pej trend

Key coloursSS 25

Forestillingsevne

Hvad hvis dine tanker og drømme kunne føre dig, hvorhen du vil? Hvad hvis begrænsningernes bånd kunne opløses, og man kunne bevæge sig langt ind i forestillingsverdener, hvor alle muligheder var åbne? Hvor ville du gå hen?

Samspillet mellem drømme og virkelighed, fiktion og realisme bliver endnu mere relevant i takt med, at der er stigende fokus på den digitale verden og kunstig intelligens. Sideløbende er der øget fokus på fysisk og mental velvære. Søvn som begreb kommer under pres – og især manglen på mental hvile. I fremtiden vil søvn blive set som en genvej til mental frihed, drømme og fantasi.

Key colours for forår/sommer 2025 befinder sig midt imellem virkeligheden og drømmenes verden. Farvepaletten er på samme tid både meget naturlig og meget virtuel.

Pantone® 13-0633 TCXChardonnay

Den kølige, forfriskende gule nuance er et friskt pust til sommerens farvepalet og bidrager med optimisme og positivitet. Den gule nuance er en effektiv formidler, der giver klarhed og ro, og som signalerer masser af energi til omverdenen.

Køb farven som swatch →

Pantone® 14-0223 TCXNile

Den frodige, grønne farve indkapsler naturens skønhed og ro og har en indbygget evne til at berolige, skabe harmoni og fremkalde velvære. Den grønne nuance giver en følelse af sikkerhed og skaber balance midt i teknologien og det digitale.

Køb farven som swatch →

Pantone® 19-3218 TCXPlum Purple

De violette nuancer repræsenterer spiritualitet, mystik og fantasi. Paletten inspirerer til innovation, fremmer empati og tilskynder kreativitet. Nuancerne åbner op for fantasiens og drømmenes verden og giver plads til nye tanker og muligheder.

Køb farven som swatch →

Pantone® 15-1331 TCXCoral Reef

Koralfarven er en nuance af rød, som signalerer passion og energi. Den er bemærkelsesværdig, dristig og medrivende. Den varme, orangerøde nuance er ladet med positivitet og inspirerer til handling. Paletten er fuld af følelser og giver plads til det emotionelle spektrum.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.
Future Trends SS 2025

Kom et skridt foran - deltag iårets Trendkonference

Se mere