pej gruppens skandinaviske børnetrendbog er målrettet fremtidens babyer, tumlinger, børn, teenagere og familier – i alt fra produktudvikling, emballagedesign, til markedsføring af dine nye børnekollektioner.

Et unik indblik i de trends, der påvirker den skandinaviske børneforbruger og familie!

pej kids er den 4 børnetrendbog, som pej gruppens trendteam har designet til produktudvikling og ny inspiration for de Skandinaviske børn og deres familier.

Som altid kan pej kids bruges forskellige steder i organisationen, alt efter om udviklingsprocessen lige er startet, eller om processen er nået til lancering og markedsførings-delen. Alle kan finde indput, tekster, farver og masser af inspiration i bogen, som nu også er online.

Målrettet: Designere, produktudviklere, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for børnemode, interiør, dekoration, styling, fotografi, trends, farver og livsstil generelt.

 

pej kids 22-24

 

I den nye pej kids får I alt det essentielle fra de kommende års allervigtigste trends og tendenser inden for mode, interiør, fødevarer, emballage, detail, leg og medier, og trendbogen favner generelt alle de livsstilsbrancher, der beskæftiger sig med koncept-, produkt- og serviceudvikling til børn og børnefamilier. Som noget helt nyt får I endnu mere trend-, farve- og billedinspiration på vores nye online portal som opstod under Corona pandamien: www.pejtrend.com der er yderst relevant, når man beskæftiger sig med den skandinaviske børneforbruger og har brug for at arbejde med farver og trends online.

 

 

pej kids trækker på pej gruppens over 30 års erfaring i trendbogsudgivelser, og som med enhver familieforøgelse er vi med denne tredje børnetrendbog igen rigtig spændte og glade. Vi håber, at den vækker stor glæde for alle i virksomheden de kommende år og bidrager til, at både design, indkøb, salg og marketing taler samme sprog.

 

Læs mere eller køb den nye pej kids her →