Gratis webinar

Crash course: Trendforskning

Tilmeld dig
12. august 2024, kl. 15.00-16.00

Sådan tænker vi trend

Trends sælger, engagerer, mobiliserer, skaber, udfordrer og forandrer. De påvirker alt omkring os – hvad vi køber, bruger og anbefaler, de jobs vi vælger, måden vi bor på, de steder vi rejser til, og de valg vi træffer hver dag. Trends danner dermed de forventelige og kommercielle scenarier for fremtiden, som du og din virksomhed skal reagere på. Trendspotting er et håndværk, og den gode nyhed er, at ALLE kan lære det.

Det får du på webinaret

En introduktion til trendsociologiens hemmeligheder

Trendspotterens værktøjskasse – lær at se verden på en ny måde

Indsigt i, hvordan du prioriterer ny viden og omsætter den til handling

Forståelse af hvorfor det er vigtigt at kunne formidle og kommunikere trends

Viden om de vigtigste trends at holde øje med lige nu

Hvis du vil lære endnu mere, er diplomforløbet 'Trends i praksis' måske for dig

Mød oplægsholderen

Louise Byg Kongsholm er ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker hos pej gruppen. Hun står bag flere af pej gruppens bogudgivelser som ‘Trendsociologi’, ‘Cross Channel 1 + 2’, ‘Total Ret@il’, og ‘Fra vugge til krukke’. Hendes seneste udgivelser inkluderer ‘Retail Mega Mag #1’, ‘Retail Mega Mag #2’ og ‘Retail Mega Mag #3’ fra april 2024.

Louise er også chefredaktør på TID & tendenser, 365DESIGN, TØJ – Fashion & Business Trends, og skriver i en række eksterne magasiner. Hun holder foredrag i både Danmark og Norge og citeres ofte i pressen som trendforsker med speciale i trends, forbrugeradfærd, detailhandel, mode, interiør og fødevarer.

Læs mere om Louise som foredragsholder

Webinaret henvender sig til dig, der

arbejder med branding, marketing, kunderejser, innovation, produktudvikling, design, salg, service eller blot er interesseret i at vide mere om trends

gerne vil have et indblik i de færdigheder og metoder, der giver mening i arbejdet med trends – både på strategisk og daglig basis

vil skabe en mere smidig og forandringsparat kultur i virksomheden, afdelingen eller teamet

ønsker at styrke modet til at tage de første vigtige skridt til en succesfuld forandring


Dato & tidspunkt

12. august 2024
Kl. 15.00-16.00

Tilmeld dig

FAQ

Viden om trends kan sikre, at man lancerer det rette produkt på det rette tidspunkt med den rette kommunikation og i den rette indpakning. Dette webinar giver dig en forsmag på, hvad du kan forvente af vores populære diplomforløb, som henvender sig til alle, der ønsker en dybere forståelse af trends og hvordan de kan implementeres i deres virksomhed eller organisation. Det er relevant for dem, der arbejder med strategi, produktudvikling, konceptudvikling, kommunikation, markedsføring og lignende.

Ja, vi sender de fleste slides til dig, lige efter webinaret er afholdt.

Ja, det kan godt lade sig gøre at få den fulde optagelse af webinaret efter afholdelsen. Denne bliver også udsendt til dig med link, kort efter afholdelsen.

Diplomuddannelsen “Trends i praksis” er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus & pej gruppen.

Med 13 vellykkede hold, og en strøm af positiv feedback fra tidligere deltagere, er det tydeligt, at der er mange konkrete gevinster ved at deltage i forløbet.

5 x nye opstartsdatoer er nu klar for det populære diplomforløb i efteråret 2024 og foråret 2025. Som noget  nyt introduceres der nu også to intensive forløb til sommeren 2025!

 

Hvorfor deltage?

Dette diplomforløb er ideelt for dig, der ønsker at få en dybdegående forståelse af trends og lære at anvende denne viden i praksis. Du vil blive undervist af førende eksperter inden for trendforskning og -analyse, som vil dele deres indsigt og erfaringer med dig.

 

Datoer og steder:

 • Herning/Aarhus: Start 2. september 2024 og 24. februar 2025
 • København: Start 11. november 2024
 • Intensive forløb: Maj 2025 i København og september 2025 i Herning/Aarhus

 

Hvad får du ud af det?

 • 5 ECTS-point
 • 4 undervisningsdage
 • 3 stærke undervisere
 • Praktiske værktøjer til trendanalyse
 • Forståelse for hvordan du identificerer og arbejder med trends i din branche
 • Netværk med ligesindede trendeksperter

 

Forløbet henvender sig til dig, der:

 • Har behov for at tilegne dig et sæt færdigheder og metoder, der giver mening i arbejdet med trends – både på strategisk og daglig basis
 • Vil skabe en mere smidig og forandringsparat kultur i virksomheden, afdelingen eller teamet
 • Ønsker at styrke modet til at tage de første vigtige skridt til en succesfuld forandring

 

Tilmelding og mere information