pejtrend.com - mypage

 

pejtrend.com er eksklusivt tilgængeligt for vores pej trend medlemmer som en forlængelse af vores fysiske trendudgivelser. Alt trendindhold er omhyggeligt kurateret af pej gruppens trendteam for at gøre dit arbejde med trends nemt, ligetil og relevant.

 

 

Glæd dig!

Vores mål med det nye site er, at give dig det bedste trendværktøj til dine kreative arbejdsprocesser. Vi har arbejdet hårdt for at sikre, at det kuraterede trendindhold er smukt præsenteret og let tilgængeligt.

 

pejtrend.com - kuraterede moodboards

 

Nye funktioner inkluderer en sidebar-menu, der hjælper dig med at navigere effektivt i pejtrend.com-universet – med et overblik over funktionerne kan du hurtigt hoppe frem og tilbage mellem f.eks. moodboards og musik.

Derudover har ‘Trend Finder’ gennemgået en makeover for at gøre det nemt for dig at finde de trends, der er relevant for dig og dit brand. Gem dit yndlingsindhold og find det på din personlige side – ‘My Page’ er et værktøj til ubesværet at få adgang til de vigtigste trends for din designproces, produktudvikling og brandingstrategier.

 

pejtrend.com - musik og videoer

 

Vi håber, du nyder det friske look og finder de nye funktioner nemme og praktiske at arbejde med. Hvis du er medlem kan du allerede nu logge ind og udforske siden. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du hurtigt blive det. Læs mere på pejtrend.com →

Vi tilbyder adgang for medlemmer af pej trend bøgerne; pej toolbox, pej colour, pej kids, pej greenery.

pejtrend.com er et igangværende arbejde – vi vil fortsætte med at udvide og udvikle siden og ser frem til at tilføje flere funktioner i den nærmeste fremtid.