Advertorials priser

Sådan arbejder vi

Vi yder en række forskellige løsninger for at sikre, at vi kan tilbyde netop den model, der er mest ideel for dig og din målgruppe. I forbindelse med vores advertorials kombinerer vi altid dine ønsker og tanker med vores erfaringer og ekspertise, så vi er sikre på at lande det helt rigtige resultat.

Herunder kan du se arbejdsprocessen for en standard advertorial på en side (2.400 anslag). Processen inkluderer et interview med én kilde samt finpudsning efter jeres feedback.

Alle priserne er vist i danske kroner eksl. moms.

Pris

DKK 10.000,-

Step 1

Første møde

Et nyt samarbejde starter altid med et møde – enten fysisk eller online – hvor opgaven gennemgås i detaljer og forventninger afstemmes. Vi udarbejder sammen en projektplan og et tidsestimat. Ressourcepersoner og kontaktpersoner afdækkes ligesom deadlines og ønskede levering aftales.

Step 2

Vi arbejder

Når projektet er godkendt, trækker vi for alvor i arbejdstøjet. Med formål og målgruppe afstemt, kaster vores tekstforfatter sig over research og efterføglende interview med en kilde, som du har udpeget. Herefter tilpasses tone, stil og indhold, så vi er sikre på at ramme målgruppens behov såvel som interesse.

Step 3

Første leverance & feedback

Når den bestilte advertorial er færdigskrevet, modtager du den på mail. Herefter kan I internt drøfte resultatet, og har I feedback, der inkluderer mindre rettelser, sender du teksten retur til os. Herefter foretager vi de sidste justeringer, så vi er sikre på, at den endelige advertorial leveres helt som ønsket.

Step 4

Endelig leverance

Når dine eventuelle inputs er tilføjet teksten, vil I få tilsendt den færdige advertorial. Der vil naturligvis være mulighed for supplere teksten med både flere anslag, flere kilder, flere feedback-runder samt oversættelse til engelsk.

+ en side (samlet 4.800 anslag)
5.000 kr.

+ ekstra interview
2.000 kr.

+ en runde feedback
2.000 kr.

+ oversættelse til engelsk
2.000 kr.

Fysisk indrykning og eksponering

Priser for indrykning af advertorials i vores fysiske magasiner 365DESIGN / TØJ

Print af en side / 2400 anslag

DKK 15.000,-

Print af et opslag / 4800 anslag

DKK 29.000,-

Digital indrykning og eksponering

Jeres advertorial publiseres på forsiden af 365design.dk eller branchebladettoj.dk og inkluderes i én af vores nyhedsmails.

Online publicering af advertorial

DKK 8.000,-

Beregn prisen for den rette løsning til din virksomhed

Få et estimat på, på hvad det vil koste at få lavet og evt. indrykket en advetorial hos pej gruppens content lab