Webinarer & online foredrag

collage online

Bliv klogere.Online.On demand.

Bliv klogere.Online.On demand.

Med et webinar eller et online foredrag kan du udvikle dig selv, når du har tid. Om det er på kontoret, eller derhjemme om aftenen. Du bestemmer, hvor og hvornår.

Ja tak, lad mig se mere!
collage online

Det siger kunderne

fem stjerner

“Louise formidlede på fremragende vis et ekstremt relevant foredrag om trends i markedet. Det satte tankerne i gang hos alle og var den perfekte kick start til vores strategidag.”

— Morten Dybdahl
DK Company

fem stjerner

“Louise’s indlæg gav os præcis det perspektiv og udsyn vi havde brug for, forud for den strategidag, vi skulle facilitere for vores kunde. Hendes evne til at koble megatrends og Coronaeffekt til dagens problemstilling var fabelagtig.”

— Jesper Sørensen
Klean

fem stjerner

“Når det handler om Louise Byg Kongsholm, så er jeg star strucked. Jeg er så imponeret over den mængde viden, hun formår at opsamle sig, men også den formidler hun er. Samtidig besidder hun en ro i hendes retorik, som om “bare rolig der er mere hvor det kommer fra” . Et smukt orakel af viden, som jeg slubrer i mig både på hendes kurser, face to face eller via bøgerne. Louise, du får dit fag til at virke som en leg, og vi inviteres ind i sandkassen, hvor mit sandslot får kolorit og substans.”

— Nancy Gerber
Indretningsdesigner, &RUM

fem stjerner

“Foredraget gav virkelig stof til eftertanke – både på det personlige plan i forhold til egne beslutningsprocesser – men også i forhold til, hvad man som afsender og modtager af en service egentlig forventer af en købsproces. Foredraget var endvidere fyldt med tempo, sjove referencer og operative virkemidler til, hvordan man kan sælge sit produkt til en forbruger man forstår.”

— Rikke Eliasen
H.C. Andersen Festivals

collage

Emner

Online foredrag

Tidsånd og forbrug

Den uregerlige størrelse; tidsånden, dikterer mere end blot tidens værdier og holdninger i en given tid. Den giver sig direkte til udtryk gennem den politiske dialog, gennem den samtale, der finder sted på arbejdspladsen, ved spisebordet derhjemme og i det, der optager os i vores daglige liv. Med forståelsen af hvad det for en tid, vi lever i, bliver det nemmere at sætte en strategisk retning for din virksomhed samt justere kommunikation og produkter.

Book nu

Online foredrag

De vigtigste forbrugertrends

Hvordan ser morgendagens forbruger ud? Tider skifter, og samtidig skifter værdier­ hos forbrugeren. Værdier og følelser styrer forbrugerens adfærd og købelyst. Få en opdatering på morgendagens forbruger, hvad du som virksomhed skal være opmærksom på, og hvad der rykker lige nu og på længere sigt. Hør om de 10 vigtigste forbrugertrends, og bliv klædt på til fremtiden.

Book nu

Online foredrag

Livsfaser og forbrug

Kvalitativ segmentering byder på nye vinkler til forbrugerforståelse. Livet består fra fødsel til død af 17 distinkte livsfaser, der alle kan karakteriseres ved forskellig motivation for forbrug. Skiftet fra en livsfase til den næste er mere ­afgørende for ændringer i forbruget, end hvor gammel dåbsattesten siger, at man er. Med beskrivelsen af de 17 livsfaser, de grundlæggende motivationsfaktorer i hver af dem samt eksempler på konkrete produkter bliver I klædt på til at lægge en ekstra dimension ind i jeres segmentering.

Book nu

Online foredrag

Cross channel og omnichannel

En vigtig parameter for at opfylde forbrugernes krav er at være til stede både online og offline – og ikke mindst det at få online og offline til at hænge sammen, det, der også hedder cross channel. Forbrugerne er kanalindifferente og forventer samme produktudvalg, samme pris og samme serviceniveau i alle kanaler. Hver kanal har sine stærke og svage sider – og de stærke sider skal gøres endnu stærkere i fremtiden. De butikker, der vælger at være til stede for kunderne på tværs af kanaler, kan se frem til nogle spændende år. Nye muligheder åbner sig, og det bliver langt mere spændende end de sidste 30 år med centralisering, ­butikscentre og ensformighed.

