Tak for din interesse...

Du hører fra os snart.

Vidste du at...


pej gruppen udgiver tre medier. Et til modebranchen, interiørbranchen samt et tidskrift om tendenser? Besøg hvert af medierne her.

Events


Derudover afholder vi mange spændende konferencer og seminarer. Kalenderen er netop opdateret med kommende arrangementer.

Se hele kalenderen

august 2024

12aug15:0016:00Gratis webinar: TrendforskningOnline via Zoom

september 2024

02sepalldayDiplomforløb: Trends i praksis, efterår 2024Aarhus/Herning

03sep9:0012:00Trendseminar AW 25/26Herning

03sep13:0016:00Trendseminar AW 25/26Online via Zoom

Om pej gruppen


Siden 1975 har vi formidlet viden om tidsånd, trends og forbrug til de professionelle aktører i livsstilsbrancherne og fungeret som aktiv sparringspartner på både strategi, innovation, produktudvikling, lancering og markedsføring.

Vores kunder er hovedsagligt professionelle aktører i Skandinavien inden for brancher, hvor livsstilstendenser påvirker udviklingsmulighederne. Det være sig design, mode, interiør, fødevarer, detailhandel etc. Vi beskæftiger trendforskere, designere, analytikere, journalister, grafikere og stylister, samt en række specialister på freelancebasis.

pej gruppen holder til i inspirerende omgivelser på den renoverede Bitsovgård mellem Ikast og Herning. Vores store inspirationsbutik med de nyeste trendmaterialer fra hele verden har åben hver dag, og besøgende kan se de skiftende udstillinger i vores galleri. Vi har også faciliteter til at afvikle seminarer og konferencer med fuld fokus på viden, oplevelser og god mad.

pej gruppens lokaler er en oplagt mulighed, hvis I har brug for at holde salgs- og kundemøde,
kurser, workshops eller en strategidage i inspirerende omgivelser.

Læs mere

Vi snakker...


… og hvis vi selv skal sige det, er vi faktisk gode til det.

Et foredrag om fremtidens trends, er en fantastisk måde at få ny viden og inspiration på. Hos pej gruppen har vi sat os for at kortlægge fremtiden og sætte ord, billeder, film, lyd og følelser på fremtidens trends og formidle dette gennem indlevende foredrag.

Læs mere