pej trend

Key coloursAW 25/26

Transition

Forbrugerne i AW 25/26 befinder sig midt i en overgangsperiode, hvor de bevæger sig fra det ene til det næste, både holdnings- og handlingsmæssigt. Der sker en forandring over tid, og denne forandring er positiv. Transformationen finder sted, når de bevæger sig fra utryghed til tryghed, fra ensomhed til fællesskab, fra nedbrydning til bevaring og fra overforbrug til mådehold.

Fællesnævneren for dem alle er, at de på hver deres måde gør en forskel med den forandring, de gennemgår, og formår at sætte positive aftryk på fremtiden og på i morgen. Dette opnår de gennem små, bevidste og målrettede valg i hverdagen, hvor livet leves, og hverdagens små trivialiteter hyldes og værdsættes.

Hvorfor udvælger pej trend fire Key colours og hvordan passer de med sæsonens tema?

pej trend udvælger hver sæson 48 farver til trendmaterialerne ‘pej toolbox’ og ‘pej colour’. Disse farver er nøje udvalgt på baggrund af flere års farveudvikling og fremtidig retning. Ud af de 48 farver lancerer vi fire nøglefarver, som gør sig særligt gældende for sæsonen, til inspiration for alle, der arbejder med mode, interiør eller andre former for visuel design.

PANTONE® 18-1163 TCXPumpkin Spice

Pumpkin Spice er fuld af varme og glød og befinder sig et sted mellem brun og orange. Farven leder tankerne hen på efterårets farver eller krydderier fra varme himmelstrøg. Den brændte nuance egner sig godt til både mode og interiør og udstråler både nostalgi og vintage.

Køb farven som swatch →

PANTONE® 14-0708 TCXCement

Farven Cement er en klassisk neutral farve, der vækker associationer til gamle, traditionelle, romantiske oliemalerier, til cement og til ler. Den behagelige tone tilfører varme til omgivelserne og harmonerer godt med de fleste farver.

Køb farven som swatch →

PANTONE® 17-0935 TCXDull Gold

Dull Gold udstråler karakter og har et strejf af gylden glans. Den er på samme tid både naturlig og metallisk. Farven er alsidig og matcher fint både neutraler, pasteller og kraftfulde farver.

Køb farven som swatch →

PANTONE® 17-1563 TCXCherry Tomato

Cherry Tomato skiller sig ud og tilfører energi og passion til farvespektret. Med sin røde signalværdi er den effektfuld på enhver overflade, hvad enten det er store flader eller små farvedetaljer.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.

Forudbestil pej toolboxAW 25/26 allerede nu

Du kan allerede nu forudbestille pej toolbox som udkommer i uge 12.
Få indblik i sæsonens farver, trends og nøgleforbrugere.

Forudbestil
Trendkonference AW 25/26

Kom et skridt foran - deltag iårets Trendkonference

Se mere