pej trend

Key coloursAW 24/25

I AW 24/25-sæsonen møder vi en forbruger, der ønsker at tage kontrol i en omskiftelig verden. Her får du fire markante key colours, som tapper ind i trenden.

Sæsonen AW 24/25 er præget af en erkendelse af, at verden omkring os er omskiftelig. Efter flere år med omstilling og ydre faktorer, som hele tiden skifter, ser vi en forbruger, der går ind og tager kontrol over de omstændigheder, som vi hver især har indflydelse på. Forbrugeren retter blikket mod de nære ting og finder ro i at mestre og beherske de små ting omkring sig.

Pantone® 14-3903 TCXLilac Marble

Lilac Marble omfavner kølig og poetisk æstetik. Den nedtonede pastel er et farverigt og varmt tvist – et supplement til de afdæmpede, neutrale farver – og opgraderer den grålige farveskala til et blødt, pastelfarvet univers.

Køb farven som swatch →

Pantone® 14-0721 TCXHemp

Hemp repræsenterer den nordiske natur med varme og energi. Den gyldne farve leder tankerne hen på åbne vidder og frodigt efterår. Der er fokus på naturen som rum for selvudforskning og fysisk udfoldelse. Farven egner sig både til de små detaljer og til de store overflader.

Køb farven som swatch →

Pantone® 18-1142 TCXLeather Brown

Orange og brune farver fylder i efterårs- og vintersæsonen.
Leather Brown kommer med både varme og naturlighed som en sikker bund til en overordnet farvestrålende palet og som kontrast til de kølige, mørkere blå og grå nuancer.

Køb farven som swatch →

Pantone® 19-1606 TCXRaisin

Med en overvægt af neutraler og basisfarver repræsenterer Raisin den rolige og harmoniske farvesætning, som vi finder i sæsonen AW 24/25. Farven er klassisk og dyb, og den sætter fokus på at dyrke det smukke, det gode og det dannede. Med en nedtonet elegance er der plads til både hverdagsglam og glamour.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.
Future Trends SS 2025

Kom et skridt foran - deltag iårets Trendkonference

Se mere