Rådgivning

Trend, tidsånd, forandring og fornyelse er centrale begreber i den konsulentbistand, pej gruppen tilbyder virksomheder, organisationer, advisory boards og bestyrelser. Mere end 500 virksomheder og organisationer har gennem årene benyttet pej gruppens projekt- og konsulentafdeling til større eller mindre opgaver.


Konkrete konsulentopgaver, trendrapporter eller trendbriefinger samt sparring til afdelinger, ledelse og bestyrelse indgår også i porteføljen, ligesom pej gruppens kompetente medarbejdere også gerne indtræder i komiteer, advisory boards og bestyrelser - med specielt fokus på strategi, tidsåndstilpasning, trends og forbrugeradfærd.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

I en verden, hvor forandring er den eneste konstant, er overblik og perspektiv mere end nogensinde efterspurgt i livsstilsbrancher. Disse brancher er afhængige af at kunne afkode tidsånd, trends og forbrugeradfærd for at holde trit med udviklingen.

pej gruppens kundekreds inden for projekt- og konsulentområdet har gennem årtier udviklet sig fra udelukkende at fokusere på modevirksomheder til at omfatte et bredt spektrum af livsstilsbrancher. Dette inkluderer alt fra møbeldesign, interiør, fødevarer, mediehuse, branche- og interesseorganisationer, eventplanlæggere og rejseselskaber til detail- og nethandel.

pej gruppen tilbyder et relevant overblik og perspektiv, der gør det muligt for virksomheder at prioritere og fokusere på det, der virkelig betyder noget for udviklingen af nye produkter og services. Vi hjælper med at tilpasse kommunikation og salg til de skiftende tider, så du altid er et skridt foran. Med pej gruppen ved din side, er du ikke bare forberedt på fremtiden – du er med til at forme den.

I næsten 50 år har pej gruppen leveret projekter og konsulentbistand til en bred vifte af aktører inden for livsstilsbrancherne. Vores dygtige team af konsulenter har en bred vifte af kompetencer, der dækker alt fra strategi og udvikling, konceptudvikling, farve- og materialevalg, branding og kommunikation, til generel rådgivning om tidsånd, trends og forbrugeradfærd.

Vores konsulentarbejde er baseret på solid erfaring, grundig research og fremragende kommunikationsevner – både mundtligt, skriftligt og visuelt. Vi tror på, at effektiv kommunikation er nøglen til succesfuld rådgivning og projektledelse.

Når det er nødvendigt, inddrager vi også eksterne eksperter. Vores omfattende netværk af dygtige fagfolk betyder, at vi kan håndtere næsten alle typer projekter, fra tilpasning af farver til strategisk positionering. Uanset omfanget eller kompleksiteten af dit projekt, kan du stole på, at pej gruppen har de ressourcer og den ekspertise, der er nødvendig for at løse det effektivt og professionelt.

Der er meget stor variation i de opgaver, som pej gruppens konsulenter løser. Det kan være tilpasning af farverne i et eksisterende sortiment, opstramning af en kollektion, der er blevet for bred eller valg af materialer og farver til nye lanceringer. Den kreative sparring foregår sammen med pej gruppens faste trendredaktører, som har mange års erfaring og som forstår at sætte sig ind i kundens sortiment og målgruppen.

På den strategiske plan hjælper pej gruppens konsulenter med både større processer, workshops og faciliterer strategiarbejdet – enten med ansvar for hele processen fra start til slut eller som indlægsholder / indspark i en eksisterende proces. Der kan udarbejdes større trendrapporter inden for specifikke områder ligesom der kan gives konkret sparring på timebases på konkrete produkter og lanceringer.

Der tilbydes også deltagelse i komitearbejde, advisory boards og bestyrelser. Her indgår pej gruppens konsulenter på lige fod med alle andre medlemmer, men har speciale i tidsånd, trends og forbrugeradfærd – og bliver dermed ‘djævlens advokat’, der hele tiden sikrer at strategi, handlingsplaner og lanceringer rammer plet.

Det er som regel virksomheder, der ønsker at omsætte trenden målrettet, som bruger pej gruppens konsulent- og projektbistand. Konsulentopgaverne strækker sig i tid på at vare fra to timer og op til et halvt år eller mere. ”Vi har hele tiden konsulentopgaver og projekter i gang. Det er typisk de kunder, som ønsker at grave et spadestik dybere ned i trenden, der benytter sig af denne service, men vi har også opgaver af mere strategisk karakter,” forklarer adm. direktør Louise Byg Kongsholm.

pej gruppens styrke ligger i vores evne til at understøtte hele den trend- og livsstilsbaserede værdikæde. Dette omfatter alt fra strategi, trends, innovation, design og produktudvikling, til marketing, distribution og salg. Vores team af erfarne konsulenter, trendanalytikere og strategiske tænkere er klar til at træde til, uanset om du har brug for små justeringer af en kollektion eller hjælp til store strategiske projekter.

