Kan nu bestilles på trendstore.dk

Det mest populære farvekort
til mode & interiør

pej colour
AW 24/25

Vil du vide mere om pej trend, så skriv dig op her

Det mest benyttede farvekort til livsstilsbranchen!

pej colour er mere end et kommercielt farvekort. Det er en uundværlig ressource, der bruges af over 1.500 europæiske virksomheder inden for livsstilsbrancherne.

Dette farvekort er din nøgle til en verden af farver, hvor du kan udforske, eksperimentere og skabe med tillid. Hver farve er omhyggeligt udvalgt for at give dig en dyb forståelse af farvetrends og -kombinationer.

Med pej colour kan du skabe produkter, der ikke bare er i tråd med tidens trends, men som også formår at skabe en følelsesmæssig forbindelse med dine kunder gennem farver. Med pej colour er du ikke bare opdateret – du er et skridt foran

Farvekortet benyttes i dag af mange forskellige brancher såsom: Damemode, herremode, børnemode, sko, tasker, smykker, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik mv.

Det får du med pej colour

  • Sæsonens fire trendhistorier
  • Farvematrix
  • Farveudvikling over 3 sæsoner
  • Farvevigtighed i mode og interiør
  • Farveprøver på bomuldsgarn
  • Farveoversættelser af alle farver til Pantone® TCX, Pantone® C samt Pantone® CMYK
  • Farvekombinationer med inspirationsbilleder
  • Farvestylings med inspirationsbilleder
  • Adgang til dele af det digitale univers pejtrend.com (Kun for medlemmer)

Bestil colour medlemskab og få alle fordelene →

Løssalg kr. 2.700,-
Abonnement kr. 4.300,-

Priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Køb pej colourOpgrader til toolbox

Et af Europas mest anvendte farvekort!

pej colour er ikke bare et kommercielt farvekort – det er en uundværlig ressource, der bruges af over 1.500 europæiske virksomheder inden for livsstilsbrancherne. Dette farvekort er en sand skattekiste af farveinspiration, der strækker sig over en bred vifte af anvendelser og er relevant for alle, der søger sikker og inspirerende vejledning til farvevalg og farvekombinationer.

pej colour er mere end blot et værktøj, det er en nøgle til en verden af farver, hvor du kan udforske, eksperimentere og skabe med tillid. Det er designet til at inspirere og guide dig i din kreative proces, uanset om du arbejder med mode, interiør, grafisk design eller andre livsstilsrelaterede områder.

Hver farve på kortet er omhyggeligt udvalgt og arrangeret for at give dig en dyb forståelse af farvetrends og -kombinationer. Det er din guide til at navigere i farveuniverset, så du kan træffe de rigtige valg, der vil få dine produkter til at skille sig ud og fange dine kunders opmærksomhed.

Brug pej colour til at skabe produkter, der ikke bare er i tråd med tidens trends, men som også formår at skabe en følelsesmæssig forbindelse med dine kunder gennem farver. Med pej colour i dine hænder er du ikke bare opdateret – du er et skridt foran.

Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige trendmateriale

Book et møde i trendbutikken