Formland

Ledigt job

Salgskonsulent

28/06/2023

Vi søger en ny medarbejder til stillingen som salgskonsulent med opstart i sensommeren 2023.

Vi holder samtaler efterhånden som spændende profiler dukker op. Ingen fast deadline for ansøgning eller opstart.


Kært barn har mange navne: sælger, kunderådgiver, kundekonsulent, produktchef, product manager, product owner…..

Vi har valgt titlen ‘Salgskonsulent’, da dette job handler rigtigt meget om at forstå kundernes behov og rådgive dem i hvilke produkter og services, der matcher dem bedst.

Vi lægger på ingen måde skjul på, at vi søger en stærk salgsprofil med et stort servicegen. Vejen til succes i dette job er målbare resultater i form af antallet af solgte produkter og services.

Lyder det interessant? Så læs mere herunder.

Vi søger en bredt orienteret og praktisk anlagt kundekonsulent/kunderådgiver, der kan planlægge, koordinere og eksekvere et bredspektret udvalg af salgsopgaver i relation til pej gruppens mange produkter og services. Vi søger en medarbejder, der kan fremstå som en tillidsvækkende sparringsparter og rådgiver for vores kunder.

Jobbet har fokus på udvalget i trendbutikken (www.trendstore.dk), herunder specielt pej gruppens egne trendmaterialer, men også internationale trendbøger, farvesystemer, billetter til konferencer, medieabonnementer mv. I dialogen med kunderne er alt i spil – lige fra et farvekort til 100 kr. over en trendbog til 10.000 kr. til et konsulentprojekt til 100.000 kr. Du har bolden, og du skal matche kundens behov med vores produkter og services.

Som kundeorienteret medarbejder er du vores ansigtet udadtil. Du besøger kunder og har besøg af kunder i vores butik. Du står på Formland og CIFF som standpersonale og er opsøgende i forhold til både nye og eksisterende kunder.

Da internationalt salg er et vækstområde for os, skal der også tales en del med kunder udenfor Danmark. Her benyttes mail og telefon samt ikke mindst vores professionelle studie, hvor der afvikles salgsmøder med fremvisning af bøger, farvesystemer mv.

Vi har også agenter i flere lande, der sælger vores serie af trendprodukter. Disse agenter skal serviceres og hjælpes bedst muligt. Deres succes er din succes.

Du kommer ikke til at sidde alene: I afdelingen findes der yderligere en salgskoordinator med ansvar for Pantone, konferencetilmeldinger, indkøb og håndtering af ordre fra trendstore.dk, samt en marketingkoordinator med ansvar for alle former for markedsføring. I perioder er der også en praktikant i afdelingen, primært fra videregående uddannelser.

Læs mere om specifikke opgaver længere nede i opslaget.


 • Aktivt opsøge, besøge og få besøg af nuværende og potentielle kunder. Både danske og udenlandske.
 • Opbygge netværk og relationer, der gør det muligt at servicere kunderne ved at kende deres behov.
 • Sælge og yde service på messer, i butikken, via telefon, e-mail og gennem digitale møder.
 • Fungere som kontaktperson for abonnenter på pej trend og sikre at flest mulige abonnenter opgraderes og fastholdes.
 • Fungere som kontaktperson for vores agenter i England, Japan og Italien.
 • Kontakte kunder i relation til generel behovsafdækning og salg, men også mht. specifikke kampagneprodukter eller kommende konferencer.
 • Deltage på messer (herunder opbygning, salg og ekspedition samt nedtagning), specifikt Formland og CIFF.
 • Pakke butikken ned og gøre klar til transport inden messer/konferencer og pakke deltagermateriale til seminarer og konferencer.
 • Vedligeholde kontakt til skoler, herunder opstille mini-stand på VIA to gange om året samt modtage besøg fra skoler i løbet af året.

 • Dit køn, din alder eller uddannelse har vi ikke specifikke krav til
 • Din bopæl skal gerne være forholdsvis tæt på vores kontor, da vi meget gerne ser dig i huset de dage, hvor du ikke er hos kunder
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tidligere stilling med aktivt og opsøgende salgsarbejde
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med BTB-salg og kunderådgivning
 • Det er også en fordel, hvis du kender til livsstilsbrancherne / de kreative brancher og deres behov for inspiration og viden
 • Det vigtigste er, at du er meget struktureret og god til at planlægge og eksekvere på salgs- og opfølgningsarbejde samt er god til kundeservice
 • Du skal være hurtig til at sætte dig ind i vores produkter - evt. kende dem i forvejen - og være selvkørende i dit arbejde
 • Du er som minimum flydende i engelsk både i skrift og tale, og har måske endda et andet fremmedsprog med i bagagen
 • Du må meget gerne være praktisk anlagt, da der indgår pakkearbejde, opstilling/nedtagning i jobbet
 • I jobbet benyttes dagligt følgende systemer: C5, Outlook, Word og Excel

Titel: Salgskonsulent
Placering: Butikken
Reference: CEO Louise Byg Kongsholm og COO Martin Kølkjær
Dagligt team: Britta Irene Christensen (salgskoordinator), Sussie Rasmussen (marketingansvarlig)
Arbejdssted: pej gruppen, Bitsovvej 2, 7400 Herning
Arbejdstid: 32-37 timer
Opstart: Sensommeren 2023


Vi modtager udelukkende motiverede ansøgninger pr. mail.
Ansøgninger eller spørgsmål til stillingen sendes til [email protected].
Der er ingen sidste ansøgningsfrist, men samtaler afvikles løbende, og ansættelse finder sted hurtigst muligt, når den rette person er fundet.

Søg jobbet

pej gruppen er et mindre privatejet firma, der siden 1975 har formidlet viden om tidsånd, trends og forbrug til de professionelle aktører i livsstilsbrancherne og fungeret som aktiv sparringspartner på både strategi, innovation, konceptudvikling, produktudvikling og markedsføring.

Vi har en stor produktportefølje og en solid økonomi – og vi sætter godt købmandskab og uafhængighed højt.

Vi er en uhøjtidelig arbejdsplads med højt til loftet, en god stemning, masser af ansatte, der brænder for deres job, og vi giver mulighed for, at den enkelte kan få et stort personligt ansvar.

Vi hører til i Herning, er midtjyder med internationalt syn og har fødderne solidt plantet på jorden.

Vi har et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsforhold inklusive flotte lokaler, god madordning og natur lige uden for døren. Men vi kræver også resultater, fokus og effektivitet. Vi er hurtige, beslutningsdygtige og rykker så snart vi ser nye muligheder.

Tilbage til alle jobs