Foredrag / ...

Matthew Brown

Matthew er en detailekspert baseret i Storbritannien, der arrangerer detail-safariture, hvor han tager kunder med til verdens bedste byer for at inspirere dem med nye muligheder for deres virksomheder.
Matthew afholder kun foredrag på engelsk.

Book MatthewView Matthew's lectures and talks in ENglish

Design · Forbrugeradfærd · Retail · Trends ·

Den globale pandemi har fremskyndet tendenser inden for detailhandel og medført store ændringer. Gamle, traditionelle detailhandlere, der ikke formåede at tilpasse sig, er ved at uddø, mens en ny generation af eksperter og kreative detailmærker udvider og innoverer. Fremtiden nærmer sig hurtigere end nogensinde før.

Teknologi transformerer retail-landskabet ved at forene online- og offline-verdenerne i en ny ‘omnichannel’-verden. Mens medierne er fyldt med historier om en ‘retail-apokalypse’, har detailhandlen faktisk aldrig været mere kreativ og innovativ. Når byer begynder at komme sig, summer verdens bedste shoppinggader igen af energi.

Hvis du vil se, hvordan en succesfuld fremtid ser ud for detailhandel, og anvende de bedste metoder og tendenser din virksomhed, er der ingen bedre måde end en ‘Retail Safari’ med dit team. Det er en mulighed for at se uden for dine normale omgivelser og lære og lade dig inspirere af nye muligheder.

Echochamber er et retail-trendbureau med base i London, som har afholdt Retail Safaris rundt om i verden i mere end et årti. Vi har taget kunder med til de bedste byer i verdenen – herunder London, New York, Paris, Milano, Amsterdam og Berlin – som en del af specifikke butiksudviklingsprojekter, bredere virksomhedsstrategi og teamtræning.

Uanset hvilken by du vælger, begynder vores detailhandelssafari med en inspirerende præsentation af globale detailhandelstendenser, leveret af Echochamber Retail Futurist Matthew Brown. Dette sætter scenen for turen med de vigtigste tendenser inden for din sektor og nogle praktiske ideer til, hvordan du kan anvende det, du ser. Derefter går vi ud på gaderne for at påbegynde en inspirerende rejse gennem verdens bedste butikker.

Læs mere om retail-safari
OBS: Alle foredrag afholdes på engelsk

  • The evolution of global consumer trends
  • Global best practice in retail and etail
  • The world’s latest and most innovative stores
  • Trend workshops
  • Retail safaris (London, Amsterdam, Berlin, New York, San Francisco)

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD bindestreg MM bindestreg ÅÅÅÅ
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.