Book nu

Webinar

Livsfaser og dine kunders fremtidige forbrug

Hør Louise Byg Kongsholm, pej gruppens ejer fortælle om dine kunders livsfaser, så du kan blive klogere på mennesker og deres fremtidige forbrug. Den menneskelige udvikling kan defineres som en proces, der kan opdeles i en række faser. Livsfaserne defineres af biologiske, psykologiske, sociale og kulturelle milepæle samt familiestatus. Overgangene mellem faserne er den udløsende faktor for forbrugsmønstre og -motiver og kan derfor benyttes til at beskrive skift i forbrug af både tid og penge.

Indhold:
Dette er en sampak af både fysisk bog + webinar á 30 minutters varighed.
Bogen: Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug (værdi kr. 495,-) + webinar

kr. 750,-

Online foredrag

Fremtidens luksus

Vi ser en mere konstruktiv og optimistisk tidsånd foran os, hvor der igen er mulighed for at udvikle og sælge nye og spændende produkter og servicer. Men hvad efterspørger forbrugeren egentlig? Hvad bliver fremtidens luksus? Og hvordan sælges varer og ydelser til en forbruger, der grundlæggende ikke mangler noget som helst? Et centralt begreb er misteværdier, der afspejler det, vi er allermest bange for at miste eller føler, vi har mistet grebet om. Misteværdier er som udgangspunkt immaterielle, men de giver sig også til udtryk i konkrete produkter.

Book nu

Online foredrag

Portræt af den moderne forbruger

En tour de force rundt om den moderne, komplekse, kompromisløse og krævende­ forbruger. Hvad optager den moderne forbruger? Hvad bruger forbrugeren tid og penge på nu og i den nærmeste fremtid? Hvordan håndterer man en forbruger, der vil have det hele, som optimerer sin egen økonomi og sit eget liv, som zapper rundt mellem forskellige identiteter, som ikke accepterer dårlig service eller middelmådigt udvalg, og som er vild med fællesskabet, så længe det gavner en selv?

Book nu

Online foredrag

Sæsonbaserede trendtemaer

Bliv guidet igennem en eller flere sæsoner inden for livsstil, mode og interiør – eller blot en af disse brancher. Ligegyldigt hvor du er i processen, så står vi til rådighed med viden omkring farver, former og forbrugermentalitet to år ud i fremtiden. Den overordnede fortælling omkring sæsonen samt trendtemaer med farver, farvekombinationer, materialer, print etc. Præsentationen krydres med film og referencer til designere, musikere, butikker og andet inspirationsmateriale, som du kan tage med dig i dit videre arbejde. Basen er pej gruppens egne trendmaterialer til sæsonen og kan være baseret på sæsonen 6, 12 eller 18 måneder fra nu.

Book nu

Webinar

Farver, print og grafisk design

Få indsigt i hvilke farver, materialer, teksturer, former og grafiske udtryk fremtidens forbrugere ønsker at investere i og indrette sig med. Bliv også klogere på hvilke trends der tiltrækker opmærksomhed på både butikshylder og Instagram. Foredraget er ideelt for dig, der arbejder med grafisk design, emballage, interiørprint, vægdekoration, styling og indretning.

kr. 500,-

Webinar

Seks supertrends til børn

Hør om seks af de vigtigste supertrends, som du skal kende, hvis du arbejder med produkter, kommunikation og services til børn og børnefamilier. Få blandt andet indsigt i hvilke nye services, der bliver vigtigere for den travle børnefamilie, hvorfor det er en god forretning at sælge ’god samvittighed’, hvordan bæredygtighed også kan udfolde sig, og hvad ’det tredje rum’ tilbyder af nye virtuelle forretningsmuligheder.

kr. 500,-

Forespørg på et online foredrag

Vores online foredrag er tilpasset dig / din virksomhed. Derfor vil vi gerne i dialog med dig, for at kunne sende dig en eksakt pris. Det er ikke bindende at kontakte os.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online seminar/kursus, hvor en foredragsholder holder et oplæg om et givent emne. Det hele foregår online via Zoom, hvor du kan se både foredragsholderen samt præsentation. Det smarte er, at du kan se webinaret, når du har tid, og hvor end du befinder dig.

Lærer jeg det samme på et webinar, som ved et foredrag?

Det kan du tro. Måske endda mere, da du har fuldstændig ro til at fordybe dig i det. Du kan sætte webinaret på pause når du skal spise, på toilet, drikke kaffe, tage noter osv. Det kan gøres 100% i dit tempo.

Kan jeg booke en foredragsholder til 1:1 sparring?

Ja, det kan du tro. Du kan se vores udvalg af eksperter lige her, sende os en mail eller ringe til os på 9711 8900.

collage med Rie