Eva Steensig & Louise Byg Kongsholm:Indsigter fra de skarpeste knive i forbruger- og trendskuffen

Trendwebinar

Tilmeld dig webinar
28. august 2023
Kl. 13.00 - 15.00

Indsigter fra de skarpeste knive i forbruger- og trendskuffen

Der sker mange forandringer i verden og blandt forbrugerne for tiden. Det skaber udfordringer og det skaber heldigvis også muligheder. På webinaret får du en indflyvning i nogle af de vigtigste forandringer blandt forbrugerne og vigtigst af alt får du mulighed for at sparre med de mest erfarne indenfor netop forbrugeradfærd og strategiske muligheder. Forandringerne åbner helt sikkert også mulighed for dig/din virksomhed.

Webinaret er en kombination af teori og praksis, idet begge indlægsholdere både deler viden om processer, metoder og erfaring ligesom de giver en generel trend- og forbrugsopdatering anno 2023. Den komplette pakke for alle med interesse i tidsånd, trends og forbrugeradfærd.

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm

Forståelse af tidsånd, trends og forbrugeradfærd er kernen i alt arbejde i pej gruppen. På dette webinar bliver deltagerne både opdateret på processer og metoder i trendarbejdet og får adgang til nye trendrapporter. Derudover gives en præsentation af tidsånd og trends anno 2023.

Louise er en erfaren foredragsholder, konsulent og står blandt andet bag mange af pej gruppens bogudgivelser, herunder ’Cross Channel – fuld integration eller pengene tilbage’ fra 2014, ’Trendsociologi v. 2.0’ fra 2015, ‘Cross Channel 2’ fra 2016 samt ‘Total Ret@il‘ fra 2018, ‘Trend sociology‘ på engelsk i 2018 samt ‘Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug‘ i 2020. Seneste udgivelse er Retail Mega Mag fra april 2022.

Eva Steensig

Eva Steensig er en sociolog og ekspert i forbrug, der tilbyder underholdende og fagligt stærke foredrag, som kan give dig en dybere forståelse af dine kunder og de forandringer, der påvirker dem. Hun er en førende ekspert i Danmark inden for forbrug, forbrugeradfærd, opbygning af brands, innovation og forretningsudvikling.

Eva har opfundet en unik metode kaldet ‘Pattern-Based Forecasting’, der gør det muligt at forstå mønstre i adfærdsændringer hos mennesker, og er også kendt for begrebet ‘Hidden Disruption’, som hjælper virksomheder og organisationer med at navigere i forandringer i adfærdsmønstre.


Tilmeld dig nyheder fra pej gruppen

Dato

28. august 2023
kl 13:00 – 15:00

VIGTIGT!  Kun betalende deltagere får adgang til webinaret.

Individuelle links til Zoom sendes til deltagere et par dage før. Log venligst på 10-15 minutter i forvejen, sørg for at din lyd virker og at du ikke bliver forstyrret.

Pris

DKK 500,- ekskl. moms

Da vi nu er så tæt på start, bedes betaling foretages på betalingskort.

TILMELD

Hvad du får

  • 2 timers trend up date
  • Uvurderlige indsigter
  • Nyt perspektiv
  • Øget beslutningskraft