Bestil på trendstore.dk

Det tidligste farvekort til mode & interiør

pej first colour
AW 25/26

Vil du vide mere om pej trend, så skriv dig op her

Verdens tidligste farvekort

First colour udgives af pej gruppen og er livsstilbranchernes tidligste farvekort. Det udkommer cirka 24 måneder før sæsonen og er målrettet alle, som har behov for en indikation af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt. Farvekortet består af ottefarveretninger med keywords og understøttende billedmateriale.

Det får du

  • 8 farveretninger
  • Visuelt stemningsopslag til hver retning
  • Værktøj så du kan skabe dit eget farvekort
  • 50-60 farver i alt
  • PANTONE TCX (Cotton) strips af hver farve

Løssalg kr. 5.500,-
Abonnement kr. 10.500,-

Priser er i danske kroner og ekskl. moms

BestilMere pej trend

24 måneder før den aktuelle sæson

Som de eneste i verden har pej gruppen – scandinavian trend institute knækket koden til at forudsige kommercielle farvescenarier to år før forbrugerne ser farverne.

Udgangspunktet for det tidlige farvekort er intensiv statistisk analyse af farvetrends i mode- og interiørbrancherne gennem tre årtier.

Forskningsprojektet har taget udgangspunkt i konkrete kommercielle farvedata fra mere end 60 sæsoner. Det store statistiske materiale er bearbejdet med det formål at finde mønstre og sammenhænge i farveudviklingen over tid. Hele projektet resulterer nu i udgivelsen af verdens første scenariebaseret farvekort first colour.

First colour udgives af pej gruppen og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt. Farvekortet udkommer i et begrænset oplag.

Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige trendmateriale

Book et møde i trendbutikken