Vi giver et klart overblik over den mest betydningsfulde udvikling inden for de områder, der er relevante for vores kunder. Vi tilbyder hjælp til at løse udfordringer og tilbyder sparring omkring mulige løsninger. Uanset om du står over for en mindre udfordring eller en større strategisk beslutning, er vi her for at hjælpe.

pej gruppen er altid klar til at give konstruktiv feedback på alle henvendelser. Vi fungerer gerne som “djævelens advokat”, der udfordrer status quo og hjælper med at se tingene fra nye perspektiver. Vores konsulentprojekter kan favne bredt – fra korte indlæg og præsentationer, til test af strategiplaner, og gennemførelse af større konferencer eller seminarer. Uanset omfanget af dit projekt, kan du stole på, at pej gruppen vil levere indsigtsfuld og værdifuld bistand.

Hvad beskæftiger vi os med?

pej gruppen tilbyder overblik og indsigt i udviklingen inden for tidsånd, trends, livsstil og forbrugeradfærd. Dette gør det muligt at justere strategi, produkter, services, kommunikation og salgskanaler i overensstemmelse med markedets udvikling.

Vi tilbyder en bred vifte af services, herunder konsulentbistand på både større og mindre projekter, sparring på specifikke lanceringer, udarbejdelse af trendoplæg, foredrag, facilitering og workshops. Vi deltager også som medlemmer af advisory boards, komiteer og bestyrelser. Derudover tilbyder vi udarbejdelse af tekster, magasiner, advertorials samt generel sparring på branding og kommunikation. Med pej gruppen får du en partner, der kan hjælpe dig med at navigere i en verden i konstant forandring.

  • Bestyrelsesnavigation
  • Strategisk positionering
  • Fremtidssikring
  • Trendopdatering
  • Tidsåndsanalyse
  • Handlingsplaner
  • Sortimentsoptimering
  • Lanceringsplaner
  • Branding
  • Kommunikation

pej gruppen tilbyder et klart overblik over den mest betydningsfulde udvikling inden for trends, livsstil og tidsånd. Vi tilbyder hjælp til at løse udfordringer og tilbyder sparring omkring mulige løsninger. Uanset omfanget af din udfordring, er vi klar til at give konstruktiv feedback og fungere som “djævlens advokat”.

Vores konsulentbistand er baseret på vores dybdegående viden om trends, livsstil, tidsånd, forretningsudvikling, forbrug, forandring og fornyelse. Når du vælger pej gruppen som din rådgiver, får du fordel af vores brede perspektiv, der ikke er begrænset til et enkelt område. Vores kommercielle erfaring er opbygget over mere end 45 år, og det er denne erfaring, vi bruger til at guide vores kunder.

pej gruppens uafhængighed betyder, at vores konsulenter kan agere som “djævlens advokat” i arbejdet med at afkode forbrugernes behov. Dette skaber stor troværdighed, da vores eneste interesse er at yde den bedst mulige rådgivning. Med dette udgangspunkt kan vi “syreteste” strategier, produktidéer, koncepter og mere, og hjælpe virksomheder, der har brug for input og konstruktiv sparring.

Vores konsulentbistand kan leveres på timebasis eller med et fast honorar for større projekter. Vi tilbyder også deltagelse i advisory boards eller bestyrelsesmøder, enten med et enkelt foredrag for et fast honorar, eller med et årligt honorar for deltagelse i alle møder på lige vilkår med alle andre medlemmer. Uanset dine behov, er pej gruppen klar til at hjælpe dig med at navigere i en verden i konstant forandring.

Forbrugernes dagsorden og tidsånden har stor indflydelse på virksomhedens forretningsgrundlag. Det er derfor afgørende, at den øverste ledelse, advisory boards og bestyrelser har en dyb forståelse for tidsånden for at kunne handle og planlægge effektivt i både den nuværende og kommende tidsånd.

pej gruppen tilbyder “navigation” til advisory boards og bestyrelser, der har brug for retning i en verden, der konstant forandres af skiftende trends og forbrugeradfærd. Vi formidler overblik, perspektiv, fokus og fornyelse til bestyrelser, der har brug for at se ud over de kortsigtede problemstillinger og få et klart overblik over branchen, tidsånden, livsstil og meget mere.

Med vores hjælp kan du kigge fremad, skabe klare billeder af fremtiden og styre din bestyrelse og virksomhed på rette kurs. Vi hjælper dig med at forstå, hvordan tidsånden påvirker din virksomhed, og hvordan du kan bruge denne viden til at træffe bedre beslutninger og skabe en stærkere forbindelse til dine kunder.

Deltagelse i advisory board eller bestyrelsesarbejde kan både foregå på timebetaling eller med et fast årligt honorar. Uanset omfanget af dit behov, er pej gruppen klar til at hjælpe dig med at navigere i en verden i konstant forandring.

Vi holder også foredrag

Mere end 150 foredrag om året vidner om aktualitet og formidlingsevner i særklasse.

Et foredrag er en fantastisk måde at få ny viden og inspiration på. Alle foredragsholdere hos pej gruppen er i stand til at kortlægge nutiden og fremtiden samt sætte ord og billeder på tidsånd og trends samt gøre disse relevante for deltagerne.

Foredrag kan handle om generelle makroøkonomiske samfundstrends, tidsånd, trends og forbrugsudvikling. Det kan også handle om konkrete mode- og interiørtrends – både generelle trends, men også sæsonspecifikke ansvisninger på stil, farver, materialer og emballage. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov.

Derudover besidder vi et meget stort netværk af andre trendforskere og foredragsholdere, som altid kan bringes i spil – så kontakt os endelig for mere information.

LÆS MERE OM VORES FOREDRAG