Hvert tema repræsenterer en forbrugertype og deres tilgang til livet: Nogle søger efter struktur og rationalitet, mens andre retter blikket mod en mere følelsesdrevet og fantasifuld tilværelse. I denne kontekst bliver IMAGINATION mere end et koncept: Det bliver en vital ressource. Det bygger bro mellem det analytiske og det følelsesmæssige, og skaber en fremtid, hvor drømme, meningsskabelse og personlig frihed er i centrum.

pej trend-præsentationen og farvebogen pej colour,  bliver lavet af et stort team af interne og eksterne trendeksperter, og spring/summer 2025 er ingen undtagelse. Der bliver researchset, lavet moodboards, diskuteret og undersøgt en masse, inden det faglige indhold bliver formet, som Mette From vil præsentere på dagen. Der ligger rigtig mange timer og mange overvejelser i hver eneste oplæg, og vi glæder os hver gang til at kunne præsentere en ny sæson.

Lifestyle · Trends · Future ·

Foredragsholdere

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Tidsånd, trends og forbrug

En opdatering på de største forskydninger af trends og forbrug.

Foredraget vil blive præsenteret af Louise Byg Kongsholm, en anerkendt trendforsker og erfaren foredragsholder. Louise har en dyb forståelse for tidsånd, værdier, holdninger og adfærd, og hun vil dele sin viden med os i dag.

Vi lever i en tid præget af kaos, hvor vores velkendte navigationsmetoder er sat ud af spil. Men kaos kan også være et kompas, der guider os til den nye normal. Louise vil belyse, hvordan vi kan bruge kaos som et værktøj til at forstå og tilpasse os de skiftende trends og tendenser.

Foredraget vil også give et kort, effektivt og indsigtsdrevet indspil til kort- og langsigtet strategi. Uanset om du er en iværksætter, leder, medarbejder eller bare nysgerrig, vil du få værdifulde indsigter, der kan hjælpe dig med at forstå og navigere i den komplekse verden, vi lever i.

SS 25 - farver, stil og trendtemaer til sæsonen

Mette From vil præsentere de grundlæggende fortællinger, megatrends og de mest fremtrædende farver for forår/sommer 2025.

Foredraget vil ikke blot præsentere de vigtigste trends, men også dykke ned i de underliggende fortællinger, der driver disse trends.

Mette vil også give praktiske råd og vejledning om, hvordan du kan anvende disse trends og farver – uanset om du er designer, stylist, indretningsarkitekt, eller bare interesseret i trends og farver, vil du finde dette indlæg både informativt og inspirerende.

Det får du på seminaret / webinaret

  • Den vigtigste viden om sæson SS 25 på kun 3 timer
  • Gennemgang af grundfortælling og trends til produktudvikling
  • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi
  • Dit eget farvekort – pej colour SS 25 til en værdi af DKK 2.700,-
  • Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til mode, interiør og andre kreative brancher

Tag de nyeste farveinspirationer med hjem

Med pej colour SS 25 får du mulighed for at arbejde videre med den farveinspiration du får til seminaret derhjemme. Du har mulighed for at tilkøbe pej colour sammen med din billet til trendseminaret eller -webinaret og spare DKK 1.700,- på den.

Læs mere pej colour SS 25

Dato

Herning (hos pej gruppen)

Bitsovvej 2. 7400 Herning

26. februar 2024 kl. 9.00 – 12.00

Sandwich fra kl. 12.00 – 12.30

 

Online (via Zoom)

26. februar kl. 13.00 – 16.00

Colour + Link til Zoom tilsendes

Pris pr. person

  • Billet inkl. pej colour: DKK 3.000,-
  • Billet ekskl. pej colour: DKK 2.000,-
  • pej trend medlem*: kr. 1.500,-

Medlemsrabat* – 50%

*ekskl. farvebogen pej colour SS 25. Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms.

FAQ

Med i billetprisen kan du få farvebogen pej colour SS 25 (værdi: kr. 2.700,-), sandwich efter konferencen (dog ikke onlinedeltagere) samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du også deltage online via Zoom.

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected].

Rabat på -50% gives til dig, der har medlemskab af pej colour, pej toolbox, og pej first colour – alle med to årlige udgivelser AW + SS
Medlemskab giver en masse ekstra fordele, blandt andet fuld adgang til pej gruppens trendportal www.pejtrend.com