Plante- &
blomstertrends
2024

Seminar 22. juni 2023
Kl. 13.00 - 16.00 - AFLYST

BOOK DIN PLADS

Seminar den 22. juni med præsentation af tidsånd, forbrugeradfærd og trends til 2024 for blomster- og plantebranchen.

Få en præsentation af indholdet i den unikke plantetrendrapport ‘pej greenery, der indeholder fire trendtemaer til 2024 samt et juletema. For alle fem temaer får du PANTONE®-referencer, plante- og blomsternavne, moodboards samt forslag til styling. Seminaret dækker også generel opdatering på tidsånd og forbrugeradfærd samt en status på branchen.

Indlægsholdere

Mette Lykkegaard From

Fem unikke og flotte trendtemaer til 2024

Mette Lykkegaard From, trendredaktør

Gennemgang af de fem trendtemaer til 2024, heriblandt fire forskellige trendtemaer samt et juletemaer. Præsentationen indeholder tidsåndsbeskrivelse, intro til temaer med beskrivelse i nøgleord, nøglebilleder samt moodboards, farveskala og farvekombinationer.

Anne Marie Hillebro

Opdatering på blomster- og plantebranchen

Anna Marie Hillebro Nielsen, planteekspert

Med en stor kontaktflade i branchen – lige fra de store producenter til de mest kendte influencere – er Anna Marie den rette person til at tage temperaturen fra branchen. Fokus er på forandringer i og omkring branchen, som skaber/kan skabe behov for nye tilgange til produktion, markedsføring og salg. Det handler både om varer solgt gennem plantecentre, blomsterbutikker/interiørbutikker mv., men også de store linjer for haveindretning.

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Trends og forbrugeradfærd i en brydningstid

Louise Byg Kongsholm, trendforsker

Opdatering på trends og forbrugeradfærd i en brydningstid. Forbrugerne er blevet mere bevidste og nøjsomme i en tid, hvor verden fortsat er vendt på hovedet. Men det er ikke lig med, at de ikke bruger penge. Få indsigt i trends og adfærd, så du selv er rustet til at kommunikere og sælge.

Et unik indblik i
sæsonens blomster- & plantetrends

2024 er på mange måder skelsættende. Fra følelsen af at være blevet omstillet og sat på pause af noget udefrakommende i en tid med kriser, møder vi nu en forbruger, som er klar til at handle sig ud af krisernes skygge. Det er en forbruger, som tager kontrol over de ting i hverdagen, som vi hver især har indflydelse på og finder den vej igennem livet, som harmonerer med, hvad vi individuelt synes er vigtigt.

Forbrugeren bevæger sig kompromisløs og handlingsorienteret gennem tilværelsen og sætter værdibaserede aftryk. De faste rutiner bliver gentænkt og værdier og holdninger bliver tydelige. Samtidig skeler vi til nostalgien – til tidligere tider, vi forbinder med noget trygt, godt og harmonisk.

I forhold til krukker, vaser og generel styling, kommer vi både til at se nytænkt design, som stikker ud og har kant og design med strejf af nostalgi og vintage. I planteuniverset ser vi de store, brede blade vende tilbage, samtidig med at vi fascineres af alt det smukke, som naturen har at byde på.

Læs mere i plantetrendrapporten, som udkommer i juni 2023.

Billede i toppen: Cindy Vondran

Seminar 22. juni
Kl. 13.00 - 16.00

Der serveres sandwich ved tjek ind mellem kl. 12.30 og 13.00 samt kage og kaffe i pausen

1.700 DKK

inkl. greenery rapport

1.000 DKK

uden rapport

(pej greenery koster 1.200 kr. i løssalg)

Vil du have månedlig viden og inspiration fra pej trend?

Skriv dig op til pej trend nyhedsmail og få et gratis sneak-peek på pej toolbox SS 25 med