De bedste fester er næsten altid et sammenskudsgilde. En har købt vinen, en anden har lavet maden. En har stået for lokalet, en anden for borddækningen, mens en tredje har lavet en playliste.

Gennem mange sæsoners modeuger er fronterne blevet trukket op, og der er blevet peget fingre. Udstillerne var utilfredse med messernes indsats, mens messerne var utilfredse med udstillernes indsats. Fælles var, at ’den anden part’ gjorde for lidt for at skabe trafik.

Den slags gensidige beskyldninger og en passiv og afventende position gavner ikke nogen – og slet ikke en branche, der skal rejse sig igen i pandemiens aske.

Nu er der en unik chance for at skabe det ultimative modesammenskudsgilde, hvor alle parter bidrager til festen. Hver enkelt aktør og hver enkelt person bidrager med sin fysiske tilstedeværelse og følelsesmæssige opbakning.

Vi bidrager som sædvanligt med modeugebladet TØJ – Fashion Week Edition SS 22, der blandt andet indeholder den store trend- og farveguide til sæsonen, optakter til de danske messer, udstillerportrætter og et tema om sko.

Bladet er lige udkommet, gratis at læse for alle og uddeles på de danske modemesser og i udvalgte showrooms under modeugen.

Læs alle artiklerne i TØJ Fashion Week Edition SS 22 online her →

 

TØJ Fashion Week Edition SS 22