Research · Produktivitet · Idegenerering · Kreativitet · Tekstudarbejdelse

Kursus i ChatGPT

Herning d. 18.01.24, kl. 9.00-15.30

Få hands-on erfaring med ChatGPT og lignende værktøjer

Et dynamisk og interaktivt kursus designet til at give dig og dine kollegaer et markant boost samt hands-on erfaring med ChatGPT og lignende værktøjer.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan Generativ AI såsom ChatGPT kan transformere din virksomheds og din egen produktivitet? Så finder du svaret på dette kursus.

Velkommen til Innovation Lab x pej gruppens ChatGPT-kursus, hvor vi på én enkelt intensiv dag, giver dig indsigter og læring omkring, hvordan du bedst udnytter nutidens mest banebrydende værktøjer.

Få resultater – hurtigere!

ChatGPT og Generativ AI udgør den afgørende nøgle til at levere værdi til din forretning. Disse kraftfulde teknologier giver dig mulighed for at producere indhold af høj kvalitet i en hidtil uset mængde – alt sammen på et øjeblik. Med vores skræddersyede kursus får dit team ikke kun en forståelse af disse innovative værktøjer, men også de konkrete færdigheder, de behøver for at tage jeres daglige arbejde til det næste niveau.

Vores dynamiske seminar er skabt til at opfylde dine specifikke behov og udfordringer. Vi lærer dig at udnytte ChatGPT og Generativ AI til at generere kreativt og relevant indhold, automatisere gentagne opgaver og forbedre effektiviteten i hele din virksomhed. Med den viden og ekspertise, de opnår gennem vores kursus, vil dit team være i stand til at implementere disse teknologier med tillid.

Det får du på kurset

Du kan forbedre kommunikation, produktivitet og generelt levere bedre output, mere kvalitet og virksomme og personliggjorte interaktioner.

Du kan reducere tiden brugt på rutineopgaver og tilbyde muligheder for mere spændende projekter.

Du kan fjerne frygten for “den hvide side” og stimulere kreativitet og innovation med AI-assisterede ideer og løsninger.

Du kan træffe smartere beslutninger med AI-genererede indsigter og dataanalyse.

Du kan afslutte projekter hurtigere, uden at ofre kvalitet.

Kurset henvender sig til

Professionelle uden teknisk baggrund

Uanset om du arbejder med HR, salg, marketing, kommunikation, design, produktion, udvikling, administration, projektledelse eller et hvilket som helst andet fagområde, vil dette kursus hjælpe dig med at udnytte ChatGPT's potentiale uden behov for avanceret IT-viden.

Teams på kontoret

Vores kursus er ideelt til kontorarbejdende teams, der ønsker at forbedre deres arbejdsprocesser og opnå fantastiske resultater med AI-assistance.

Remote eller lokal arbejdskultur

Uanset om dit team foretrækker at arbejde sammen på kontoret eller er vant til at arbejde eksternt, tilpasser vi vores ChatGPT-kursus til dine behov og arbejdsmiljø.

Nysgerrige og ambitiøse enkeltpersoner

Hvis du har en pålidelig internetforbindelse, er nysgerrig og har et ønske om at udforske AI-verdenen, så er dette kursus også skabt til dig.

Uanset hvor du er i din professionelle karriere, eller hvilket arbejdsmiljø du er en del af, vil vores ChatGPT-kursus give dig værdifulde færdigheder og muligheder for at optimere dit arbejde og opnå fantastiske resultater med AI. Tilmeld dig i dag og begynd at udforske den spændende verden af ChatGPT!

"Kurset er designet til at give dig og dine kolleger mere tid til mere værdiskabende opgaver. Brug én dag på vores kursus, og få tiden mange gange igen."

- Jarle Fink Kondrup

Kursusfacilitatorere

Jarle Fink Kondrup

Innovationskonsulent & oplevelsesøkonomInnovationLab

Mads Voigt Hingelberg

Big Data ekspert & formidlerInnovationLab

Tid og sted

Herning
18.01.24
9.00 – 15.30

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Alle deltagere bedes medbringe egen PC/MAC, så der kan gennemføres øvelser undervejs.

Pris

Pr. deltager: DKK 3.000,-

3 deltagere: DKK 2.500,- pr. person*

Priserne er vist i danske kroner eksl. moms.

*Deltagerne i en gruppe skal være fra samme virksomhed

Tilmeld dig

FAQ

Med i prisen er fuld forplejning og en hel dags undervisning i topklasse.

Det er desværre ikke muligt at deltage online. Kurset er meget praksisnært og kræver adgang til internet og egen PC/MAC undervejs, så der kan gennemføres opgaver gennem hele dagen med vejledning.