Sæsonen AW 25/26

Forbrugerne vil i AW 25/26 befinde sig midt i en overgangsperiode, hvor de bevæger sig fra en periode til en anden, både holdnings- og handlingsmæssigt. Der sker en forandring over tid, og denne forandring er som udgangspunkt positiv og udviklende. Transformationen finder sted, når de bevæger sig fra utryghed til tryghed, fra ensomhed til fællesskab, fra nedbrydning til bevaring og fra overforbrug til mådehold.

Fællesnævneren for dem alle er, at de på hver deres måde gør en forskel med den forandring, de gennemgår, og formår at sætte positive aftryk på fremtiden og på i morgen. Dette opnår de gennem små, bevidste og målrettede valg i hverdagen, hvor livet leves, og hverdagens små trivialiteter hyldes og værdsættes.

Hvad er pej toolbox?

Trendbogen ‘pej toolbox’ indeholder trendtekster, nøgleord, materialer, farver, farvekombinationer og farveudvikling samt masser af ny inspiration til sæsonen AW 25/26. Bogen kan bruges som et kommunikationsredskab for alle, der har behov for at udvikle eller videreformidle livsstilsprodukter, og vil være sikker på at ramme plet med hensyn til farver, materialer, styling, historier mv. Den kan med fordel benyttes som et virksomhedsværktøj på tværs af alle virksomhedens afdelinger – lige fra design til branding og marketingafdelingen, når produktet skal brandes og sælges. Trendbogens tekster er skrevet både på dansk og engelsk, fysiske materialeprøver er nøje udvalgt, og ægte Pantonechips viser farverne.

pej toolbox er skabt af pej gruppen, som har mere end 45 års erfaring med grundig research i samfundets udvikling, tidsånden, forventninger til fremtiden og historiske farvedata fra mere end 90 sæsoner.

Køb din egen pej toolbox

Sådan vælges farverne

At skabe pej toolbox er ikke blot en proces; det er en rejse gennem tidens strømninger og forbrugernes behov. To gange årligt begiver pej trend-teamet sig ud på en opdagelsesrejse i det komplekse landskab af trends, farver og adfærdsmønstre, som definerer vores samtid. Dette arbejde kræver en kombination af analytisk skarphed og kreativ indsigt.

Processen indledes med en grundig undersøgelse af tidsånden, gennem en dybtgående analyse af rapporter, statistikker og data, som danner grundlag for de kommende sæsons trends. Men det er ikke kun tal, der guider denne proces. Et bredt udsnit af alverdens billedmateriale indsamles og gennemgås nøje for at opfange de fineste signaler om fremtidige strømninger. I dette landskab af information udgør farverne et centralt element i pej toolbox. Fra en palette af 48 farver udvælges fire nøglefarver med omhu, hver især med sin egen unikke betydning og symbolik.


De fire nøglefarver for AW 25/26 er

PANTONE® 18-1163 TCX
Pumpkin Spice

Pumpkin Spice bringer varme og glød ind i paletten. Dens dybe nuancer af brun og orange vækker minder om efterårets farvespil og de krydrede aromaer fra fjerne lande. Det er en farve, der oser af nostalgi og vintage charme, og som formår at forankre design i en følelsesmæssig fortid.

Køb farven som swatch →

PANTONE® 14-0708 TCX
Cement

Split Pea emmer af solstrejf på en sommerdag og af alt, hvad der spirer og gror. Den er fuld af gåpåmod og handlekraft, og samtidig giver den associationer til det botaniske, romantiske univers. Landlig idyl spirer frem med stil og gør hverdagen til en fest.

Køb farven som swatch →

PANTONE® 17-0935 TCX
Dull Gold

Dull Gold skinner som en gylden tråd gennem trendsæsonen. Dens karakterfulde glans forener det naturlige med det metalliske, og dens alsidighed gør den velegnet til alle tænkelige designprojekter. Det er en farve, der taler til vores følelser og som løfter ethvert værk til nye højder.

Køb farven som swatch →

PANTONE® 17-1563 TCX
Cherry Tomato

Port Royale har et eksperimentelt og innovativt udtryk over sig. Den emmer af kreativitet og innovation, og leder tankerne hen mod uanede muligheder og utraditionelle løsninger. Den er fuld af optimisme og nytænkning, og så har den noget på hjerte. Med sin varme glød er den klar til at møde verden med åbenhed og fornyelse.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.
pej gruppens trendkonference

Vil du have endnu mere indsigt i sæsonens farver, så deltag på trendkonferencen.

Se mere