Med mere end 45 år på bagen er pej gruppen i dag synonym for trends, farver og inspiration. En position som er blevet opbygget og styrket gennem årtier – og som næste generation ny fører videre.
pej gruppen har siden januar 2011 været ejet af Louise Byg Kongsholm, der er datter af stifteren Poul Erik Jakobsen. I anledning af den nye ejers 10 års ejerskab har pej gruppen modtaget en jubilæumsgave i form af fire sten i stærke og genkendelige Pantonefarver.

Pantonefarverne

Pantone 13-0858 TCX · Vibrant Yellow
Pantone 16-4529 TCX · Cyan Blue
Pantone 17-2036 TCX · Magenta
Pantone 19-3911 TCX · Black Beauty

pej gruppen har været agent for det internationale farvesystem Pantone siden midten af 80’erne og servicerer i dag kunder i hele Skandinavien. Hele udvalget kan ses på trendstore.dk/pantone
Farver spiller en vigtig rolle i vores liv og har en betydelig indflydelse på alt omkring os. Farver er en kilde til glæde, forundring og inspiration. Farver kan ændre stemningen, kan sætte tonen i et rum og sende signaler om værdier. En farves karakteristika er dog aldrig sat i sten – den har positive og negative associationer, der eksisterer samtidigt. Nuancer i en farve kan således også fremkalde forskellige følelser og reaktioner hos mennesker.

pej gruppen - Lagerførende Pantone leverandør i Skandinavien

International inspiration, et stort fagligt netværk, stærke formidlingsevner, midtjysk sund fornuft og fødder solidt plantet i virkeligheden har gjort pej gruppen til Nordeuropas største trend-, konsulent- og forlagsvirksomhed. Siden 1975 har pej gruppen formidlet trends til professionelle aktører i livsstilbrancherne gennem trendmaterialer, medier, konferencer, foredrag og konsulentarbejde.

Kom forbi vores domicil og se de fine sten eller vores store udvalg af trendmaterialer til livsstilsbranchen. Du kan også købe Pantone online hos os her →